За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 839
  • 25 039
  •   3
Отговори
# 24 825
Това състезание между класовете идва от класните Wink Моят опит сочи това. Децата и родителите нито ще се сетят, нито следят за такива класирания, тъй като не са от полза нито за кандидатстване след 7 клас, нито за нищо.
--------

Назад Рали е написала нещо важно, което някак потъна - вниманието и концентрацията у децата подлежат на трениране и е добре да се обърне внимание на този момент, тъй като е важен за когнитивното им развитие. Най-лесто става чрез игри, пъзели, слушане на текстове и "преразказване", съобразено с възрастта, и други начини според интересите и наклонностите на детето.

# 24 826
  • София
Точно за това си мисля, синът ми ще е първолак и се опитвам да си представя как ще е в училище. Доста е палав, кръвта му ври и кипи, но никога не е бил агресивен към друго дете. Вече чете и смята до 20, пише някои букви. Според мен това е достатъчно, нямам много време да се занимавам с него, но категорично бях решила да може да чете, преди да стане ученик.

# 24 827
За писането на буквите има релефни тетрадки, така освен, че се учат да пишат буквите, свикват и да пишат красиво.

# 24 828
Къде се продават тези тези релефни / магически тетрадки. Искам да купя като съм в България за българската азбука. Намерих онлайн само от издателство Лоро в Айтос.
Иначе и тук има за смятане

# 24 829
Точно от класните идва всичко. Моето дете е в класа на учител, който не е бил класен от 25 години. Съответно му е все 6 какво ще се случва с децата. Докато в другия клас , класната е супер амбициозна. Водо ги на толкова много места. В страницата на училището се качват снимки само на нейния клас. Всяка седмица се пише " Първи А клас .", " Първи А клас". Все едно няма други класове в това училище. Имам чувството, че само на нея са дали паролата за страницата , за да качва нейния клас. Но всичко идва от директорката. Тя толерира тази класна и не подкрепя нашия класен. Ние като го питаме " няма ли да заведете децата в библиотеката или на някое друго събитие" той казва " това са си ваши деца, ваша отговорност, водете ти където желаете". Точка!

# 24 830
Хаха, вашия класен направо е номер едно Simple Smile

# 24 831
Не мисля, че директорката има каквато  и да е вина за инертността на класния.

# 24 832
Пийк, защо не го преместиш в другия клас? Ако нямат толкова проблемни деца, може да се чувства по-добре детето.

# 24 833
И според мен е добре да го премести в другия клас ако има такава възможност.

# 24 834
Къде се продават тези тези релефни / магически тетрадки. Искам да купя като съм в България за българската азбука. Намерих онлайн само от издателство Лоро в Айтос.
Иначе и тук има за смятане
Мисля, че се водят магически тетрадки, снахата ги поръчва по интернет, ще питам довечера и ще пиша. То се пише върху буквите, и писаното после се трие, за многократна употреба са.

# 24 835
Мисля си, че се радвам, че скоро майка ми се пенсионира, шефката й се оказа такава кучка, че не е истина. Наскоро сравнително, група родители се оплакали от майка ми и директорката побързала да вземе тяхната страна. А в началото отношенията им бяха почти приятелски, и доколкото разбрах, поради едно недоразумение, шефката променила отношението си и започнала да я мачка. Никога не можеш да вярваш на никого, колкото и приятен да изглежда, в същината си повечето хора са комплексирани интриганти и злобари. Така и почти всички стари познати и уж приятели на родителите ми не се оказаха читави.
Макар че пенсионирането на майка ми ще е проблемно в някои отношения за семейството ни, надявам се, че като вече не работи, тя ще се успокои, че вече сдава багажа, изхабена до краен предел, и  самата тя, за съжаление, демонстрира поведение на кучка понякога, та не се търпи. Да не говорим колко пъти носи бацили от работата си вкъщи и всички се тръшваме, а сред нещата, които мразя най-много на този свят, е да съм настинала или с грип, да се влача дни наред като парцал. Дори милиони да плащаха, никога не бих станала учителка, направо й се изумявам на майка ми как е издържала толкова време в образователната сфера.

# 24 836
Мисля си, че се радвам, че скоро майка ми се пенсионира, шефката й се оказа такава кучка, че не е истина. Наскоро сравнително, група родители се оплакали от майка ми и директорката побързала да вземе тяхната страна. А в началото отношенията им бяха почти приятелски, и доколкото разбрах, поради едно недоразумение, шефката променила отношението си и започнала да я мачка. Никога не можеш да вярваш на никого, колкото и приятен да изглежда, в същината си повечето хора са комплексирани интриганти и злобари. Така и почти всички стари познати и уж приятели на родителите ми не се оказаха читави.
Макар че пенсионирането на майка ми ще е проблемно в някои отношения за семейството ни, надявам се, че като вече не работи, тя ще се успокои, че вече сдава багажа, изхабена до краен предел, и  самата тя, за съжаление, демонстрира поведение на кучка понякога, та не се търпи. Да не говорим колко пъти носи бацили от работата си вкъщи и всички се тръшваме, а сред нещата, които мразя най-много на този свят, е да съм настинала или с грип, да се влача дни наред като парцал. Дори милиони да плащаха, никога не бих станала учителка, направо й се изумявам на майка ми как е издържала толкова време в образователната сфера.
Изчакай да станеш майка.
Странно вплетени и прекалено близки отношения с майка си. За голяма жена е странно.

# 24 837
Мисля си, че не ща да чувам повече как нямало зима, сняг, вода в язовирите и не знам какво си. Освен това искам да заспя и да се събудя във вторник, когато свършва студа. Навън не е за хора, а за бели мечки. Simple Smile

# 24 838
И според мен е добре да го премести в другия клас ако има такава възможност.
Опитах всичко по силите си. Не стана. С връзки, без връзки- не!

# 24 839
  • Mediterraneo
А майката- учителка дали е склонна да демонстрира поведение на кучка само вкъщи пред близките си или в оплакванията на група майка може и да има някаква истина. Разбира се, майка ти е, но самата ти забелязваш, че е сдухана до краен предел, в такъв смисъл бих се замислила дали родителите и директорката нямат право...

Общи условия

Активация на акаунт