За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 359 780
  • 25 040
  •   1
Отговори
# 24 720
  • France
Добре, какво променят обективно?

# 24 721
  • София
Аз състезателния спорт никога не съм го разбирала, каква му е идеята, какъв му е смисъла ... далечно ми е. Освен като машина за пари, тип кино, театър, цирк, представление...
Знам ги общо взето спортистите, не заради тях ми е коментара, просто нещо, което съм си мислила понякога.

# 24 722
  • Португалия
Състезателният, професионален спорт не е за разбиране- изродил се е. Но спорт и състезания, за децата, са основополагащи за твърде много аспекти от живота, за да бъдат пренебрегвани!

# 24 723
  • София
Да, точно това имам предвид, професионалният състезателен, спортуване за здраве, особено организирания спорт за децата, е много важен.

# 24 724
  • Mediterraneo
Спортът( оставяйки спортуващите деца настрани) е една голяма мафия. Едни милиони, милиарди се прехвърлят от джоб в джоб.

# 24 725
Мисля си, че човек от акъла си пати и как не си взимам бележка за някои неща никога.

# 24 726
Спокойно, на всички се случва да настъпват една и съща мотика по няколко пъти. Simple Smile

# 24 727
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Има толкова класации, че не мога да огрея навсякъде Grinning
А и май много не обичам класации, състезателното в мен е не много развито.
Не съм успяла да се закача за никое реалити, сигурно защото не съм се загледала по-упорито. Определено органически ме отблъскват грубостите и махленщината, обаче знам, че си имат таргетна група и затова съществуват. Не съм сигурна дори дали става въпрос само за интелект...
При съществуващ избор - нямам право да се оплаквам.
В последните две години съм фен на кинофестивалите, голяма част от филмите на които се излъчват по Нетерра. Много нови и интересни неща научих, особено от по-специфично насочените.
Съответно не познавам всички от тази класация, обаче ако някъде в "браузването" на безкрайния поток от информация, с който сме залети попадна на тях и ме грабнат, с удоволствие ще понауча.
Много често се случва да има хора, които нямат шанс да попаднат в ничия класация за успех, а оставят много силна в душата ми и се радвам, че по някакъв начин съм се докоснала до тях.

# 24 728
Мисля си, че в нашия град се появи режимен кетеринг и дали да го пробвам, предвид, че съм много ангажирана и нямам особено време да готвя. Затова менюто ми е доста еднообразно - отработено.
Та на този кетеринг, една работна седмица /5 дни/ + доставките юе излезне 170лв. Чудя се дали да се абонирам и дали цената е приемлива ... Ако не друго ще спестя време и ще бъде разнообразно, а и цялата необходима "дозировка" храна е покрита, т.е. разходът ще покрие изцяло храната за периода. Thinking

# 24 729
Аз лично бих пробвала. Времето ми е най-ценен ресурс, а и ще "откраднеш" менюто - балансирано, изчислено и после можеш да си го правиш ти. Ако включва закуска, обяд и вечеря, цената е приемлива.

# 24 730
  • София
Зависи какъв е абонаментът, на мен ми се виждат много 170 лв за 5 дни. Ако можеш само да пробваш 2-3 седмици, е ОК, но иначе не бих.

# 24 731
Пробвай ги за седмица, защо не

Само те съветвам, виж дали готвят в реална, отделена от пространството им за живеене кухня.
Аз съм ужасена от готвеното по домове, където най-често се приготвят такива режими; да, знам че по ресторантите хигиената не е за пример, но просто не мога да ям готвено от непознат, в дома му.

# 24 732
Мисля си, как днес трябваше цял ден да мързелувам от много време насам и да лежа на дивана. Свърших си задачите до обяд и се прибрах на свещен релакс. И какво? Докато измия кухнята, пода, банята, прането, докато сготвя и приготвя яденето в кутии за утре, стана 7 часа вечерта, а още не съм се къпала. Чака ме сушене, епилации и пак да мия чинии и да подреждам кухнята. О и прането не съм сгънала, а трябва и новото пране да суша в сушилнята. Което означава че сега и нея трябва да чистя. О и абсорбатора.

# 24 733
Мисля си за нелепо блъснатата и пострадала майка с малките деца в Русе.Снимките на разпарчедосаната количка по тротоара не ми излизат от ума.Дано оцелее и всичко да е наред и с тримата.

# 24 734
Velma, и аз бях като теб, нооо преди много години. Почивен ден след 2 нощни, малко сън и минава между печката, пералнята и черпака. Ааа, няма начин.
Е, проумях, че ако не си вземеш сам почивката, няма кой да ти я даде.
Сега бързо се организирам до обяд и после с книжката на дивана, цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт