"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро.Тази серия ме остави с противоречиви чувства.Или по скоро Нилпери не ми беше тамам.Някак си не повярвах на психясването и.През цялото време в мен оставаше едно чувство, че си е съвсем наред и всъщност по този начин наказва всички , които са я наранили . Ако това е трябвало да изиграе актрисата съм ок.Но ако Аслъ е психясала наистина, то мен не ме убеди в това актрисата.Нейната игра ми заприлича на инат и отмъщение, но не и на болест.ще видим по нататък какво ще стане, но жалко за нея , независимо в коя от двете ситуации е изпаднала.

# 706
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили, Катрин, Hug bouquet

Много са готини всички. "Сеит" и той е мъжкар, готиняга...  Crazy

А като гледам Али Йоренч в реала винаги си представям разказа на Едже за първата и среща с бъдещия и мъж и баща на Али. Висок, рус, загорял на водни ски, ... и отблясъка на зеленото лятно море в очите му,  Crazy Crazy мале, мале  Flutter .... приказка... е, и преставам да му се сърдя на Йиит, моментално...  Joy Joy  какво да правя, романтичка до посиняване съм си  hahaha hahaha

А,  hahaha hahaha hahaha hahaha  Снежи, сега видях чак, как си ги анонсирала- "малко гадняри"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo аз пък се разтопих  Sunglasses Sunglasses  Пусто мартенско слънце  ooooh! Party Party

Ами.... хубавци са, простено е. Wink Grinning

Приятен ден! bouquet

# 707
Здравейте и честито Благовещение  Hug Hug Hug

Лили, Катрина, Снеже   Hug  bouquet

коментара на момичето, пуснало снимката: Разплаках се от вълнение, лицето ми е подпухнало и прилича на картоф, а той ме прегръща и казва: Колко си красива!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Crazy

Хубав ден  Party Hug Hug

# 708
Здравейте Simple Smile Честито Благовещение  Hug Hug Hug
Лили, Лу, Снежи, Катрин и всички останали  Hug Hug Hug
Още не съм гледала цялата серия и не мога да се изкажа за нея... Благодаря за всички, което сте споделили, и за хубавите снимки Simple Smile Hug Heart Eyes
 Пожелавам ви хубав и усмихнат ден Hug Hug Hug

# 709
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
13.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 710
Този град ще дойде след теб
13.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Хайде и тази за Али Смит дошла  ooooh! Grinning Grinning

Благодаря, Синан!  Peace Hug

# 711
Синан,  Hug благодаря. bouquet

Брех, още една претендентка за сърцето на Али Смит? Laughing Mr. Green Shocked  Текин май стреля, ама по кого?  newsm78 Дали ще е Бора, щото Белгинката кряка и Рауф е притеснен?  newsm78 Този застреляният, който и да е, може да е в багажника на Йиит.  Peace А може и да няма връзка между кадрите, ама в сряда ще разберем сигурно. Thinking  Хареса ми фрагманът.  Wink

# 712
Синан  bouquet
Нищо не разбрах от този фрагман, освен че ще има нови персонажи, Текин пак ще е катил и че Несрин даде надежда на Шахин.
Снежи  Hug, може и Бора да е жертвата, фигурата на застреляния беше на висок и слаб човек, та не очаквам да е Сеит. Но всичко може да е за заблуда на противника.  Wink
Пак го зяпах трея, застреляния е с костюм, а Бора досега не съм го виждала официален. Май ще е оня дето се появява за милисекунди след новата претендентка - с побеляла брада и мустаци, някакъв призрак от миналото според мен.
Лека вечер!

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 20:05 от Snake777

# 713
Снейки, Hug

Нови снимчици на Керем. Wink

Mr. Green

# 714
Новата персона защо ли ще търси Али, а той сякаш не я познава.  newsm78

# 715
Добър вечер Simple Smile  Hug Hug Hug
Синан благодаря за преведения фраг Simple Smile
Интересен, но нищо не му разбрах  Grinning Grinning Grinning И Аслъ не я дават... Тази новата актриса да не иска да стане мениджър на Али? Влезе много нахакано, като човек, който знае какво иска и как да го получи Simple Smile
На мен не ми е позната, играла ли е в други сериали?

# 716
ВеселиноваHug на мен също не ми е позната, но има прилична филмография. Peace

Момичето е Елиф Атакан. Wink

http://www.sinematurk.com/kisi/64273-elif-atakan/

# 717
ВеселиноваHug на мен също не ми е позната, но има прилична филмография. Peace

Момичето е Елиф Атакан. Wink

http://www.sinematurk.com/kisi/64273-elif-atakan/

Снежи, благодаря за информацията Simple Smile  bouquet bouquet bouquet Сряда ще видим каква ще е ролята й Simple Smile
Лека нощ Simple Smile

# 718
Снейки, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Веселинова, Hug Heart Eyes Лу, Hug Heart Eyes Катрин  Hug Heart Eyes

Синан, Hug Heart Eyes благодаря ти за фрагмана bouquet bouquet

Нови персонажи демек в дизито ни.  Мисля, че момичето търси Али във връзка с бокса. А мъжа, когото показаха, може да е враг на Текин.

Нови снимки излязоха..Явно ни е било писано да видим отново Али Смит на ринга Party Party Party Party

Нова с фенка била..

Тази пък пусната от фотографа на екипа на сериала.. Ама това момче е само мускули демек.. Thinking Thinking Thinking Thinking

Тази колаж нещо ме разтревожи..Да не би да се случва нещо с бебчето newsm78 newsm78 newsm78

Елиф Атакан съм я гледала в Сускунларите.. Сериалът, който беше много специален за мен, точно като Въпрос на чест.. Само аз си знам колко съм плакала и на двата.. Peace Peace Peace Peace

И още от Сускунлар Sad Sad Sad Sad

https://www.youtube.com/watch?v=HwTWThVz0ew

Преди малко приключих с редакциите на преводите и мога отново да кажа, че наистина, ама наистина ми стана много мъчно за Аслъ.. Наистина този епизод беше епизода на Нилпери..Шапка й свалям..  Peace Peace Peace Peace Peace

Снеже, Hug Heart Eyes какво му има на носа на Керемчи на снимката? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

А пък Хюсо е голям образ..Написал: Аха, ето че Хюсо ще умре..

Момичета, да ви благодаря за всичко, споделено и коментирано в темата..
Да сте живи и здрави!
И да уточня..Снимки, информация, си копвам от рускините, че моите момичета в туитър нещо загубиха желание да споделят такива ooooh! ooooh!

Искре, Hug Heart Eyes и тук да ти честитя  рождения ден! newsm59 newsm59 newsm59 dazzler1 dazzler1 dazzler1
От здраве и късмет да не се отървеш Peace Peace Peace

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug

# 719
Добър  вечер, дами Hug . Ще има ли превод днес, защото надничам през 10 минути и нищо  Sad . Благодаря Ви за усилията и труда, които прилагате. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт