За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 509
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 16 815
Съвсем развален телефон стана работата Wink
Мъчи ме един морален казус и направо вече не си намирам място. Наистина го мисля постоянно.

# 16 816
  • Mediterraneo
И аз мисля поредния казус. Важен ми е, много. От решаването му зависят много неща. Не е морален моят, ама много ми тежи.

# 16 817
Съвсем развален телефон стана работата Wink
Мъчи ме един морален казус и направо вече не си намирам място. Наистина го мисля постоянно.
Ако ти се споделя, пиши! Ще видиш нещата от друг ъгъл
И аз се чудя как да постъпя, но имам още няколко дни да се тормозя. А може би на момента ще реша дали да започна или ще премълча.

# 16 818
Защото е идеален домашен любимец. Едно куче трябва да ставаш рано да го извеждаш всеки ден, дъжд, вятър, студ, отивате на разодка. А един трол може да го развеждаш както си седиш на топло с кафенце на бюрцето. Иначе и двете са еднакво привързани и забавни Sweat Smile

# 16 819
Сериозно ли ти е забавен?

# 16 820
Благодаря за съветите ви!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 01:26 от PeacockLove

# 16 821
Не храни трола, Сигма Stuck Out Tongue Winking Eye

Пийк, кажи й вместо да го мислиш. Ще се разберете. Няма умрял. Поправимо е.

# 16 822
Е тя знае ама мисля, че трябва да си поема вината.

# 16 823
Вина няма! Не си го направила умишлено. А може да е било пукнато и преди това и те са знаели даже. Кажи за да не се тормозиш. И спри да изпитваш вина за всевъзможни неща, това е съсипващо!

# 16 824
Пийк, ще разкажа ние как постъпихме в донякъде подобна ситуация преди години.
Скрит текст:
По онова време редовно преотстъпвахме едната ни кола (моята) на приятели, живеещи в чужбина. Предложението дойде от нас, реорганизирахме семейната логистика така, че да се оправяме с една кола.
Та- даваме им колата и след седмица мацката звъни- повредена била, ремонтът нямало да е евтин. Сега, аз кола, за която знам, че има проблем, няма да им предложа; също така- убедена съм, че повредата, възникнала в периода, в който те са ползвали колата ми, не е причинена умишлено. Аз бях навита ние да си поемем ремонта, но в крайна сметка мъжете се разбраха да си разделим сумата.

Вина нямаш никаква.
Стечение на обстоятелства е това.

# 16 825
Аз няма да успея да покрия целия ремонт, но ей така, колкото да си успокоя душата да дам една сума. Мъжът ми така каза: ако това те успокои, дай ги.

# 16 826
Моят мъж пък беше дал телефона си на приятел, който си дойде от чужбина, това по времето когато не бяха толкова достъпни и масови както сега. Върнаха му го, ама той не работи. Носи го на ремонт, пълен бил с пясък, мокрен бил, за нищо не ставал. Богатите американци ни оставиха с един телефон, защото въобще не планирахме покупка на нов точно в онзи момент. Бях забравила за този случай, но да не е приятно някой са те вкара в разход.
Пийк в твоя случай е друго - това корито е било пукнато и е било въпрос на време да се счупи, дали ти или друг преди теб се е къпал все да се е счупило. Наистина ако искаш да се успокоиш, дай й пари.

# 16 827
Нямаш вина, Паунче. Дошло му е времето , но при теб се е случило. Постъпи, както решиш и без да ти тежи. Ако бях на мястото на приятелката, категорично бих ти отказала парите.

# 16 828
ти поне имаш съвест,та го мислиш
Скрит текст:
имаме позната французойка, която преди да се установи, прекарваше доста време по къмпингите с караваната си
в последствие купи терен в нашия район, и докато оправяше документи, и т.н. , й предложихме да остане вкъщи, вместо да ходи на къмпинг-ставаше въпрос за около месец
пуснахме й ток както си му е реда, и тя остана малко повече от  месец-януари
като дойде сметката за ток, се засилих да правя рекламация-над 1000kW ,при нормално потребление  200-230
добре,че ММ се сети веднага за какво иде реч
а,комшийката, така и не каза нищо по въпроса
аз си платих сметката,защото съм я пуснала унас, така или инъче, но...водата в чайника изкипя вече,както се казва
казала си, не си скрила-значи ако е необходимо,ще ти поиска пари приятелката

# 16 829
  • София
Е как тя ще стои у вас и няма да си плати тока, дето е изхабила??? Егати възпитанието.

Общи условия

Активация на акаунт