За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 435
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 345
Ама какви очаквания? Става въпрос за приготвяне на маса за вечеря в семейството. Да не сложиш прибор и да се не сетиш изобщо за член от семейството...ами това е пренебрежение, никаква мисъл за този човек. Говори за неуважение и незачитане. Как се живее така? А споделящата съфорумка не вярвам да не е различила еднократно забравяне от хронично такова...

# 24 346
за децата ,е съвсем друго положението
те не са ни длъжни с нищо, напротив!
ние сме длъжни, като отговорни за съществуването им на този свят, да ги отгледаме, според възможностите си
като, разбира се, предварително си преценим възможностите
а, не като една моя приятелка, коментирана от мен в друга тема- да ги реди едно след друго, а после  " да се оправят, да вървят да работят" Close

за майка и баща- естествено, че не винаги се случва да ги харесваме
възпитанието е определящо там, и съвестта, и личния пример...

останалата част от роднините, изобщо не ги слагам в графа задължения

# 24 347
  • София
Мисля си за предложението на приятелка да отскочим за кратко до Андора през февруари... топ хотел със спа, с топ изгодни билети, как да устоиш. Иска ми се и тази година да имам възможността да посетя повече места.

# 24 348
скачай, не му мисли много!
аз сняг ненавиждам, но топ хотел със спа Heart

# 24 349
Мисля си за предложението на приятелка да отскочим за кратко до Андора през февруари... топ хотел със спа, с топ изгодни билети, как да устоиш. Иска ми се и тази година да имам възможността да посетя повече места.

Отивай, хич не му мисли.

# 24 350
  • Пловдив
Vanne ми припомни как по време на секцио със спинална упойка казах, че усещам разреда. Докторкът вдигна ръце притеснен и пита "Как усещаш къде режа". Като отговорих, че режат коляното ми последва смях и осъзнах, че аз съм в грешка.
Само, че аз в същата ситуация доста точно обясних на анестезиолога какво реже хирурга.

# 24 351
Мисля си за двете жени(момичета) в козметичният магазин днес. Едната разглеждайки мострите на червила най-богато си намаза по устните. Close Flushed Облечени бяха прилично, т.е. не изглеждаха като да не са наясно с рисковете.
Това с мазането на мостри по лицето и устата ми е в топ 10 на най-гнусните неща, които човек може да направи със себе си. Тези мостри не ми се и помисля къде са били и къде са си ги мазали.

Като казахте за прибори веднага се сетих за баба ми. Родителите ми са женени от над 45г., но когато ходим в тях тя все още не слага прибори за майка ми. А, ако носи нещо у дома няма за майка ми. Винаги извинението е  че уж не пребоила добре... и така цял живот.

# 24 352
  • Пловдив
Като казахте за прибори веднага се сетих за баба ми. Родителите ми са женени от над 45г., но когато ходим в тях тя все още не слага прибори за майка ми. А, ако носи нещо у дома няма за майка ми. Винаги извинението е  че уж не пребоила добре... и така цял живот.
А аз понеже съм кротка и мила при третия такъв случай пред нея ще изхвърля всичко в кофата за боклук. И ей така ще ахна, как съм направила грешка.

# 24 353
Vanne ми припомни как по време на секцио със спинална упойка казах, че усещам разреда. Докторкът вдигна ръце притеснен и пита "Как усещаш къде режа". Като отговорих, че режат коляното ми последва смях и осъзнах, че аз съм в грешка.
Само, че аз в същата ситуация доста точно обясних на анестезиолога какво реже хирурга.
Аз пък им говорех за любимите ми Манхатън и мартини. Попитах ги като човек какво ми инжектират, те ми казват коктейл. Оттам нататък е преразказ: аз съм им обяснила, че любимите ми коктейли са мартини и Манхатън и съм им казала как ги правя, в детайли, до вида чаша. Аз си падам малко сноб в това отношение. И всичко това на английски.

# 24 354
  • Пловдив
А мен не ме беше хванала добре упойката и усещах как реже хирурга Simple Smile

# 24 355
  • София
Анастезиологът е там, за да дозира упойката. Не е нормално да има болка. Има усещане при някои процедури, но не трябва да е болезнено.
Миналата година ми правиха биопсия на кост, гръбначен прешлен. Беше гадно, защото чувах пиленето 🤣, но нямаше болка.
Тази година две биопсии на гърда, пак без болка, подаваха упойка непрекъснато.

# 24 356
Мен ако някой целенасочено ме унижава подобно на споменатата баба, ще ми влезе в игнор листа. Да не казвам, че в къщата ми няма да стъпи.
Много харесвам Пийк и винаги ми става мъчно, когато сподели някое свое разочарование. Но тя просто си споделя. Доколкото познавам скорпионите, като един техен представител, тя съвет не търси. Обаче ми стана неприятно как я разнесоха в съседната тема. Клюкарска работа.

# 24 357
  • София
Мисля си за края на ваканцията и тръпки ме побиват.

# 24 358
Мен ако някой целенасочено ме унижава подобно на споменатата баба, ще ми влезе в игнор листа. Да не казвам, че в къщата ми няма да стъпи.
Много харесвам Пийк и винаги ми става мъчно, когато сподели някое свое разочарование. Но тя просто си споделя. Доколкото познавам скорпионите, като един техен представител, тя съвет не търси. Обаче ми стана неприятно как я разнесоха в съседната тема. Клюкарска работа.
Не е вярно, че е клюкарска работа. В съседната тема сме обсъждали проблема многократно; освен всичко тя сподели.
Клюкарство е, когато някой напише “а пък да знаеш, Ването не готви на мъжа си” и останалите напишат “ау, колко е  лоша”.
В случаи и бяха дадени съвети, които тя може да реши дали да следва или не. Паунчето е активна в “другата” тема и всичко написано бе добронамерено.

# 24 359
Не ми се чете пак другата тема, но аз там не видях Пийк да се оплаква. Прочетох препратка към тази тема. След което почнаха коментарите. Но може и аз да се бъркам и да е написала същото и там. Ако е така, се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт