"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
По случай Св. Валентин Серенай и Керем си разменили скъпи подаръци....така пише в гечето... Simple Smile

https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikaya-ve-kerem-bursi … ali-hediye-sozu/1

# 61
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Честит ви празник, няма значение кой от тях празнувате..  loveuuu loveuuu Kissing Heart Wine Glass
Но едно е ясно.. Любов без вино не може, вино без любов не се услажда Peace Peace Peace

Лиа, Hug Heart Eyes точно обратното.. Керем и Серенай са си обещали да не купуват скъпи подаръци..  Попитали Керем какво ще купува на Серенай за деня на влюбените. Той е отговорил: Аз съм  мъж с голям късмет. Серенай не обича лукса. Дори за рождените си дни ние купуваме скромни подаръци. Сигурен съм, че тя би се зарадвала и на букет цветя.

За мен любовта е в тази целувка по челото от гифчето. Съжалявам, че не е ясно, но ако се вгледате ще видите как Керем целува по челото Серенай на премиерата на филма на Серка.. Имаше и едно гифче също с лека целувка по устните, но него така и не можах да го намеря Thinking Thinking Thinking

https://twitter.com/aycrescendo/status/831427245835169792

Нови от днес..

Ново клипче с любими двойки за Деня на влюбените. Ако вашата любима двойка е в клипчето, демек ще си го гледате с удоволствие Peace Peace

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 18:32 от LiLiSy

# 62
Здравейте, момичета! Hug

Първо да пожелая, Честит празник на всички, влюбени, разлюбени, трезвени и не такива ... Mr. Green Кой каквото празнува ... Аз лично си празнувам и двата празника, "напивам" се с кафе, с любов към него, те някои момичета от тук знаят ... Mr. Green

Сега сериозно ... Много красива тема се е получила, макар и тук-там да има и от моите грозотии, добре, че от последните два епизода не съм правила гифчета, тъй като нямах и време ... Mr. Green Браво Диди, супер е станало! bouquet Heart Eyes Hug

6-ти епизод в Ютуб и ВиБокс, извинете ме за закъснението тази седмица. Peace
https://www.youtube.com/watch?v=hWDJ18oJxr0
https://www.vbox7.com/play:75df21a69f&p=playlist&id=2232 … 14&order=date

Епизодът на мен лично, мога да кажа, че ми хареса, или поне повечето време, особено в началото, на моменти обаче ми ставаше и някак дразнещо, не мога да си обясня защо, може би и заради тази енергия от Дерин, която обикаляше от стая на стая, и "мяташе" подправки и съдове из кухнята, с цел да забрави за Али. Някак банално ми дойде всичкото това и глупаво в същото време. Пиянството на Али ми беше интересно. Mr. Green Но това с пеенето ... Окей, пиян е, ще пее и крещи, нормално под влияние на алкохола, но да накара Аслъ да пее, тя да му послуша пияния мозък и видиш ли го преспа като малко дете, също ми беше някак глуповато. Но няма да крия, че ми стана мъчно за нея, обича го, очакваше той да я целуне, но не. Песента, която пък пя Дерин, веднага ме подсети за Въпрос на чест и братята Кълъч. Whistling За играта на Керем няма какво да коментирам, както винаги уникален, та си помислих, че преди сета, може и да е изпил някоя и друга чаша уиски например. Joy А за момента, на гроба, на майката на Али, просто нямам думи да опиша ... Sad Cry С нетърпение очаквам утрешния епизод. Blush Да видим какви интриги ще забърка тази егоистка, майката на Дерин или какви претенции ще изяви кандидат-зетя с кървясалите очи. Али пиян, но повече на Йиит му личи ... #Crazy
Но пък щом Али Йоренч ме накара до толкова да ми е противен персонажа му Йиит, явно наистина е добър. Гледала съм го от части в Север-юг, но там не останах с никакво впечатление.

Силно се надявам, въпреки всичко, рейтинга да се покачи. Praynig Още ми е пред очите онази снимка, с наранената ръка на Керем от спортната зала. ooooh! Confused

Отдавна не бях писала толкова много. Mr. Green Приятна вечер, момичета. bouquet

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 17:38 от Анонимен

# 63
.....
Лиа, Hug Heart Eyes точно обратното.. Керем и Серенай са си обещали да не купуват скъпи подаръци..  Попитали Керем какво ще купува на Серенай за деня на влюбените. Той е отговорил: Аз съм  мъж с голям късмет. Серенай не обича лукса. Дори за рождените си дни ние купуваме скромни подаръци. Сигурен съм, че тя би се зарадвала и на букет цветя.
.......

smile3511, аман от GT  google Къде изпусна НЕ-то Sick  newsm78 Ей те така стават скендълите Joy

А на Дерин и Али дано им тръгне по вода, така, както започна сериалът Grinning

https://vk.com/doc92099583_440621274?hash=a3f9e6304ade00b2c3& … 9fe71ddefd496324f

# 64

Добър вечер!
Тази снимка на патрона не знам от кога е, но много ми харесва

# 65
Добро утро Hug Hug Hug

Диди, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти за прекрасните гифчета bouquet bouquet bouquet Да знаеш страшно им се кефя.. Peace Peace
Габи, Hug Heart Eyes колко много ми хареса поста ти. Трябва по-често да пишеш Peace Peace Peace За мен сцената с песента, която Али и Аслъ пяха ми е най-любима.. Също така и най-тъжната в целия епизод.
Лиа, Hug Heart Eyes и аз много искам да видя двойката от първи епизод.. На анкетата колкото и да исках да избера Али- Аслъ, избрах двойката Али-Дерин, защото все пак това е двойката в сериала. И искам сценаристите да измислят нещо и да ни върнат обратно Ал Дер Peace Peace Peace
Катрин, Hug Heart Eyes снимката на патрона и от Мави.. Снимани са в Алачатъ..

Още от Алачатъ..

След снимките в Алачатъ, със Серенай излезятаха за Америка и бяха там три месеца..Като се върнаха  снимаха рекламата за Мави..
От тези снимки, любимите ми.. Peace Peace

Ако не си видяла рекламата, да я сложим и нея..

предните две реклами на двамата за Мави.

https://www.youtube.com/watch?v=YBMW_J69tXY
https://www.youtube.com/watch?v=JOaXQfg3Bkg

# 66
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лилиbouquet bouquet

Габи, Лия, Катрин, Веселинова, Hug Hug Hug Hug

Днес е нашият ден. Hug

Хубава сряда. Hug bouquet

# 67
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооооо, Лили, много благодаря за Мави-рекламите - голяма красота! Не бях ги гледала. Много са хубави двамата заедно. Аз ще си призная, че Серенай я харесвам само с Керем, а и започнах да я възприемам, след като той я избра за "еш", някак това я "повиши" в моите очи. Но не може да се отрече, че са много хубава двойка - и цветово, а и манталитетно сякаш, поне така изглежда.
А те бяха ли вече влюбени по време на снимките за Мави?

# 68
 Hug

Снимките за Мави и рекламното клипче са изпипани и много хубави Peace Мерси ти Лили Hug
И аз гласувах за двойката Али-Дерин от същите съображения...все пак те са влюбени Heart Eyes, въпреки че предпочитах да е Аслъ Simple Smile

Много ми хареса песента от клипчето за влюбените в сериали двойки Heart Eyes, кой я пее?

Пожелавам успешна сряда на сериала Peace

# 69
Hug

Снимките за Мави и рекламното клипче са изпипани и много хубави Peace Мерси ти Лили Hug
И аз гласувах за двойката Али-Дерин от същите съображения...все пак те са влюбени Heart Eyes, въпреки че предпочитах да е Аслъ Simple Smile

Много ми хареса песента от клипчето за влюбените в сериали двойки Heart Eyes, кой я пее?

Пожелавам успешна сряда на сериала Peace
Лиа  Peace Peace

Uğur Akyürek - Aşk İzi

https://youtu.be/RHSb_dDUp4Q

# 70
Лу Hug, благодаря ти! love001

# 71
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лу, благодаря и аз за песента, и на мен много ми хареса. Hug

# 72
 Hug Hug Hug

Аз пък го пратих за първия кораб към България да идва... hahaha hahaha hahaha тука ще го направим сумати девойки по щастлив от ония двете  Whistling Whistling Whistling

# 73
Привет, мили момичета!

Уоуууу, толкова нови снимки и нови неща се появилr от сутринта насам. Че аз вече през деня няма да имам много време да влизам тук ooooh! ooooh! ooooh!

Керем пусна в инстастори малко клипче.. Тренировки на Али- 1 ден.. Хайде да видим, май вече почваме с бокса Party Party Party Party

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/831817004369711104

После тази, че са много сладки и двамата..Майка и син.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, и дърва ще цепим. Peace Peace Peace Peace

Да не забравим да сложим и Йиит Кълъч и той така сериозно цепеше дърва Peace Peace

Снимката, пусната от Ендер Мъхлар, втория режисьор (този по средата)

Хайде, баща и син много яко го раздават на бой.. bash bash bash

Дерин: Казвам ти, че ще умрем заедно.
Али: За теб не знам, но аз няма да зарадвам някои хора като умра.

Шахин: На друго място да устроим нов живот за нас.
Да започнем от нулата..

# 74
Найк пусна видео от кроса преди седмица и нещо. И веднага всички сайтове отразиха това как Керем подканял младите хора да спортуват.. Но за съжаление никой не споменава, че кросът беше организиран и едновременно с благотворителна цел, за подпомагане на болните от рак.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

https://twitter.com/NIKE_TURKIYE/status/831843044269899780

Снеже, Hug Heart Eyes останаха минутки до срещата ни с Керемчи Peace Peace
Диди, Hug Heart Eyes значи викаш Керемчи да идва направо в България Joy Joy Joy Joy
ЛуHug Heart Eyes довечера дали ще си на линия, за да гледаме какъв бой ще раздава Али Смит?
ЛиаHug Heart Eyesи аз много си харесвам рекламите на Мави с Керем и Серенай Peace Peace Peace
СветлеHug Heart Eyes Керем и Серенай се запознаха по време на снимките на първата им реклама..Ето ги от лансмана тогава. И двамата тогава казаха много хубави неща един за друг.. Бяха много усмихнати, лъчезарни, сладки и много развълнувани и двамата..

После  се появи тази снимка.. Още тогава като видях Серенай да гледа така Керем, разбрах, че тези двама млади хора са се влюбили..

Сетне се появи тази снимка.. Аха вече почти бяхме сигурни, че има нещо между тях..

И когато видяхме тази новинка, в която писаха, че Серенай и Керем отивали в дома му, стана ясно, че наистина имат връзка..

Най-накрая след тази снимка не останаха никакви съмнения.. Керем и Серенай са севгилита Party Party Party

В този подфорум колкото недолюбват и не харесват Серенай, аз толкова повече я харесвам и уважавам.. Моето момче е влюбено в нея.. Във всеки репортаж, когато го попитат за Серенай, казват, че дори гласът му се променял, когато почвал да говори за нея.
Щом той е решил да бъде със Серенай, значи има защо.
Серенай е едно много земно, топлосърдечно и сладко момиче.. Както при Керем, всеки, докоснал се до нея, говори все хубави неща..И най-важното никак не се звездее, както беше написала Зори Hug Heart Eyes за Керем.. Не знам защо, но след сериала й с Чаатай, много хора я намразиха..  Нямам обяснение за нещата, не че и търся де..

Накрая да ви оставя това усмихнато момче.. Peace Peace

Този клип вече го слушам от няколко дена.. Да го споделя и с вас..

Общи условия

Активация на акаунт