Милано - 7

• 85 970
  • 752
  •   1
Отговори
# 630

Ина, понеже небето не се вижда Laughing...надявам се да видя Manhattanhenge  на 30.05.

https://www.google.it/search?q=manhattanhenge+2017&rlz=2C1OP … =1280&bih=694

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотно, пожелавам ти незабравими мигове! Ще чакам снимки  Blush
P.S. Съжалявам за спама

# 631
За посещение в Музея на нуката и технологиите, петък, в началото на работното време нужно ли е да купувам билети предварително?
Кой може да каже колко хора ще има....аз бях чела в темите за опашки и купих предварително,в деня на посещението (сряда сутринта към 10 ч. беше) валеше дъжд,пред входа нямаше никой и вътре в музея почти нямаше хора,основно имаше ученици,беше много спокойно за разглеждане.

# 632
Момичета и момчета, понеже почнах да правя вече програмата, искам да попитам кое езеро според вас повече си заслужава за еднодневно посещение (няма да имаме време за повече от едно) - Гарда или Комо?

# 633
  • Вестерос
Билетчетата за шатълите нямаха часове нали? Мисля, че го коментирахме, но съм забравила и не съм си писала  Blush И дали ще е по-добре да си ги купим на отиване и за на връщане от шофьора или не може? Наближава и някакви такива въпроси ми изскачат.

# 634
  • София
Нямат часове - да. Не ги продава шофьора, а близо до буса стои човек, който продава. Не виждам причина да не е позволено да си купите билетите още като пристигнете. На Теравижън сме си купували билети предварително, не в Милано, а на други места,за да избегнем опашките и не е имало проблем.

# 635
  • Вестерос
Toчно заради другите места реших да питам. Ок мерси  bouquet , наистина се извинявам, че пак питах, сещам се , че го обсъждахме, но ми е бяло петно  Blush Laughing ooooh!

# 636
Здравейте,  може ли да ми помогнете за следния проблем - тръгнах да купувам билети за влака Милано - Венеция, като единия билет е за 14 год дете. Значително по-евтин е. Иска ми като данни само имената, дата на раждане. Трябва ли да представям някакъв друг документ , ако закупя такъв билет с намаление?

# 637
Здравейте,  може ли да ми помогнете за следния проблем - тръгнах да купувам билети за влака Милано - Венеция, като единия билет е за 14 год дете. Значително по-евтин е. Иска ми като данни само имената, дата на раждане. Трябва ли да представям някакъв друг документ , ако закупя такъв билет с намаление?

Не Peace

# 638

Не Peace

Благодаря! Питах, защото тук прочетох за някакви документи, когато се пътува в различни региони.

# 639
 Опитах и от сайта trenitalia, но там ми иска номер на карта CARTAFRECCIA YOUNG??????

# 640

Не Peace

Благодаря! Питах, защото тук прочетох за някакви документи, когато се пътува в различни региони.

Купуването на билети от Милано централе за Верона и където и да е става сравнително бързо,няма смисъл да си ги купувате предварително

# 641
Купуването на билети от Милано централе за Верона и където и да е става сравнително бързо,няма смисъл да си ги купувате предварително
[/quote]

# 642
  • Вестерос
Върнах се. Всичко беше прекрасно. Умряхме от топлина. Утре ще пиша подробно. Реджи, задължена съм ти!

# 643
Здравейте,  може ли да ми помогнете за следния проблем - тръгнах да купувам билети за влака Милано - Венеция, като единия билет е за 14 год дете. Значително по-евтин е. Иска ми като данни само имената, дата на раждане. Трябва ли да представям някакъв друг документ , ако закупя такъв билет с намаление?
[/quote]

Да, но април цената беше с 15 евро по-евтино На посока. А и др седмица може да няма вече билети.

# 644
За бързите влакове билетите са много по-скъпи в деня на пътуването, а и ако не се ползват машини за купуването им се виси доста на гишетата. Милано централе все пак е много голяма гара и има много хора Peace

Общи условия

Активация на акаунт