"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Лили  Hug Hug  Лия  Hug Hug

Момичета  Hug Hug

Благодаря  bouquet bouquet

Хубава вечер  Grinning Grinning Peace

# 151
  • Sofia, Bulgaria
Привет, мили момичета! Hug Hug

Нося ви преведения епизод Peace Peace Peace
Благодаря на екипа, работил по реализирането му bouquet bouquet bouquet

Чичеци после ще раздам, че сега имам работа Hug Hug Hug

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=2cab2b3 … f0b4dae0784f20dbc

За онлайн гледане.
По-късно и в Ютуб и вибокса ще го пуснат момичетата Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/669276_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Приятно гледане! Hug Hug Hug

Лили Hug Hug благодаря  bouquet
Чаках и този превод с нетърпение,защто на мен замисълът на сериала ми допада,а и се възхищавам
от всеотдайната игра на Керем Grinning Grinning Grinning

# 152
Мили момичета,  Hug Hug Hugблагодаря ви за работата по реализацията на преведения епизод..
Страхотни сте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ринка Ани Ренка Ася Снежка Лу Таня Диди

# 153
Лиа, Hug Heart Eyes Снеже Hug Heart Eyes, Лу Hug Heart Eyes Искре  Hug Heart EyesЗори  Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes Таня Hug Heart Eyes Тинче Hug Heart Eyes

Снимка от снощи.. Нова..
Вчера снимките на сета започнали от ранни зори и снощи приключили много късно..Екипът отишъл да разпуска в някаква заведение.. Нилпери и Осман Алкаш ги видях сред екипа Peace Peace

Скъсили са косата на Керем и сякаш някак променен ми се струва.. Като че ли отслабнал newsm78 newsm78 newsm78 Дали пък не е от светлината Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Имало снимки в тази зала, боксов мач на Али Смит.. Сред публиката са майка Рауф, Аслъ, Несрин, Вейсел, Дерин и хората от квартала..

Снощи имаше боксов мач на Авни Йълдъръм.. Този път Керем не можа да отиде да го подкрепи.. Йълдъръм на третата секунда нокатуира противника си..
Керем, разбира се, пусна туит в подкрепа на боксьора: Братко! Ти си нашата гордост! Пожелавам ти успех довечера..
И пусна в инстаграм тази снимка от предния му мач..

И веднага лайкове от Дефне Кайалар и Серенай.

Треньорът му от Америка Тони Джефрис пък пусна тази снимка, но вече не знам какво е писал Laughing Laughing Laughing Керем също му е отговорил нещо newsm78 newsm78

Снимка от снощи, където отзад се вижда Керем..Наистина му има голяма промяна в косата..Поне вече някои папараци няма да кажат, че е с перука hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 22:35 от LiLiSy

# 154
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Heart Eyes

boxnbrun: Страхотно е да видим нашите приятели @thebursin и @brkbujin да представят марката #BoxNBrun зад океана, в Европа.

Керем: Ние очакваме семейството на @boxnbrun да направят спирка в Истанбул!!!

# 155
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хареса ми на мен 7-ма серия. Динамична, напрегната (даже повече, отколкото ми се искаше), последователна, логична.
Защо да е глезена Дерин? Съвсем нормално реагира. Е, ако беше отраснала и тя на кораб или в гората, като дъщеря на Тарзан, щеше друга да е, естествено. Сигурно щеше целия материк пеш да прекоси като сутрешен джогинг. Обаче за момиче от нейната среда, даже много мъжки се държи или поне съсвсем нормално.
И нормално е за мен също, когато ти кажат, че бащата, който те друсал на коленете си, галил те е по главичката и ти е купувал кукли, а по-късно коли, е злодей и троен убиец, да не можеш да повярваш и всичко в теб да се бунтува и да отрича такава ужасна възможност и да крещиш нееее, лъжа е! Някак ни си представям, че човек в нейната ситуация казва: Така ли?? Убиец ли? Виж ти, пък аз не знаех...

Още в началото ми хареса серията с разговора между сина и бащата и оттам нататък си вървеше съвсем в темпо.
Нищо не ме подразни, нито ми досади. Малко в повече ме напрегна само репликата към единия пазвантин да следи другия да не "закача момичето". Опасявах се, че може да има насилие някакво над Дерин и неприятни сцени, но слава богу, спестиха ни ги.  
Е, разбира се, Ийт и майка му са дразнещи много даже, особено той, с този психопатски израз на лицето. Ама какво да се прави, може би са необходимото зло.
Ако така продължава сериалът, има надежда.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 21:26 от svetal4o27

# 156
Рени, Hug Heart Eyes благодаря за превода, миличка bouquet bouquet

Светле Hug Heart Eyes

Озета и снимките за 8 епизод са дошли.

Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir.
Şahin'in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak Şahin henüz Ali'nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir.
Aslı, Ali'nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin'i huzursuz eder.
Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır.
Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 18:19 от LiLiSy

# 157
Превода на озета Peace Peace

Али и Дерин, които се спасяват от ръцете на мафията, този път ще бъдат изправени пред един голям кръстопът. Дерин или ще повярва на Али и ще изтрие баща си, или ще изтрие Али и ще се върне към стария си живот.
В спортния салон на Шахин ще  дойде новината за боксов турнир. Али  вижда голямата награда, обявена за турнира, като възможност да погасят дълговете си и решава да се включи в турнира. Шахин обаче е убеден, че той не е готов за това. Али ще ще се труди с всички сили, за да докаже на баща си, че не е така.. Несрин, която получава рози от таен обожател, с голям интерес ще следи съревнованието между Али и Шахин.
Аслъ ще даде знаци, че иска да присъства повече в живота на Али..Дерин, която ще забележи това, ще бъде обезпокоена от  това положение.
Онова, което ще се изживее в нощта преди първия етап на турнира, ще е в състояние да попречи на Али да се включи в турнира. Но Али въпреки всичко е решен да се изправи на ринга.
Когато Дерин застава лице в лице с истината, за която не е била готова, тя също ще се намери в салона, където ще се изиграе боксовия мач. Но изненадата, която ще види там, ще я съкруши и тя ще бъде принудена да вземе нови решения..

И още снимки  Peace Peace

Дано да не съм повторила някоя ooooh! ooooh! ooooh!

Обаче втори фрагман нямаме, май не смогват със снимките.. Защото сцената с боксовия мач я снимаха оня ден.

Нова била..Но ако гледаме колието на врата му, брадата и косата, сякаш е нова стара снимка Peace Peace

# 158
Здравейте, момичета Simple Smile Не ви изброявам, за да не пропусна някоя Simple Smile
 Искам да благодаря за превода, снимките и всичко споделено  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
 Сега се настанявам удобно и си пускам 7 епизод, да видим с превод повече ли ще ми хареса  Simple Smile
 Стана ми интересно каква изненада ще види Дерин  newsm78
 Да не би да осъзнае, че между Аслъ и Али може да се пораждат някакви чувства и тя да започне да ревнува от приятелката си? Исках да запазят приятелството между тях, щеше ми се да не намесват Али в техните отношения Simple Smile Да видим какво са ни подготвили сценаристите. Ще ми се Али и Дерин да имат повече моменти заедно Simple Smile
 И да не пропусна, фрагмана много ми хареса Simple Smile
 Хубава вечер  Hug Hug Hug

# 159
Веселинова Hug Heart Eyes
И аз не исках да развалят приятелството между Аслъ и Дерин, но явно сценаристите искат да сложат интрижката, за да й се радва драгият турски зрител #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

казаха да очакваме фрагман тази вечер Peace Peace

# 160
Много сладко го зави татко му  Hug Hug Hug
Хайде да го пускат по-рано този фраг Simple Smile

# 161
Много сладко го зави татко му  Hug Hug Hug

Веселинова, Hug Heart Eyes ей го фрагмана..

надявам се, Синан  Hug Heart Eyes да му нареди субките.. Praynig Praynig Praynig

https://twitter.com/atvcomtr/status/833755661896933378

# 162
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не искам да се влюбва Али в Аслъ, много банално ще стане с любовен триъгълник. Така ми харесва Аслъ - истинска приятелка, която се преборва с чувствата си в името на приятелството.

# 163
Дерин дойде да стане всичко на Али Crazy Flutter
Хммм от това което виждам Алито е концетриран в/у мача отколкото в/у тези двечките
Сега най-добре е да избере някоя,че да става дизи.Ама пък много се чудя дали Деринчето не е хамиле като неговата майка навремето и не избега при Йиит като види как са сближават сем.Смитх  Thinking Mr. Green

# 164
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Много сладко го зави татко му  Hug Hug Hug

Веселинова, Hug Heart Eyes ей го фрагмана..

надявам се, Синан  Hug Heart Eyes да му нареди субките.. Praynig Praynig Praynig

https://twitter.com/atvcomtr/status/833755661896933378

Хм,интересен фраг,чакам да видя превода newsm78

Ох ще си го кажа  Rolling Eyes не го харесвам тоз  Шахин и толкоз Naughty Crossing Arms
Хич не мога да го усетя като обичащ и страдащ баща  no cry

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 23:10 от Iskra Pandova

Общи условия

Активация на акаунт