"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Добър  вечер, дами Hug . Ще има ли превод днес, защото надничам през 10 минути и нищо  Sad . Благодаря Ви за усилията и труда, които прилагате. bouquet

Привет Hug Hug Hug

Да, ще има Peace Peace
Ще ви помолим за още малко търпение Praynig Praynig Praynig

# 721
Добър  вечер, дами Hug . Ще има ли превод днес, защото надничам през 10 минути и нищо  Sad . Благодаря Ви за усилията и труда, които прилагате. bouquet

Извинети! Все пак да се отваря даден линк на всеки 10 мин си е много неприятно. Пък да не говорим колко много време отнема  Sunglasses може би точно толкова, колкото на момичета им отнема за превод и субтитри.  Whistling Whistling

ПП. Сори, девойки, ама изпаднах от балкона без да успея да преброя до 10  Laughing Laughing

Лиленце  Heart Eyes Hug

# 722
Благодаря, СУПЕР СТЕ!!!!  smile3501 Two Hearts girluu

# 723
Добър  вечер, дами Hug . Ще има ли превод днес, защото надничам през 10 минути и нищо  Sad . Благодаря Ви за усилията и труда, които прилагате. bouquet

Извинети! Все пак да се отваря даден линк на всеки 10 мин си е много неприятно. Пък да не говорим колко много време отнема  Sunglasses може би точно толкова, колкото на момичета им отнема за превод и субтитри.  Whistling Whistling
 Така е просто съм супер нетърпелива.  Laughing
А момичетата са си машинки направо.  Laughing

# 724
  • Sofia, Bulgaria
Добър  вечер, дами Hug . Ще има ли превод днес, защото надничам през 10 минути и нищо  Sad . Благодаря Ви за усилията и труда, които прилагате. bouquet

ПП. Сори, девойки, ама изпаднах от балкона без да успея да преброя до 10  Laughing Laughing

Лиленце  Heart Eyes Hug

newsm62 newsm62 newsm62 love001

В Дата Бг вече е качен Peace

Лиленце Heart Eyes Hug на теб и екипа ти благодаря

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:46 от Iskra Pandova

# 725
Заповядайте, епизода с превод Hug Hug Hug

Благодаря на момичетата, работели по превода Peace Peace

Снежето   Лу  Диди  Таня  

Ася  Ренка  Ани

За сваляне Peace Peace
https://wetransfer.com/downloads/7e97a670c2eeab25111de27c70b197b … 0326154502/992662
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=fdc7a5e … cbc62b2e3159b5340

Искам да благодаря от сърце на Алекс  Hug Heart Eyes за субките, вграждането и качването на епизода..

Надявам се, момичетата да качат епизода в ютуб тази вечер, че да има и  за онлайн гледане.. Във видеоклип ще бъде качен утре Peace Peace

Желая ви приятно гледане! Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:57 от LiLiSy

# 726
Заповядайте, епизода с превод Hug Hug Hug

Благодаря на момичетата, работели по превода Peace Peace

Снежето   Лу  Диди  Таня  

Ася  Ренка  Ани

За сваляне Peace Peace
https://wetransfer.com/downloads/7e97a670c2eeab25111de27c70b197b … 0326154502/992662
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=fdc7a5e … cbc62b2e3159b5340

Искам да благодаря от сърце на Алекс  Hug Heart Eyes за субките, вграждането и качването на епизода..

Надявам се, момичетата да качат епизода в ютуб тази вечер, че да има и  за онлайн гледане.. Във видеоклип ще бъде качен утре Peace Peace

Желая ви приятно гледане! Hug Hug

Епизода вече се качва и в Ютуб (доста бавно), а ВиБокс, вероятно утре. Peace
Благодаря за превода! Hug Heart Eyes bouquet

# 727
Здравейте!

Благодаря за скорострелните преводи и неуморния труд! bouquet

По едно време историята ме отегчи, но последните 2 епизода ми възвърнаха интереса.
Сценаристите видяха, че започвате да обиквате повече Аслъ и веднага и "изкрейзиха" образа. Laughing В интерес на истината Нилпери повече ми допада така, едва ли лесно се играе такъв многоцветен персонаж...много е добра! Peace Отива и да е лошата. Но както и да се завъртят нещата главната централна двойка ще си остане Али-Дерин.

Като гледам и двете не заслужават любовта на Али. Той е с толкова добро сърце, отзивчив, грижовен, отговорен, а те винаги поставят първо своите интереси. Егоистични са ми.

# 728

ЕПИЗОДА В ЮТУБ!

# 729
Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря на всички, работили по серията!  bouquet bouquet bouquet bouquet

По едно време историята ме отегчи, но последните 2 епизода ми възвърнаха интереса.
Сценаристите видяха, че започвате да обиквате повече Аслъ и веднага и "изкрейзиха" образа. Laughing В интерес на истината Нилпери повече ми допада така, едва ли лесно се играе такъв многоцветен персонаж...много е добра! Peace Отива и да е лошата. Но както и да се завъртят нещата главната централна двойка ще си остане Али-Дерин.

Като гледам и двете не заслужават любовта на Али. Той е с толкова добро сърце, отзивчив, грижовен, отговорен, а те винаги поставят първо своите интереси. Егоистични са ми.

Peace Peace Hug

Добър колаж  Grinning Heart Eyes

# 730

Благодаря, че пусна линка. Hug Heart Eyes Аз едва сега щях да успея ...
Има проблем с качването на епизода във ВиБокс, отново, писна ми от уж подобренията им по сайта. ooooh!

# 731
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=972030.new#new

Новата къщуранка е готова Hug Hug Hug

Озета:Derin’in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez.
Yiğit, Seyit’i nakil sırasında kaçırarak Tekin’e karşı eline koz geçirdiğini düşünür. Amacı Derin’e ve şirketin çoğunluk hissesine sahip olmaktır. Ancak Tekin kolay lokma değildir. Yiğit hiç ummadığı bir anda dehşet verici bir sürprizle karşılaşacaktır. Tekin, Seyit’ten hesap sormaya gittiğinde, hayatını alt üst edecek bir gerçeği öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali’ye kancayı takar. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce’yle gerilir. Kızın Ali’ye karşı tavırlarından hoşlanmaz. Şahin de Ali’nin onlarla çalışmasına kesinlikle karşıdır. Maddi sıkıntılar, çocuğunun geleceğiyle ilgili kaygılar ve Derin’in, Yiğit’e olan borcu Ali’nin kafasını karıştırır. Gülce’nin teklifi yüzünden babasıyla karşı karşıya gelir. Şahin’in Aydemirlerle olan derdi ise geçmişe dayanmaktadır. Ali’ye ya ben, ya onlar diye rest çeken Şahin’i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

# 732
Благодаря за превода на епизода. bouquet bouquet bouquet
Явно не съм го догледала докрай при излъчването и не бях разбрала, че Дерин е скъсала молбата за развода. Embarassed Струва ми се, че ще съжалява за това, дано не съм права. Praynig
А тоя Бора отначало ми изглеждаше шушумига, пък той ще се окаже малък злодей.  ooooh! Дали ще успее обаче да се вреди с богата половинка, каквато май е целта му?  newsm78
BlackRose  bouquet
Медал виждам на стената и пръстен Али ще дава, а сякаш са в ново жилище.

# 733
Добро утро, мили момичета!

Галка, Hug Heart Eyes наистина май понякога трябва да прескачаме преброяването до 10 Wink Wink
На мен пък ми става мъчно, че няма кой да влезе да благодари на момичетата за положения труд по превода, субките и всичко останало Sad Sad Sad Много жалко!
Лу, Hug Heart Eyes аз ти благодаря от сърце за преводите.. За многото минутки love001 love001 love001 love001
Диди, Hug Heart Eyes Габи, Hug Heart Eyes благодаря ви за качването на епизода в ютуб и вибокса bouquet bouquet
Снейки, Hug Heart Eyes мисля, че Дерин не постъпи правилно като скъса молбата за развод.. И сега като си писала, обърнах внимание.. Сложила си е пръстена на майката на Али Peace Peace Само се моля да не го хвърли поради някаква глупава причина. Но жилището не е ново, в къщата на Шахис са, нали й направиха ремонт и я обзаведоха наново Peace Peace
Зори,  Hug Heart Eyes радвам се, че се включи с коментар, за който ти благодаря..  bouquet bouquet
Искре  Hug Heart Eyes
Диди, Hug Heart Eyes благодаря ти за озета и снимките bouquet bouquet

Ето го и превода на озета Peace Peace

Аслъ, която прекарва нервна криза пред Дерин, я откарват в болница. Дерин се чувства виновна заради случилото се.. Али с пръстена на майка си в ръка тръгва към момичето, което обича, за да й предложи да се оженят. Но  нещата няма да се развият така както той иска..
 Йиит с отвличането на Сеит си мисли, че има в ръката си коз срещу Текин.. Неговата цел са Дерин и да притежава контролния пакет от акции във фирмата.. Обаче Текин не е лесна хапка за преглъщане. В един съвсем неочакван момент Йиит ще застане лице в лице с една много страшна гледка.. Когато Текин отива при Сеит да му иска сметка научава нещо, което ще преобърне наопаки целия му живот..Вече нищо няма да е както преди..
 Известният боксов менажер Айдемир и дъщеря му Гюлче хвърлят въдицата на Али.. По време на боксовия мач Дерин ще се напрегне от Гюлче..Няма да й хареса нейното държание към Али. А пък Шахин е категорично против Али да работи с тях.. Паричните трудности, притесненията за бъдещето на детето им, дългът на Дерин към Йиит - всички тези неща ще объркат главата на Али.. Предложението на Гюлче ще накара баща и син да застанат един срещу друг. А проблемът на Шахин с Айдемир се корени в миналото. И ще каже на Али: Или аз, или те. Обаче ще остане разочарован от резултата от този ултиматум..

нищо ново под слънцето.. Дерин пак ще ревнува Али, но този път насреща й няма дая  има Аслъ, която да обвинява, че й е откраднала Али.
А какъв е този дълг на Дерин към Йиит, за който се тормози Али? Къде останаха парите от продажбата на годежния пръстен на бившия й годеник? Да не би Дерин да ги е похарчила за петзведния хотел, където  беше newsm78 newsm78
Али го изкарват последен глупак, главата му пак ще е объркана Crossing Arms Crossing Arms
Шахин пък кога успя да стане баща на Али, че сега му поставя такива ултиматуми.. Та той се интересуваше повече от Вейсел отколкото от Али. По-скоро Али се грижеше за неговите ,,тинейджърски,, вълнения, свързани с Несрин, отколкото той за него като негов баща.

Ренка, Hug Heart Eyes миличка, оня ден точно за това ти говорех като ти казах колко са добри всичик актьори при комшиите.. Светлето  Hug Heart Eyes беше споменала за Бурак и талантливите им актьори. Наистина  тръгват от нищото и успяват толкова добри да станат..
На Кара севдата съм гледала само първите няколко епизода, но имах впредвид точно тази сцена..Плаках с Бурак ( забравих как му беше името на героя newsm78 newsm78)

тука са много сладки двамата Heart Eyes Heart Eyes

А тук са нещо тъжни и разтревожени Thinking Thinking Thinking

Боксьорчето ни то  Party Party Party Party

И един Керем Бюрсин като ходи в Азербайджан за премиерата на Унутурсам фъсълда..

Хубав ден ви желая! Hug Hug Hug

# 734
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета! Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes, добри са им актьорите, някои са по-добри Wink Но не мое да се каже същото за актрисите или поне не за тези по дизитата им. Ето заради това Севдата още ме държи - всички актьори си играят перфектно ролите Peace Прощавам пробойните в сценария, само заради актьорите Joy
Скрит текст:
Кемал е героят на Бурак.

Ама като чета озета за новата серия, все едно чета този на КС hahaha

Общи условия

Активация на акаунт