"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Не продължи дълго този им епизод на щастие...   ooooh!

Как се намърдаха в кварталния клуб, в мъжкото царство, Дерин и Аслъ  hahaha

Ами кипна и на Аслъ... каза на Дерин в две изречения, че не е центъра на вселената, предполагам...  Laughing

# 211
Ич немоА реша коя да обича Али........... Whistling Whistling Whistling  У таквоз затруднение не съм изпадала никогаш.......... Thinking Crossing Arms
Ама поне съм наясно кого да марази .......... #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy

Ах Несрин емшире........... Crazy Crazy Crazy шампиона тут......... Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

# 212
Лу, Hug Heart Eyes в почти прав текст това й каза Аслъ..
Не знам защо, но тези сценаристи изграждат много добре образа на Аслъ, докато при Дерин сякаш не е така.. Тъкмо си казвам, че аз си въобразявам някои неща, но постъпките й ме изкарват права..
Просто не трябваше да предлага тези пари на Али, да кажем, че иска да му помогне, точно парите от пръстена на Йиит ли трябваше да му предложи? И после как за миг изтри дългогодишното си приятелство  и така грозно обвини Аслъ.. А Аслъ пък наистина какви неща направи заради нея. Демек ако Дерин беше на мястото на Аслъ, сякаш нямаше да постъпи като нея.. newsm78 newsm78 newsm78

Засега епизода ми харесва много.. А това означава, че утре рейтинга няма да го бива hahaha hahaha hahaha hahaha

Бойче,  Hug Heart Eyes миличка, радвам се, че успя да се вредиш за турския Роки Балбоа Party Party Party Party

Ич немоА реша коя да обича Али........... Whistling Whistling Whistling  У таквоз затруднение не съм изпадала никогаш.......... Thinking Crossing Arms
Ама поне съм наясно кого да марази .......... #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy

Ах Несрин емшире........... Crazy Crazy Crazy шампиона тут......... Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

Ох, бе Бойче, Hug Heart Eyesти ако продължаваш с турските дизита, има-няма за нула време ще почнеш да участваш в преводите, да знаеш Peace Peace Peace Peace

# 213
Лили  Hug Hug Heart Eyes 

Епизодът е супер Heart Eyes Hug

Бойче  Hug Hug Heart Eyes и аз не мога, ама Аслъ каза, че Али обича Дерин...  Peace Heart Eyes

Какво пишеше на бележката с розата?  Grinning Grinning

Лили,  Grinning страхотно цепи дърва Али  Crazy Crazy

Cry Cry Heart Eyes

Дерин как ги изревнува  ooooh! Grinning

hahaha hahaha  Шампиона как се ядосва на Али, ама да не страда много, можеше да му се падне някой син тийнейджър ... Joy Joy

Това с чантата постановка на този сладур ли беше?  newsm78

А такааа, Али сега ще спасява Йиит...
Ехааа, Али като таран, бе!

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 21:31 от Анонимен

# 214
Аслъ, май не прие извинението  newsm78

# 215
текин каза на белгин, че не иска да се вижда сама с този тип, не му харесал погелда.

Б:Аз от 25 години ревнувам от един призрак, а ти пък ревнуваш от 25 годишен мъж. Вече каква ли ни е връзката?

Шампиона ще регистрира Али като боксьор в боксова федерация май newsm78 newsm78 newsm78

М:Кой е младежът?
А:Казвам се Али Смит, аз също се боксирам.
М:Значи ти е ученик, ха?
Ш:Всъщност е много талантлив, дойдохме да го регистрираме.
М:Добре, както кажете.

В застрахователната компания не искали да плащат парите.
Т:Май напразно сме потопили големия кораб.
Б:Нали беше казал, че е стар.
Т:Каквото съм казал, съм го казал..  Нещо ни тегне над главата ама.
Б:може би започнахме да си плащаме за стореното.

Шахин се ядосва, че звъни телефонът на Али.. Аслъ пък не искала да ходи вкъщи и иска да ги гледа как тренират.

А:какво има?
А:нищо.
А:Кажи.
А:С Дерин се скарахме. Мисли, че аз съм ти казала  за парите.. Каза, че нарочно съм го направила, за да ви скарам.
А:Как е могла да го каже? Ще отида да говоря с нея.
А:не, недей.. Аз просто исках да споделя това с някого..Тъкмо си оправихте отношенията, сега заради мен да не ги разваляте ,моля те.. Аз не го казах за да отидеш при нея и да я пита шза това..Моля те, не  й казвай за това.

Майката на Йиит пък ядосана, заради това, че са продали къщата им. И каза на йиит, че той бил голямо разочарование.
Йиит получи съобщение, да праща пари, иначе записите от камерата в пристанището щели да отидат в ръцете на Текин

А:виж, не се разстройвай, всичко ще се оправи.
А:добре. Хайде лека ви нощ..

Пак звъни телефонът..
 Йиит обвинява али за съобщението, което получи.. Али пък му каза, че е страхливец, ако иска да говори с него, нека да се срещнат.

Несрин е мноог умна жена..Каза на Дерин, че и двете са виновни.. Дерин иска да изкара Аслъ виновна.. Затова, че въпреки, че й се извинила, тя пак не искала да говори с нея..Просто така й се изплъзнало от устата..

Бора наел човек да нападне Аслъ, но изтървах и не разбрах кой спаси Аслъ.

Н:Заради едно недоразумение, недейте да правите така. Вие все пак сте приятелки от толкова години.
А:И аз мислех, че е така, како Несрин, но.
Д:Остави, како несрин, не иска.
Н:Ама не ме ядосвайте, прегърнете се и си простете..Ясно е, че вие сте станали като сестри, не позволявайте никой да застава помежду ви.
Д:ти си моята душа.
Н:Не така, Аслъ..Браво на вас!

Несрин сдобри приятелките..

Дойдоха при Йиит заради парите.. Сега Али ще спаси Йиит от ръцете на тези главорези май..

Чудят се мъжете откъде се появи сега този.
А:Добре ли си? Да те заведа ли в болницата? Явно други са свършили моята работа. Кои бяха онези?
Й:/Взеха ти парите.
А:Какви пари?
Й:Виж, не ми пробутвай тези номера..Дай ми флашката със записите.
А:Хората ти я взеха.Не ти ли хареса анимационния филм? Виж, знам, че вършиш мръсна работа, но аз нямам нищо общо с това.
Й: Тогава защо дойде?
А:За да те накарам ад глътенш псувните, които ми изреди, но явно няко йдруг ми свърши работата.. Затова оттук  нататък внимавай какви ги вършиш, да не попаднеш пак в някоя яма.

Охо, Шахин каза мноог хубави работи на Али..
А:виж, обещавам ти, че ще те слушам..

Ама каква е тази песен на Мюслюм Гюрсес ..Тъкмо щях да кажа, когато чух и останалата част от песента..Много добре се получи с кадрите. Peace Peace Peace

Д:Когато си тръгвах от къщи, знаех, че ще е трудно, но се чувстам толкова самотна.

# 216
Аслъ, май не прие извинението  newsm78
Зорлям...  Laughing Laughing  hahaha

Несрин абла я поизнуди  hahaha hahaha

Heart Eyes

песента на Müslüm Gürses - İtirazım Var

https://youtu.be/CNfbbAtr-_4

не съм сигурна, че това е версията, обаче, която звуча във филма..

Хайде, честито, предложение за женитба имаме  Peace Peace Laughing

# 217
Дерин ли предложи на Али???  Grinning Grinning Grinning

# 218
Дерин ли предложи на Али???  Grinning Grinning Grinning
Да

Опс, май ще си честитим още нещо  hahaha hahaha hahaha

# 219
Бора каза на Белгин, че дерин е много самотна, винаги я вижда сама.
Б:Да ти кажа, че дъщеря ти е нещастна.
Б:Щом е нещастна, значи е близо времето, когато ще се върне вкъщи..

Б:Да не си посмял повече да ме докосваш.. никога!

А:Шампионе!
Ш:Почакай, Али..

човекът на Текин дойде да иска парите.
Ш:Има още пет дена.
С:ние все пак решихме да ги вземем.
А:не чу ли? Каза ти, че има още пет дена.
Ш:Добре, почакай тук. Кажи на онзи твой шеф да не ме притиска толкова, защото ако ние тръгнем да искаме това, което е наше право, много лошо му се пише..

Текин пратил нарочно сеит, за да има пак кавга, обаче сеит много лошо се страхуваше от Али.. Как пристъпваше крак връз крак..

За три минути 180 удара направил Али..

Е, година и половина в боксовата зала май си казаха думата.. Peace Peace Peace Peace Peace

Али каза, че Шахин трябва да си изпълни обещанието.

Ама, Керем, обичам те бе!  Peace Peace Peace

А:О, йессс, ще отидем на вечеря..

Шахин колко притеснен изглежда..

Да видим дали ще покани Несрин на вечеря Thinking Thinking Thinking

Несрин благодари заради розите на Шахин..
Н: Не сте ги пратили вие, нали? Много се извинявам. Сигурно е работа на вейсел, а аз като ги видях в линейката.
Ш:може би имате таен обажател.
Н:Няма такова нещо..
хайде сега пък пратили плодове със  сърчица..

А:Какво правиш тук? Идваш така тихо.
Д:Повиках те, но не ме чу. Али, да поговирм ли малко?
А:Трябва да тренирам.
Д:Али, недей, станаха 15 дена..Въобще ли не ти липсвам?
А:В последно време мисля само за турнира.
Д:Не мислиш за мен, поне се опитваш да не го правиш. Али, аз дойдох тук заради теб. Обърнах гърба си на семейството си заради теб.
А:Казах ти, че не понасям лъжата. И особено когато става въпрос за онзи мъж..Виж, като се сетя, пак се ядосвам.
Д:Защо се държиш така хладно с мен? Защо аз съм ти толкова чужда, далечна? заради баща ми, нали? Когато ме гледаш, винаги ще се сещаш за онези неща, които си загубил..
А:недей да плачеш.. Недей да плачеш.. Ако ти не позволиш, никой не може да застане помежду ни..Никой.
Д:Тогава се разведи.. Разведи се с Аслъ и се ожени за мен.
А:Ти в момента предложение за брак ли ми правиш? Мога ли да ти дам отговор на този въпрос след боксовия мач?

Аслъ се прави на заспала..

Д:Аслъ, събуди се.. Имам много хубава новина за теб. Ние се сдобрихме с Али.
А:Много се радвам.
Д:Просто исках да ти ог кажа, за да се успокоиш  ити..

Ех, бе..Ту ми става жал за Аслъ, ту за Дерин.. хайде да влюбят Бора в Аслъ, я..

майката на Аслъ продължава ла с ремонта вкъщи..Ще даде работа на Али, колко езика знаел.

А:не се мъчи напразно, майко..Али обича Дерин..
М:Най-накрая си призна.. Защо не ми каза по-рано? А и ми крещеше в лицето, че обичаш Али.. Да не би... наистина да го обичаш, Аслъ.
А:Той обича дерин.
М:Аз искам да знам твоите чувства, Аслъ.
А7той е севгили на Дерин. Майко, защо винаги така става? И при еди кого си така стана..Той беше моята първа любов, но дойде при мен и ми обясни, че бил влюбен в Дерин. Майко, много обичам Али, дори може би повече от Дерин..Знам, че това ене редно, но искам той да избере мен.. Не искам да пхредавам най-добрата си приятелка, но искам този път той да избере мен.
М:Ще избере теб..Този път ще избере теб.

Ш:Али, не става, не успяваш да хванеш ритъма на стъпките..
(Д:Батко Шахин, ще позволиш ли аз да му покажа?

Хайдеееее, на дерин й се вие свят.. Да ни са честити малките Аличета, Деринчета..

Йиит се обажда на дерин.
Й:не ми вдига, аз какво да правя?
М:Глезла!

ще ходят майка и син да търсят нова къща.. На йиит пак му писаха съобщение

# 220
Ех, много хубави думи на Шахин..
Ш:Много боксьори губят не на ринга, ав живота..Защото никой не удря така здраво като живота.

А:Аз се чувствам много добре, наистина се чувствам добре, знам, че ще спечеля..
Д:Но преди това имаш друга работа. Трябва да се разведеш и да се омъжиш за мен.
А:Аз няма да се разведа. Не мога да се разведа в този момент.
Д:Какво значи това?
А:Майка ми преживява много труден момент.  И без това я излъгах много заради вас. сега не мога да й причиня това.
Д:Аслъ, и двете много добре знаем защо го правиш.сега не ме карай да говоря.
А:Какво искаш да кажеш ти, я?
А:Момичета, какво правите? Дерин, Аслъ направи такава саможертва заради нас.. Нека малко да изчакаме, да й дадем време..

Али падна много лошо, спукал ребро. Докторът каза, че в никакъв случай няма да излиза да се боксира, защото ако реброто се счупи, може да влезе в белия дроб..

Али каза на Аслъ, че ако каже на някого за това, никога нямча да й прости, той ще излезе на този боксов мач..

Ама тези двете много ме ядосаха.. и двете са  разглезени богаташчета, това е.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аслъ не трябваше да постъпва така, а Дерин пък така вирна глава и си тръгна.

текин няма да получи пари от застраховката..

Всички били на боксовия мач, само Дерин я няма там..дерин сигурно отиде в болница да прави кръвни изследвания дали е бременна..

А:Ще спечеля!
Ш:Ще спечелиш! Мача първо трябва да го правиш в сърцето си, после в ума си.. Трябва да гледаш противника в очите, не трябва да се страхуваш от него..

А:Али, виж, не трябва да излизаш на този мач.
А:Казвам ти, че ще спечеля.
А:но така аз оставам под отговорност.
А:виж, ти вместо да ми пожелаеш късмет, ти ми проваляш мотивацията.
А:Късмет ли иска шда ти пожелая? Ела тук, бъдещи шампионе, желая ти късмет.
А:Благодаря ти, приятелко!( канка)

хайде, двете чертички.. ylinfant ylinfant ylinfant

Само да не вземе да махне бебето Praynig Praynig Praynig Praynig
Ех, тези турски мъже много плодовите, бе.. Хората с години чакат понякога за бебе, ама те от първия път успяват да хвърлят дикиша..

това беше върха на клишето ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 22:19 от LiLiSy

# 221
Ще си имаме бебе Simple Smile

# 222

Честито!
Шампиона да му мисли... син, снаха, сега и внуче...  Laughing Laughing

Praynig Hug

Свежарка е така подстриган Керем  Heart Eyes

# 223

Praynig Hug

Свежарка е така подстриган Керем  Heart Eyes

Много е сладък, нали? Изглежда като момче направо Peace Peace Peace