За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 359 908
  • 25 040
  •   1
Отговори
# 24 660
Мисля си как не е хубаво човек да е мнителен, но когато не е, непременно ще се намери поне един, който да се опита да злоупотреби с доверието му. Майка ми например е с много изострено внимание и много мнителен човек, който винаги си има едно наум, че може да бъде прекаран. Не знам такава ли си е по рождение, така ли е възпитавана или животът така я е научил. Май последното. И много се дразня на това ѝ качество и често я засичам и я обработвам да не е толкова наострена. Крия някои мои действия от нея, за да не я притесня, защото по нейната логика много неща просто няма да се случат, щом нямаш доверие в нещо и някого. Ноо трябва да призная, че в 99% от случаите има право.

Също си мисля как понякога, познавайки наши близки в даден отрязък от живота им, си съставяме напълно погрешно мнение за тях и затова какви хора са били. Установих, че баба ми и дядо ми са били прекрасни хора, от които можеш да научиш много. Не, че не съм научила достатъчно от тях, но ако ги познавах през по-активните им години, а не пред залеза им, когато вече не бяха съвсем със всичкия си, щях да съм много щастлива и горда и това да ми дава стимул да се боря повече за мечтите си.

# 24 661
  • Португалия
... или животът така я е научил.

Ох, оф,....за съжаление...е това!
Аз съм обвинявана , че съм мнителна, сама за себе си мисля, че не е винаги- понякога свалям гарда. Но , като те забие поредната случка, и в 99% от случаите имаш право.... Hands V
Обичам да казвам, че не обичам да съм права! , защото е винаги за нещо лошо, когато съм сигурна, много сигурна в преценката си.

# 24 662
Попаднах на тази класация https://forbesbulgaria.com/rankings/top-70-celebrities/ и се замислих за много неща. Но по-добре да не споделям, ще ме изтрият.

# 24 663
Лелееее, фолкаджии и Наталито.
От семпъл, по-семпъл.

# 24 664
Лелееее, фолкаджии и Наталито.
От семпъл, по-семпъл.

Има и писатели, и оперна певица и то доста напред в класацията. На мен ми беше интересно, но не познавам повече от половината.

# 24 665
  • Пловдив
А аз установих, че не знам кои са, не просто не знам кои са, а нямам идея кои са за половината от тия селебритита.

# 24 666
Е как бе, като изключим някои фолк звезди и един двама актьора, останалите са все известни българи с постижения. Не може да живееш в Бг и да не знаеш Алберт Попов или Орлин Горанов.

# 24 667
  • София
Янтре, майтапиш се! Абсолютно всички са известни, аз лично само един футболист не знаех кой е, защото нямам никакви интереси там. Известни са си, не мисля, че е зле класацията.

# 24 668
Класацията е за известни или за успели?
Обърках се малко.
Иначе познавам задочно всички.

# 24 669
Кирил Десподов е най-успешния трансфер от Бг футболисти в последните 10 години, национал, играе в ПАОК Гърция.

# 24 670
  • Пловдив
А аз установих, че не знам кои са, не просто не знам кои са, а нямам идея кои са за половината от тия селебритита.
На мен ми е простено, но ти така да изоставаш в културата бива ли!?
Не гледам телевизия. Нито един епизод. Никакви Черешката на тортата, незнам какъв остров, Гласът на България, Кошмари в кухнята, Като две капки вода, Пееш или лъжеш - от къде им знам имената, е как от къде, от обсъжданата класация. Мисля съм гледала може би един епизод от Черешката на тортата. Е, тук-таме съм хващала проблясъци.

Янтре, майтапиш се! Абсолютно всички са известни, аз лично само един футболист не знаех кой е, защото нямам никакви интереси там. Известни са си, не мисля, че е зле класацията.
Не. Изобщо. Честна съм, знаете, че не лъжа. Просто не ме интересува. Никой у нас не гледа телевизия (има телевизори във всички стаи, не е за това).

Поглъщам разни други продукти на поп културата. В момента децата ме запалиха и заедно четем light novel. В момента на една аз съм на 1320 чаптър някъде, детето е на 1800. И си спорим, и си се караме по фабулата.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 17:08 от Янтра

# 24 671
Че тия хора в класацията не са известни от Черешката, Гласа и т.н.
Ако живееш тук даже и да не гледаш телевизия все слушаш радио, четеш новини от тук оттам. Да не говорим, че и повечето са по-възрастни, т.е. са отдавна известни.

# 24 672
  • Пловдив
Че тия хора в класацията не са известни от Черешката, Гласа и т.н.
Как да не са известни заради това? Ти прочете ли внимателно класацията!?!?!?

НЕ казах, че ВСИЧКИ не са ми известни, а че ПОЛОВИНАТА не са ми известни. Горе-долу половината.

# 24 673
Аз познавам всички в класацията и не не са ми известни от черешката. Нея не я гледам, нито гласа, но знам коя в Дара.

# 24 674
  • Пловдив
Аз познавам всички в класацията и не не са ми известни от черешката. Нея не я гледам, нито гласа, но знам коя в Дара.
Не я знам.

Общи условия

Активация на акаунт