За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 343
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 180
Мисля си, че по-малко трябва да ми пука.Sunglasses

# 3 181
  • София
Мирише ми на "вкъщи" там и нямам обяснение защо.

Точно! Същото усещам и аз.
Syros, a била ли си на о-в Сирос Simple Smile Прекрасно е там, изкарахме 6 дни по-миналото лято, преди да отплаваме за о-в Астипалея.

Мисля си колко обичам морето (не нашето) и как, ако има прераждане, много много искам да се преродя в нещо морско - риба, корал, все тая. Ще съм хепи.

# 3 182
  • France
Заради Таис сега проучвам Паксос. Joy

Мисля си как Париж бавно се пълни отново с хора. Другия понеделник пак ще е обичайната лудница

# 3 183
  • София
Филомена, Паксос е бижу, както и съседният Антипаксос Heart Изкарахме прекрасна седмица, със сигурност ще повторим. Наехме вила с голям двор, пълен с маслинови и лимонови дръвчета. Идилия.

Любимото ми селце на острова, с най-вкусната храна в таверните, и две фотки от Антипаксос:
http://sylvester.snimka.bg/sea/antipaxos-2019.5152682.39093846

Размечтах се, хора.

# 3 184
  • Mediterraneo

Мисля си как Париж бавно се пълни отново с хора. Другия понеделник пак ще е обичайната лудница

Вземайте си ги, не само парижани, всички французи да си се прибират вече! Уж съм в Испания, но последните 20 дни буквално чувам повече френска реч по магазините и заведенията, отколкото испанска. Колега онзи ден се запита какви са всичките тези французи- черни, не ядат свинско... За това си мисля напоследък, как се омеши Европа с всякакви раси и вече французите са тъмнокожи мюсюлмани...

# 3 185
  • France
Не ти ги ща Joy ама нямам избор.
Франция като бивша колониална държава, си е цветна от край време.

# 3 186
си е цветна от край време.

И прекрасна в същото време. А испанците, макар и да ядат свинско, на външен вид и манталитет са много далеч от арийци и много по-близо до маври.

# 3 187
Таис, не съм била на Сирос.  Беше в плановете за тази година, но реших, че като ще е Циклад, то да е Наксос.
За да не е спам - само хляб и гръцки банички са ми в главата.

# 3 188
Филомена, Паксос е бижу, както и съседният Антипаксос Heart Изкарахме прекрасна седмица, със сигурност ще повторим. Наехме вила с голям двор, пълен с маслинови и лимонови дръвчета. Идилия.

Любимото ми селце на острова, с най-вкусната храна в таверните, и две фотки от Антипаксос:
http://sylvester.snimka.bg/sea/antipaxos-2019.5152682.39093846

Размечтах се, хора.

Таис, благодарените на хубавите ти фотоси и аз се размечтах SmileyGift Heart
Мнного яко изглежда!:heart:

# 3 189
  • София
Мисля си как вкараха семейството ни в сериозен проблем. Дано се справим. Дано издържим и на тоя стрес. Дано.

# 3 190
  • France
Чек, за прекрасна чак не знам Joy но аз си я харесвам.
Като студентка, с Испания (по-точно с един испанец ) имам хубави и емоционални спомени. Еееех младост. В Андалусия ми е хвърлен пъпа, там се почувствах у дома. Blush

# 3 191
  • София
Таис, не съм била на Сирос.  Беше в плановете за тази година, но реших, че като ще е Циклад, то да е Наксос.
За да не е спам - само хляб и гръцки банички са ми в главата.
И нашият първи Циклад беше Наксос Simple Smile Изкарахме 2 вълшебни седмици в едно приятно хотелче в Агиа Анна, юни 2014-та. Без детето, само двамата. Линк към хотела, ако някой реши да ходи:
https://www.sofianaxos.com/

Лек път и пиши от там, нали тръгвате тази събота? Grinning

MegieK, Hug

# 3 192
Благодаря, Таис! В събота тръгваме, да. Ще пиша, ако не ме домързи Relaxed
И ние ще сме в Агиа Анна, близо до вашия хотел.

# 3 193
Мисля си как вкараха семейството ни в сериозен проблем. Дано се справим. Дано издържим и на тоя стрес. Дано.
стискаме палци.

# 3 194
  • Sofia, Bulgaria
Напоследък мисля, че ми е много самотно. Всички са на работа по цял ден, аз също поработвам, но ми се ще да изляза с някой на обяд, или поне да има с кой едно изречение да си напиша... липсва ми среда Sad Нямам идея къде да търся “себеподобни” - почване на работа в момента с боледуващото дете е мираж, за курсове нямам финансии, а в интернет не мисля, че ще се получи

Общи условия

Активация на акаунт