За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 242
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 16 905
  • Sofia
Мисля си с тъга и упрек към себе си, че навремето не се опитахме да устроим живота си навън. Улавям се, че все повече намразвам държавата си.

# 16 906
Никога не е късно, Чайлд. Родителите ми заминаха на 50, устроиха се в чужбина и за мое най-голямо учудване не желаят да се прибират повече в България (пред пенсия са).

# 16 907
Мисля си за предците ми.

# 16 908
  • Бургас
За подноса,който ни дава живота!?
Колко гаден може да бъде! Още и още... 😔😡

# 16 909
  • София
За подноса,който ни дава живота!?
Колко гаден може да бъде! Още и още... 😔😡

Дано сте добре и нещата да се оправят.

# 16 910
  • Mediterraneo
По въпроса за кучетата. Клиширано звучи, но вината е на държавата.
Тук няма бездомни кучета, нито едно, никога, никъде. Котки се мяркат рядко, но кучета- не. Никой не си води кучето навън без повод- от пинчери до добермани, всички са на каишка. Определени породи- задължително с намордник( отделно много стопани си водят кучетата с такива, защото си ги познават, а породата не е опасна, например).
Защо тук може да виждаш това, а в Бг действителността е друга?! Ей такива работи ужасно ми се набиват в посока сравнение между Бг и другите страни- уж дребни, но всъщност съществени различия.

# 16 911
Ако не се лъжа, в Англия са решили проблема с бездомните като гражданите съдействат и сигнализират. Стана ми жал за възрастните кучета - били ги евтанизирали пък на малките търсели дом.
Освен държавата трябва и обществото да съдейства, а не да развъжда и изоставя. Не случайно въведоха и чипирането и задължителна регистрация, но като всички останали закони се пренебрегват нарушенията.

# 16 912
Това е най-големият проблем тук във всяка една сфера - какви правила има, изобщо, и след това кой ги контролира, изобщо. Нищо, никъде не се получава без правила, и ако е необходимо и контрол. Вкъщи, в семейството, в училище, във фирмата, в града, в държавата - ако се спазват правилата, нормите, законите, всичко щеше да е прекрасно.

# 16 913
Сравнително често ходим в НСА, там куче без повод не съм видяла, независимо малко ли е или голямо. Има табели, хората изпълняват, получават се нещата, но много бавно. Замислете се на Ганьо колко време му отне да се научи да слага колан в колата? Имам чувството, че десетилетие, но сега много малко са тези, които не слагат. Абе български реотан сме си, бавно се случват нещата Wink

# 16 914
  • София
Аз пък оня ден видях един мъж, който с торбичка ходеше и събираше след кучето си. Рядко виждам такива. А една малка тревна площ пред нас я ползват за кучешка тоалетна. От тези, които живеем непосредствено до нея никой няма куче. Явно много хора им се струва ок да си доведат точно там любимците да се .. , но единици съм виждала с пликчета. Много е неприятно.
Веднъж детето като беше малко ми донесе в шепа едно.. беше изключително изживяване..няма да забравя.

# 16 915
Снощи бях много зле, в резултат на това днес си почивам и попадам на Съдебен спор. Баща съди дъщеря си, която е продала семейният им апартамент, купила е къща, той настанен е в приют, а бабата в хоспис, не му давала да вижда внуците си. ОБАЧЕ СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА!!! Гледайте го! Това момиче ме разплака… толкова добро и мило. Направо ме впечатли.

# 16 916
Мисля си, че ми предстои много важно решение а не съм сигурна дали искам да го взема. Много ми е трудно,  още повече че няма с кой да го изговоря. Само се надявам да е правилно.

# 16 917
Най-важните решения реално винаги ги взимаме сами...

# 16 918
Понякога решението само идва при нас. Случвало ми се е многократно и това е било най- правилното решение.

# 16 919
  • София
Мисля си как трябва да променя начина си на живот, а само чакам да дойде дадена дата или "утре".. дразня се на себе си, в много отношения се имам за отговорен и деен човек, но по отношение на себе си.. съм ужасна и греша.. надявам се този път да успея с датата, която си заложих и да имам резултати.

Общи условия

Активация на акаунт