Милано - 7

• 86 036
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
на 13.03.2017 ще ходим в Милано.
Имате ли представа как се таксуват децата в метрото (моите са 6 години), тъй като не открих такава информация.

# 121
  • Варна
И ние пътуваме тогава и на мен ми е интересно за децата,нашето е на 8.

# 122
И ние пътуваме тогава и на мен ми е интересно за децата,нашето е на 8.
Здравейте,
на 13.03.2017 ще ходим в Милано.
Имате ли представа как се таксуват децата в метрото (моите са 6 години), тъй като не открих такава информация.
Децата пътуват безплатно, когато са придружени от възрастен, който притежава валиден билет или карта за пътуване:
-Деца на възраст до и под 5 год., вкл. детска количка.
-Деца на възраст от 6 до 10 год. - до две деца.
Децата трябва да притежават ID като доказателство за възрастта; деца без ID плащат билет.
ATM for Families

# 123
След многобройни опити миналата и тази събота, преди малко най-после успях да се свържа с call center-а и да запазя билети за Тайната вечеря  Blush Когато опитвах през деня или ме изключваше почти веднага или ме държеше на hold около 3 минути и после пак ме изключваше. Сега обаче ми вдигнаха веднага и една изключително любезна дама с перфектен английски ме направи супер щастлива  Mr. Green Още докато говорих с нея по телефона получих потвърждението си на имейла, а относно плащането- може и с дебитна карта (помня, че някой беше казал, че не е успял). Явно към края на работния ден е по-лесно да се свърже човек, така че нападайте  Hug

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 18:32 от ivelina__

# 124
Въпрос към резервиралите по телефона: блокират ли ви някаква сума след букването освен плащането? След моята резервация днес имам две спрени суми, напълно идентични + такса 2.50 евро. Служителката по телефона не ми спомена нищо за допълнителен чардж или блокировки... Thinking

# 125
  • Все на втория етаж
Не съм баш за тази тема май, но предполагам, че доста от вас ползват летището в Бергамо, та да попитам. Имам намерение да отидем до Бергамо за няколко дни, от там да разгледаме Милано и да отидем и до Гардаленд за един ден. Въпроса ми е тъй като полетите към София са много рано, освен с такси с какво друго може да се стигне до летището? От старата част на града?

# 126
Nedy Ivanov,
благодаря за информацията  Simple Smile

# 127
  • Луната
Скоро ми предстои пътуване до Милано... Heart Eyes Mr. Green
Мими  Hug благодаря за темата! bouquet

# 128
Момичета,имате ли представа карнета от 10 билета важи ли за градските автобуси и метрото или за всеки вид транспорт си има различни билети?

# 129
  • Milano
Момичета,имате ли представа карнета от 10 билета важи ли за градските автобуси и метрото или за всеки вид транспорт си има различни билети?

Всички билети важат за цялата градска мрежа.

Не съм баш за тази тема май, но предполагам, че доста от вас ползват летището в Бергамо, та да попитам. Имам намерение да отидем до Бергамо за няколко дни, от там да разгледаме Милано и да отидем и до Гардаленд за един ден. Въпроса ми е тъй като полетите към София са много рано, освен с такси с какво друго може да се стигне до летището? От старата част на града?

Чак пък много рано - след 8ч е полета.

Разписание (линия 1) е до летището:

https://www.atb.bergamo.it/it/viaggia-con-noi/linee-e-orari

Утре има стачка, за който евентуално е тук.

# 130
...

Утре има стачка, за който евентуално е тук.

Кой ще стачкува?

# 131
  • Milano
Национална генерална стачка на държавният и частният сектор.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 23:14 от regina di cuori

# 132
  • Варна
А да попитам с какъв тип превоз от централна гара Милано мога да стигна до Бергамо,но не летището,а градчето?Всъщност от Сан Сиро,не от гарата ми е въпроса.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 19:18 от aalko

# 133
А да попитам с какъв тип превоз от централна гара Милано мога да стигна до Бергамо,но не летището,а градчето?

Аз бих взела шатъл до летището и от там - автобус номер 1 за Бергамо. До сега не ми се е случвало шатълите да не вървят при каквито и да е стачки. Но момичетата, които живеят в Италия, сигурно ще се включат с по-точна информация.

# 134
  • Milano
С влак от Ц.гара до гарата в Бергамо.

Общи условия

Активация на акаунт