точно обратното.. Керем и Серенай са си обещали да не купуват скъпи подаръци.. Попитали Керем какво ще купува на Серенай за деня на влюбените. Той е отговорил: Аз съм мъж с голям късмет. Серенай не обича лукса. Дори за рождените си дни ние купуваме скромни подаръци. Сигурен съм, че тя би се зарадвала и на букет цветя.

За играта на Керем няма какво да коментирам, както винаги уникален, та си помислих, че преди сета, може и да е изпил някоя и друга чаша уиски например.
А за момента, на гроба, на майката на Али, просто нямам думи да опиша ...
С нетърпение очаквам утрешния епизод.
Да видим какви интриги ще забърка тази егоистка, майката на Дерин или какви претенции ще изяви кандидат-зетя с кървясалите очи. Али пиян, но повече на Йиит му личи ... 
Още ми е пред очите онази снимка, с наранената ръка на Керем от спортната зала.
точно обратното.. Керем и Серенай са си обещали да не купуват скъпи подаръци.. Попитали Керем какво ще купува на Серенай за деня на влюбените. Той е отговорил: Аз съм мъж с голям късмет. Серенай не обича лукса. Дори за рождените си дни ние купуваме скромни подаръци. Сигурен съм, че тя би се зарадвала и на букет цветя.
, аман от GT
Къде изпусна НЕ-то
Ей те така стават скендълите 

миличка, благодаря ти за прекрасните гифчета
Да знаеш страшно им се кефя..

колко много ми хареса поста ти. Трябва по-често да пишеш
За мен сцената с песента, която Али и Аслъ пяха ми е най-любима.. Също така и най-тъжната в целия епизод.
и аз много искам да видя двойката от първи епизод.. На анкетата колкото и да исках да избера Али- Аслъ, избрах двойката Али-Дерин, защото все пак това е двойката в сериала. И искам сценаристите да измислят нещо и да ни върнат обратно Ал Дер

снимката на патрона и от Мави.. Снимани са в Алачатъ..

Мерси ти Лили 
, въпреки че предпочитах да е Аслъ 
, кой я пее?

Мерси ти Лили 
, въпреки че предпочитах да е Аслъ 
, кой я пее?

останаха минутки до срещата ни с Керемчи

значи викаш Керемчи да идва направо в България

довечера дали ще си на линия, за да гледаме какъв бой ще раздава Али Смит?
и аз много си харесвам рекламите на Мави с Керем и Серенай

Керем и Серенай се запознаха по време на снимките на първата им реклама..Ето ги от лансмана тогава. И двамата тогава казаха много хубави неща един за друг.. Бяха много усмихнати, лъчезарни, сладки и много развълнувани и двамата..

за Керем.. Не знам защо, но след сериала й с Чаатай, много хора я намразиха.. Нямам обяснение за нещата, не че и търся де..

Препоръчани теми