"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Малииии....... #2gunfire тва нещо на АслЪто аннето.............. Sick  Как да се изкажа незнам.......... ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 571
Малииии....... #2gunfire тва нещо на АслЪто аннето.............. Sick  Как да се изкажа незнам.......... ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Отврат е...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 572
колко хапчета изпи Аслъ? Да не иска да се самоубива? оффффф, явно да.....

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 22:45 от veselinova04

# 573

Май, май...  Stop ама малко изпи, няма да успее.  Mr. Green

# 574

Май, май...  Stop ама малко изпи, няма да успее.  Mr. Green

Дали ще има някой да помогне на Дерин?...Милата е самичка

# 575
Аслъ шЪ умре........... ooooh! и бебека шЪ умре............. ooooh! и кво ще гледаме............. Rolling Eyes
Бесен и тъжен Роки........ Crazy box box box
Лили............ Heart Eyes Hug Hug Hug де си я............. Thinking аз баш у тоз епизод ли влезнаФ неподготвена.................. ooooh! Sick Joy Joy Joy Joy
Снеже............ Heart Eyes Hug Hug Hug

# 576
Ама много ме ядосва вече Аслъ - сама се вкара във филми (е, и с помощта на майка си) и сега иска Али да се чувства виновен. Crossing Arms ooooh! Заради нея Дерин ще пострада.  Sad Тоя боклук Сеит и той не се спря...  #2gunfire Аслъ най-вероятно няма да умре.... ама за бебека се притеснявам.  Sad Ако това стане, Дерин няма да погледне Али. Не знам и той как ще си прости? ooooh!

Не беше лоша серията, ще видим и с превода.  Wink Лека нощ! Hug

# 577
Момичета, благодаря ви за компанията Simple Smile Бойка, Снежи  Hug Hug Hug
Снежи на теб мерси за разясненията  bouquet bouquet bouquet
Лили ми липсваше с нейния превод в ефир... Лили безценна си  bouquet Hug Heart Eyes
Все си мисля, обаче че Али не трябваше да ходи при Аслъ и да оставя Дерин.... Все пак е бременна и в опасност... но така си мисля аз  Simple Smile
А сега ще лягам, че днес имах много работа и едвам си държа очите отворени Simple Smile
  Лека нощ и дано утре ни зарадват с хубав рейтинг  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Лека ви............... Hug Hug Hug Hug Hug
Аз ще почакам за фраг......... Party Party Party  Колко сА 15мин. реклами......... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма може ли така да ни приключат яяя......... Crossing Arms
Да не забравя да се изкажа за тейзето ми......... Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy в компле със Шампиона........и онзи Вейсел........ Heart Eyes  много са ми сладки....... Heart Eyes Joy Joy Joy

П.п Нищо не показаха повече...... Crossing Arms тъпаци..... Mr. Green  само на Дерин ръката как пада на пода и очите и се затварят.............. ooooh!  гитти бебека......... ooooh! Mr. Green
Ще трябва да си правим нов........... Crazy и дано имаме по-добра видимост и нагласа......... Party Joy Joy Joy Joy Joy
Лека нощ и от мен.......... Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 23:25 от Boika Boqnova

# 579
Оф, я ! Аслъ къде се набута и тя между шамарите, Несрин няколко пъти я предупреди, ама тя - не, шЪ сЪ бори за Али, сега пък се бори за среща със Свети Петър. ooooh!
Дерин най после разбра от кого трябва да се пази, но пък оня катил много бързо ги откри/ като на кино  Wink/. Иначе е много борбена - не се предава лесно, сега ще чакам да видя кой ще я спаси.

Лека вечер!

# 580
 Hug

Явно серията е била динамична и напрегната,.... всичко живо под ножа ooooh!
Симпатизирам най-много на образа на Дерин, нищо че актьорското изпълнение е слабо newsm78 Горкото момиче! Всички други май сами си ги правят страданията Mr. Green

# 581
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Съжалявам много, че  снощи не можах да бъда с вас. Но се чувствах нещо много зле и нямах сили да превеждам онлайн ooooh! ooooh! ooooh!

СнежеHug Heart Eyes благодаря ти за поясненията и за всичко, което си постнала снощи в темата..
Чичеци за теб Heart Eyes Heart Eyes

Снейки, Hug Heart Eyes Веселинова, Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes Лиа Hug Heart Eyes

Бойче, Hug Heart Eyes миличка, толкова се радвам, че снощи си успяла да гледаш онлайн..  Демек викаш по-хубава видимост и нагласеност да имаме за  правенето на следващото бебе hahaha hahaha hahaha hahaha

Разпределението за епизода.. Таня, Hug Heart Eyes благодаря ти за предложението да ви дам повече минутки. Златни сте! Но ще го направя все пак за тези, които са изявили желание да го направят.  Всяка преведена минутка ще ми от полза, че гледам епизода много дълъг и този път ooooh! ooooh! ooooh!

Ренка - от 1 до 10 минута
Лу - от 10 до 20 минута
Ася - от 20 до 40 минути
Таня - от 40 до 53 минута
Диди - от 53 до 63 минута
Снежето - от 63 до 76 минута
Ани - от 76 до 86 минута

Благодаря ви много и приятна работа по превода Hug Hug Hug

епизода

# 582
Снимката е пусната от Мина Казанджиоглу, но така и не разбрах коя е тя. Имаше и други снимки на Керем с нея, даже ако не си спомням грешно, тя беше споделила снимка, на която двамата седят на една маса и тя беше написала: Ако искаш да имаш хубав живот, трябва да спестяваш хубави хора в него.

Някаква от сета на друг сериал е написала към снимката: Целуни този мъж заради мен..

Тази снимка пък пусната от това момче с думите: Естествен, искрен, топлосърдечен човек и много добър актьор.. И добавил: Мъж като мъж..

От подготовката за сцената в хотела на Дерин Peace Peace

И да ви оставя музикален поздрав..След шест години Сезен Аксу издаде албум и това е първия клип с песен от него. Peace Peace

Хубав ден ви желая!

# 583
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили, Hug мерси за всичко споделено. bouquet

Лия, Снейки, Бойче, Веселинова, Hug Hug Hug Hug

Не знам какво каза Аслъ на Али, но той преспокойно можеше да се обади на Шахин или Несрин, а не да хуква като луд и да оставя сама Дерин, знаейки как стоят нещата. ooooh!

Снежето - от 63 до 76 минута

Wink Hug

Приятен ден! Hug bouquet

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 08:38 от ·٠•Snejka•٠·

# 584
 Sad

Керем Бюрсин, който играе боксьор в сериала "Този град ще дойде след теб", му станало лошо на снимките, и отишъл в болница. Актьорът, който прекарал в болницата 2 часа, казал: "Стана ми лошо на снимките, вече всичко е наред, сега ще се върна на сета.

Скрит текст:
Тур.пресса с утра...

Керем Бюрсин, играет боксёра в сериале #ЭтотГородПоследуетЗаТобой, на съемках ему стало плохо, поехал в больницу. Актер, который пробыл в больнице 2 часа "-Мне стало плохо на съемках, все уладили , теперь я вернусь на съемки."

Рейтингът.  Hug

Тотал

15. BU SEHIR ARKANDAN GELECEK ATV 20:43 00:18 3,22 7,34

АВ и АВС

6. BU SEHIR ARKANDAN GELECEK ATV 20:43 00:18 3,65 8,39

9. BU SEHIR ARKANDAN GELECEK ATV 20:43 00:18 3,76 7,91

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 11:46 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт