Милано - 7

• 86 125
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Благодаря ви за съветите момичета и честит празник на всички!

# 136
  • ...
Здравейте момичета и честит празник!

Искам да ви попитам за Тайната вечеря ... иска ми регистрация на сайта:
http://www.vivaticket.it/index.php?...

и в тази регистрация ми иска и номер на лична карта. Вие давали ли сте си номера?

# 137
С влак от Ц.гара до гарата в Бергамо.

не и завиждам във влака -войска щяха да слагат във влаковете именно между бергамо-милано -бреша и тревильо че аман от кражби,нападения и какво ли не от страна на комшиите ни румънци и половин африка
вземете си автобуса че поне в него се возят по-нормални хора -туристи ,местни и възпитани емигранти.

# 138
Здравейте момичета и честит празник!

Искам да ви попитам за Тайната вечеря ... иска ми регистрация на сайта:
http://www.vivaticket.it/index.php?...

и в тази регистрация ми иска и номер на лична карта. Вие давали ли сте си номера?
Да, иска. Аз въведох всички данни, нищо, че още нямам билети. Чакам в бойна готовност Mr. Green

# 139
  • Milano
Аз сега погледнах за Виватикет - на мен не ми е искало номер на ЛК, обаче съм си въвела ЕГН.

Азиа ще си помисли човек че някой ги чака с ножа, качващите се във влака. Laughing

По линията Милано -Бергамо с влак не мога да се изкажа - с кола - да.

А всъщност, мога. Приятелите ми когато идват така пътуват - не са се оплаквали.

През деня не вярвам да нападат някой, щяха да дават по тв.

# 140
  • Варна
Аз няма да съм сама,а със съпруга и детето ,не смятам,че е опасно.И друг път съм пътувала,просто исках да разбера дали това е най-правилният избор с влака.Към Реджина имам питане,тъй като ще спим в близост до Сан Сиро,а ще кацнем в Бергамо по обяд,как най-бързо можем да стигнем до него?Ето го апартаментчето-http://www.booking.com/hotel/it/san-siro-apartment-milano1.bg.html?aid=339530;sid=f9d403af20a5a169f1ccb85111bf309e;label=postbooking_directions

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 16:18 от aalko

# 141
  • Milano
Оправи линка, аалко.

Най-правилният избор е както вие си решите.

Аз си избирам да пътувам с кола.
Други си избират шатъл, заради ''заобикалящата среда''.

За мен няма смисъл да се ходи до летище, като можеш да спреш в центъра на града.

Все пак седмично в Ломбардия 720 000 ползват влакове за придвижване до вкъщи.

Метрото ще вземеш до Сан Сиро, оправи линка да видя коя комбинация е по-добра.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 10:26 от regina di cuori

# 142
  • Варна
Нещо не се получава,копирам линка и го пействам тук,но излиза неактивен????

# 143
  • Milano
Адреса само напиши

# 144
  • Варна
Ето го адреса-Via Val Poschiavina 2
San Siro
Milano, 20148

# 145
  • Milano
Значи вземаш жълтата линия от гарата в посока Комазина и слизаш на Дзара (Zara) и оттам се прехвърляш на лилавата линия до последна спирка Сан Сиро стадио.

От летището в Бергамо до Ц.гара с шатъл - Ориошатъл Laughing (харесвам аз).

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 10:27 от regina di cuori

# 146
Момичета, отново с въпроса си, дано някой успее да помогне:

"Въпрос към резервиралите по телефона: блокират ли ви някаква сума след букването освен плащането? След моята резервация днес имам две спрени суми, напълно идентични + такса 2.50 евро. Служителката по телефона не ми спомена нищо за допълнителен чардж или блокировки...  Thinking "

# 147
Относно резервацията по телефона на мен са ми удържани само сумата за двата билета. Погледнах си извлечението по кредитната карта

# 148
Моята е дебитна. Във вторник едната от блокираните суми се осчетоводи като превод, но втората остана блокирана. Опитвам да се свържа по телефона отново, но е "окупато" винаги. Успокоява ме фактът, че е осчетоводена само едната, а втората още си стои (според мен ако щяха да дърпат и нея вече да са го направили), както и това, че имам само едно потвърждение за резервация.

# 149
  • Milano
Ивелина, първо ти е преауторизирала картата и после е минало плащането и не е освободила сумата.

Обикновено след 5дни можеш да се обадиш на банката си да ти освободи сумата, ако ли не - автоматично след 20 дни. Няма нужда да се обаждаш на тях.

Този номер го правят Алиталия и Делта Еърлайнс.

Значи вземаш жълтата линия от гарата в посока Комазина и слизаш на Дзара (Zara) и оттам се прехвърляш на лилавата линия до последна спирка Сан Сиро стадио.

От летището в Бергамо до Ц.гара с шатъл - Ориошатъл Laughing (харесвам аз).

Да се допълня, че се изказах веднага автоматично и не помислих за зелената линия, че има връзка с лилавата на Порта Гарибалди.

Не съм правила прекачване там.

Жълтата и лилавата - прекачването е удобно, защото е на едно ниво  и разстоянието е малко (това ако сте с куфари или малки деца).
Това прекачване е по-изгодно при мачове и концерти.

Червената и лилавата на Лотто - не много, има много стълби и ходене (в случая не те касае).

За Порта Гарибалди незнам как е връзката, но там спират и влаковете и има повече хора.

Както си избереш - със зелената и лилавата ще ти е малко по-бързо (2-3 спирки).

Когато ходите до Бергамо град може да си хванете влака от Порта Гарибалди, а не от Ц.гара - пътува  15 мин повече и е малко по-евтин билета (4,80 срещу 5,50евро от Ц.гара).

Общи условия

Активация на акаунт