Милано - 7

• 86 080
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
...
Казва се същото и ако пипнеш гърдите на Сирените на моста в парко Семпионе.

https://www.google.it/search?q=ponte+delle+sirenette+parco+sempi … =1280&bih=694
Това съм го пропуснала сигурно защото не си падам по женски гърди.  Joy  hahaha

# 511
  • Вестерос
На Жулета не си ли пипала?

Аз съм пипала ръката на Пушкин, ама за какво беше не помня  hahaha Не успях крака на Свети Петър обаче

# 512

Аз съм пипала ръката на Пушкин, ама за какво беше не помня  hahaha Не успях крака на Свети Петър обаче
А аз съм пипала палецът на десния крак  на Аристотел в Солун.

# 513
  • Вестерос
 Joy Joy

Сещам се и за прасето във Флоренция, иначе не съм ги пипала тях. Просто всеки по=голям град си има такава... легенда.

# 514
...
Пипала съм ги разбира се.  hahaha
За тези в Милано не съм знаела, ама ще ги пипна и тях, като стигна пак до Милано.  Joy
И всякакви други за които съм знаела.

# 515
Благодаря lalence11!😊
Моля за съдействие-бихте ли ми препоръчали rent-a car с възможност за преминаване на границата /френската/и с опция за най -малка блокировка по КК?Начална точка Милано или Бергамо ?

# 516
  • Milano
Не съм ги пипала и аз, хич не съм се сещала, сигурно по същата причина като на Мими.

Виж, докато се отегчавах на опашката в двора на пинакотеката в Брера, гледайки статуята на Наполеон се запитах дали има нещо под листото? hahaha

https://www.google.it/search?q=statua+di+napoleone+cortile+pinac … rc=4iuBgtzFmTonVM:

И погледнах на излизане Laughing.

# 517
...
Ще споделиш ли с нас?  Joy

# 518
  • Milano
Моля те, някои хора нямат чувство за хумор и кой знае какво ще ни попитат? Laughing

...
Ще споделиш ли с нас?  Joy

Има, но не се вижда добре. Joy

Така е, като не купи бинокъл предният път. hahaha

пп. хиля се сама, много обичам да се лигавя. Heart Eyes

# 519
Аааа, бинокъл още искам да си купя, ама нали нищо не разбирам, та затова и не купувам.
Защото искам хем да е малък, хем да се вижда много с него, ха ха - а за парите нищо няма да кажа.  Grinning

# 520
Tiffany Aching, и ние имахме желание за тях, но за съжаление успяхме само в Castello Sforzesco да отидем. Имай предвид, че всички тези музеи имат свободен вход във вторник след 14 часа и всеки ден един час преди затваряне, при нас беше от 16.30 до 17.30. Ние бяхме във вторник следобяда, но имахме билети за Тайната вечеря от 17 часа и не ни стигна времето даже за Аквариума, който е наблизо (ама ние сме малко по-бавни при разглеждане...)

Това е всеки вторник със сигурност така ли ?

# 521
Tiffany Aching, и ние имахме желание за тях, но за съжаление успяхме само в Castello Sforzesco да отидем. Имай предвид, че всички тези музеи имат свободен вход във вторник след 14 часа и всеки ден един час преди затваряне, при нас беше от 16.30 до 17.30. Ние бяхме във вторник следобяда, но имахме билети за Тайната вечеря от 17 часа и не ни стигна времето даже за Аквариума, който е наблизо (ама ние сме малко по-бавни при разглеждане...)

Това е всеки вторник със сигурност така ли ?

Да, ето информация от сайтовете:
https://www.milanocastello.it/en/content/hours-and-admission

http://www.gam-milano.com/en/info/hours-and-admission/

# 522
ехаааа това съм го пропуснала Simple Smile но определено ще се възползваме. Пада се да сме там във вторник  Sunglasses

# 523
  • Вестерос
Моля те, някои хора нямат чувство за хумор и кой знае какво ще ни попитат? Laughing

...
Ще споделиш ли с нас?  Joy

Има, но не се вижда добре. Joy

Така е, като не купи бинокъл предният път. hahaha

пп. хиля се сама, много обичам да се лигавя. Heart Eyes
Joy Joy Аз затова първо ще си купя оперно бинокълче  Flutter

# 524
  • Вестерос
ехаааа това съм го пропуснала Simple Smile но определено ще се възползваме. Пада се да сме там във вторник  Sunglasses
Ние няма да сме във вторник , иначе Мерси за горното момиче за споделеното Simple Smile Но ще се възползваме за намалението в Пинакотека Брера в четвъртък  Blush

Общи условия

Активация на акаунт