За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 392 885
  • 25 039
  •   2
Отговори
# 23 970
Е ти пък сега. Ако бяхме всички еднакви щеше да е голяма скука.

# 23 971
  • Mediterraneo
Остави слънце, денем е 25 градуса, хората са по къси панталони, каква елха, какви коледни духове.

# 23 972
Е аз и елхата накичих, и стаите украсих. Коледния дух се върти около мен, усещам го, но се надявам да се прояви в цялата си прелест другата седмица, когато ще пека сладки за коледен базар.

# 23 973
  • SF
Хич не ми е коледно и никога не ми е било. Имаше някакви Коледи, в които си чаках купона с приятелите някъде на дискотека, но сега вече  е скука и студени къси дни.

# 23 974
Мисля си за една млада дама, на 18.както казват, проста продавачка в магазина. Тая проста продавачка в магазина от месец, видя едно дете, което иска едно конкретно нещо, един вестник. Сложи тоя вестник на достъпно място за детето. Детето разбра.  Каза й здравей, едно толкова трудно достигнато здравей , защото тя му даде достъп до заветния вестник. Сложи го на място, на което детето лесно да го вземе.  Няма да се затрием, докато има хора като простата продавачка.

# 23 975
  • France
Сири, точно за теб си мислех  Simple Smile
Моят коледен дух ту го има, ту го няма. Ще поживеем и ще видим.

# 23 976
Поръчах ново канапе в края на септември, още го чакам да пристигне, затова и не сме сложили елхата. Иначе съм безкрайно щастлива като видя щастието в детските очи и с детето с трепет ще украсим елхата.

# 23 977
Ноември е, по това време на годината Коледния ми дух пие нейде топъл шоколад и чака да стане декември.
Но съседите срещу нас (новодомци) така хубаво са си украсили прозореца, не украса, ами цяла коледна картинка са сложили в подножието на прозореца си, че ми става празнично, макар и ноември...

# 23 978
  • Бургас
Шугър,снимай ни прозореца да го видим ☺️

# 23 979
Ще украсявам в неделя. Обичам Коледа и коледния дух.

# 23 980
Обичам този празник, но мноооого ми липсва снега. Blush

# 23 981
Не помня от колко години не сме имали истински снежни коледни празници...
Навън е напекло едно приятно слънчице, а аз ровя в кашона с коледните играчки и се чудя от къде да започна с украсите. Laughing Няма начин, в неделя е първи адвент, трябва да сме се украсили до тогава.
Внука ми още вярва в дядо Коледа и го чака с нетърпение, как да не украси човек?

# 23 982
Обичам този празник, но мноооого ми липсва снега. Blush

И на мен!
А помня как като студентка ако не за Коледа, най- късно за НГ абсолютно винаги имаше силен снеговалеж.

# 23 983
Simple Smile Миналата седмица извадихме елхата и малко по малко започнахме да украсяваме вкъщи. Наоколо доста прозорци и тераси вече са с коледна украса, лампички и т.н. Одобрявам Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:38 от EmmaT

# 23 984
  • France
И на мен ми се украсява, но още събирам сили и смелост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт