"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Искре, Hug Heart Eyes в ютуб не можахме да качим 5 епизод.. Блокираха го.
Надявам се, поне този епизод да няма такова нещо, но не вярвам.

На мен пък сериите са ми тамън. Laughing Да вярно е, че е трудоемко за екипа пред и зад камера, но аз като обикновен зрител, колкото и егоистично да звучи, щом историята ме е запленила и залепнала за екрана колкото повече време толкова по - добре. Не ми омръзва да ги гледам и да се наслаждавам. Simple Smile

Дааа Керем има много хубаво тяло и по - важното е, че не е продукт на химия и анаболи, а на спорт и тренировки. Peace
Винаги ми харесват твоите разсъждения, за които благодаря..  bouquet bouquet Но не знам как да се обръщам към теб, Hug Hug  пък помня, че по времето на ПО се засичахме в темата за Чачко..

# 31
Благодарности на целия екип потрудил се епизода да достигне и до нас!

LiLiSy
, аз съм Зори Peace Да засичали сме се Hug, признавам аз на първо място съм си Улусоист! Party

# 32
Благодарности на целия екип потрудил се епизода да достигне и до нас!

LiLiSy
, аз съм Зори Peace Да засичали сме се Hug, признавам аз на първо място съм си Улусоист! Party

Зори  Hug Heart Eyes А аз пък съм Лили wavey wavey wavey
А това, че си първо Улусоист, ме радва много.. Знаеш, Чачко ми е другия любимец.. Обичам си ги и двамата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 33
Аз  от сравнително скоро преоткривам Керем и ми стана интересен. Казах го и преди харизматичен и различен е, харесва ми начина му на мислене и позиция. Peace Единственото, което не ми харесва е жената до него  hahaha но това е друго нещо. Stop

Ще ми се рейтинга на сериала да се повиши, историята е интересна заслужава да и се даде шанс. Thinking

Дано Ча и Керемчо един ден си пресечат пътя в общо проектче. Flutter

# 34
 Party Party Party

Лили  bouquet Heart Eyes

Ринка  bouquet Heart Eyes

момичета  bouquet Heart Eyes

Благодаря за труда ви, с удоволствие ще си го изгледам сега с превод!  Crazy Hug Hug

Зори,  Hug Hug  привет  Peace аз съм Лу или Лули  Peace Peace Радвам се да се запознаем. Grinning  с Чачи се познавам сравнително от скоро, а с Керем, ... направо от вчера...   Joy Joy  И аз харесах чара му, играта му, ентусиазма и отговорността му, а също харесвам и жената до него, но това, наистина, е друго нещо   Peace Grinning

Хубава вечер на всички  Hug Hug

# 35
  • Sofia, Bulgaria
На мен пък сериите са ми тамън. Laughing Да вярно е, че е трудоемко за екипа пред и зад камера, но аз като обикновен зрител, колкото и егоистично да звучи, щом историята ме е запленила и залепнала за екрана колкото повече време толкова по - добре. Не ми омръзва да ги гледам и да се наслаждавам. Simple Smile

Скрит текст:
Дааа Керем има много хубаво тяло и по - важното е, че не е продукт на химия и анаболи, а на спорт и тренировки. Peace

На едно мнение сме Зори Wink Grinning
И аз го гледам с удоволствие  Crazy Grinning Grinning Grinning

Благодаря на екипа за превода  Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Hug Hug

# 36
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
чЕК първо да рипна за Гришо бе newsm44 newsm44 newsm44
Благодаря на екипа за поредната доза удоволствие newsm51 newsm51 newsm51
Аз пък го знам Керем още от слънцата.После и другия гледах и се ядосвах за ниския рейтиг-че много ми харесваха братята Joyотново Joy Joy Joy

# 37
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мерси за споделеното на всички! bouquet

Joy Joy Joy

Фраг няма ли да има?! newsm78

Успешна нова седмица! Hug bouquet

# 38

Joy Joy Joy

Знае къде да се настани писаната  Crazy Laughing

Здравейте  Hug Hug Hug

Хубав ден  Peace Heart Eyes

# 39
Привет!  Hug Hug Hug
Благодарности за новата тема, за снимки, гифчета и мнения!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря и за преведения епизод!  newsm51 newsm51 newsm51
Виждам, че Керем е спечелил нови фенове, заслужава си ги момчето, и талант има и се раздава на мах.  Peace

И аз се нареждам за нов фрагман, време му е.
Хубав ден, спорна седмица! Hug Hug Hug

# 40

Хубава седмица от мен!

# 41
Привет, сладки! Hug
Имало нова тема, а аз се правя, че много работя, хаха и не съм забелязала.
Диди, благодаря за темата!

Катрин, добре дошла! Няма да изброявам останалите съмишленички - тук всички сме субективни.
Ама ме разсмя за това с космите. Не ги приемаш натюр, казваш  Laughing
На мен не ми пречи. Първо очите и усмивката гледам. Космите са ми най-малкия проблем.
Иначе, когато загледам някой сериал, значи съм харесала и актьорите.
Но обикновено са кратковременни авантюри.
После пак се връщам на нашето момче. И май за никого другиго не съм проявявала интерес относно личния му живот, какво е казал, къде е бил. 
И тук е мястото да благодаря на Лили и всички момичета, които подържаха темата и превеждаха материалите през всичкото време, докато чакахме този проект да стартира.  Heart Eyes

The Bursin team - радвам се че съм част от вас! bouquet

# 42
Благодаря за топлите думи!
Приемам ги всякак , стига да имат харизма, но когато са на екран и ги събличат , трябва малко да се погрижат за себе си, защото шкембета и космаци си имам и у нас.
Колкото до Керем за мен е съвсем ново откритие, но аз така си представям един актьор като него. Просто класата му е друга. Не искам да обиждам ничий любимец, но на турските актьори много неща им куцат. Най- вече работата по даден образ, но аз винаги ги оправдавам с дългите епизоди и краткото време за заснимане

# 43
Снимки от новия епизод ни пуснахааа  Crazy Grinning

Тази малко тъжна, но с тати  Sad Hug

Керемчи на мотоор, пак търкааал  Party Party Вааай, бясно Али!  Shocked

Бели чаршафи, свещи... да не им е спрял тока?  hahaha не виждам романтика, щото...  Rolling Eyes

и от сета  Hug

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 16:18 от Анонимен

# 44
luli40, Hug
И още:

Явно ще отвличат Дерин. Най-вероятно пртньорите в мръсните сделки на Йиит.

Общи условия

Активация на акаунт