"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ЛилиHug мерси за инфото. bouquet

Катрина, Диди, ЛияHug Hug Hug

Снимчици зад кадър. Wink

Хубав ден! Hug bouquet

# 16
Лили  Hug Heart Eyes 

Благодаря ти за новостите.  Hug Той Керем вече е лице на Найк,  Peace дори и без контракт,  след онова бягане миналата неделя  Peace  Party

Катрина  Hug Heart Eyes  Привет и от мен  Hug Hug

Снежка  Hug Hug , Лия  Hug Hug

# 17
На мен ми прави впечатление Керем Б.,Баръш Ардуч ,Фуркан Палалъ и други млади турски актьори, че залагат много на спортна визия за разлика от утвърдените актьори.При Керем вероятно би било така и без да е актьор, но определено всички печелят много от поддържаната си физика.

# 18
 Здравейте, момичета Simple Smile И аз да се запиша в новата тема. BlackRose благодаря за нея  bouquet
 Катрина, добре дошла и от мен  Hug Hug Hug
 И на мен много ми харесва в Слънцата, там е нахакан, добър, лош, просто прекрасен  Blush  Blush Blush А и с Ханде добре им се получи химията Simple Smile Но да си призная, Въпрос на чест не съм го гледала. Ще се доверя на BlackRose и когато имам повечко свободно време ще го изгледам и него  bouquet bouquet bouquet
 Снежи мерси за снимките Simple Smile
 Дефне Каялар съм я гледала в първия сезон на Кварталът на богатите, като актриса много я харесвам. И тук също се справя чудно. Но повече ми харесва с дълга коса  Naughty
 За серията ще коментирам, след като я изгледам с превод Simple Smile
 Сега ви пожелавам усмихната и слънчева неделя  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 19
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Катрина, добре си дошла! Hug
Въпрос на чест много ми хареса на мен. И се радвам, че не беше по-дълъг. Когато много ги разтеглят сериалите, губят.
На мен не ми харесва също това, че сериите станаха по два часа и половина почти. Това е много време. Максимумът за мен е 90мин., а още повече ми харесва продължителност от 75-80 мин.

# 20
Светле, напълно съм съгласна с теб. Затова в повечето случаи сериите ги пълнят с ненужен пълнеж и съответно рейтинга им е нисък. И някои сериали не успяват да продължат, при все че сюжета им изобщо не е лош  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 21
На мен не ми харесва също това, че сериите станаха по два часа и половина почти. Това е много време. Максимумът за мен е 90 мин., а още повече ми харесва продължителност от 75-80 мин.

newsm10 newsm10 newsm10 На същото мнение съм.  Wink

# 22
# 23
Оха ако това тук е вярно нашето момче е привлякло с фигурата си Америка  Mr. Green
Предложили са му да го снимат за някакво списание за корица "Не сега не е времето -отвърнал той"

# 24
Ами супер му е фигурата на Керем. Аз много им се радвам на младите турски актьори, за това че поддържат фигурите си и че се обезкосмяват . Например Енгин А., който много харесвам , в КПА  в една  сцена го бяха разсъблекли, еми много сори, ама не ги събличайте тези актьори, които нито спортуват, нито поддържат фигурите си. Дано все пак да се снима в Америка, защото актьорството е професия с променливи приходи

# 25
Катрина,  Joy Joy

Поне, тези с хубавите фигури, по- честичко да ги събличат...  Peace Party Party

За дължината, и аз съм съгласна  Peace  Laughing  

Hug Hug Heart Eyes

# 26

Ето нагледен пример, горе са младоците, а отдолу Кенан Изм.

# 27
  • Sofia, Bulgaria
  Момичета Hug имам питане newsm78
Защо в плейлиста на сериала в Тубата е качен 2 пъти епизод 4 на сериала,
а 5 и 6 ги няма Crazy PeaceВидях,че 6-ти е качен в Датата Grinning  Grinning Grinning

# 28
На мен пък сериите са ми тамън. Laughing Да вярно е, че е трудоемко за екипа пред и зад камера, но аз като обикновен зрител, колкото и егоистично да звучи, щом историята ме е запленила и залепнала за екрана колкото повече време толкова по - добре. Не ми омръзва да ги гледам и да се наслаждавам. Simple Smile

Дааа Керем има много хубаво тяло и по - важното е, че не е продукт на химия и анаболи, а на спорт и тренировки. Peace

# 29
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Заповядайте епизода с превод Peace Peace

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=a2ab4ea … 30db051d4898472c4
http://www.videoclip.bg/watch/666535_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Благодаря на момичетата, работили по превода на епизода..  Hug Hug Hug Огромни благодарности и на Ринка Hug Heart Eyes за субките и за качването на епизода..

Ренка   Ани Снежка    
Лу
  Таня  Диди          
Ася
 Ринка

Общи условия

Активация на акаунт