За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 825
  • 25 039
  •   2
Отговори
# 4 245
мисля си за човек, който днес има имен ден

# 4 246
  • София
Ходим до Будапеща често, но отсядаме в Сент Андре, препоръчвам го
Чудесно малко селище с хубава архитектура и стари къщи, църква , малки тесни улички
Има ресторанти, типични унгарски. Имат плаж на Дунав , и е на една крачка от Будапеща,

# 4 247
И аз си мисля постоянно за пътешествието, което ни предстои . Коледа семейно тук, а за новогодишната нощ в Тайланд. Нямам търпение и не мога да спра да мисля и подготвям

# 4 248
Който ходи в Унгария, непременно да посети това място, ако му е по път. Уникален гулаш!
https://www.google.com/search?client=ms-android-huawei&ei=SC … 57176589656957262

# 4 249
От няколко дни си мисля колко агресия, злост и гадория срещам у хората. Като не на мястото си се чувствам. У дома, уж..
Виждам, че е безпаричие, трудности от всякакъв характер, но цялата натрупана негативност буквално ме гипсира.
Не искам да живея заобиколена с всичко това. Боли ме Sad.

# 4 250
Пробвай да ги игнорираш щом толкова се дразниш. Просто не им обръщай внимание, ако можеш. Аз обикновено ходя като кон с капаци и не им се втелясвам. Те по-скоро тровят себе си с това поведение. Ще те тровят и теб, само ако им позволиш.

# 4 251
  • София
Който ходи в Унгария, непременно да посети това място, ако му е по път. Уникален гулаш!
https://www.google.com/search?client=ms-android-huawei&ei=SC … 57176589656957262
Ева, излизат три различни места? В Сегед ли е препоръчаният от теб ресторант? Дай пак линк, плийс. Били сме в града няколко пъти, много си го харесвам. Спокоен, хубави сгради в центъра, чудесен зоопарк, вкусни сладкиши и сладолед на главния площад мммм. Където и да сме обядвали/вечеряли е било добре, но ако специално препоръчаш ресторант, ще се посети обезателно при следващо ходене Simple Smile

Мисля за сладолед, а трябва да мисля за салата, хаха.

# 4 252
Таис, Фехертой Халашчарда или нещо подобно му е името, съжалявам, че не съм уцелила точния линк. Всъщност е по-скоро крайпътно заведение с хотел, има и рибарник. Отпред има котел за варене на гулаш два метра висок. Гулашът се сервира в поцинкована кофа, без майтап, и ви дават червени лигавчета. Не салфетки, а баш лигавчета, не се шегувам. А лютите чушки, които са дълги като чорбаджийки, не са изобщо безобидни. Много ми хареса там и скоро май планираме да отидем на гулашен туризъм. Ако отидеш, непременно се похвали после.

# 4 253
Как спира да ти пука за човек, към който имаш чувства. Този въпрос ме тормози последната седмица. Ако някой знае как, искам да ми сподели тази тайна. Имам нужда точно от това.

# 4 254
Как спира да ти пука за човек, към който имаш чувства. Този въпрос ме тормози последната седмица. Ако някой знае как, искам да ми сподели тази тайна. Имам нужда точно от това.
И аз съм се главоблъскала и продължавам да се главоблъскам по тази тема.
Изобщо, темата за пукането и непукането.
Тайната е може би да работим върху чувствата си.
Но не знам точно как. От една страна сърцата ни не бива да са камъни. А от друга, ако не са.....ако не сме безчувствени роботи, то трябва те да са тоооолкова меки,  да са причудливо пластични, за да не се разбият.
 Иначе трудно събираме парчетата от разбитите си сърца.

# 4 255
има някои ситуации при които в един момент амбицията замества чувствата

# 4 256
Непрекъснато си мисля колко близко бях до това да сбъдна една своя голяма, огромна мечта.
И ми се изплъзна.
Пак. Отново.
Сега ще чакам години отново.

# 4 257
мислех си, че съм спряла да живея в мелодрама
искам мир и спокойствие

# 4 258
  • София-в сърцата на моите деца
Тръгвай да пътуваш....нови хора, нови места, нови емоции! Не се затваряй в къщи!
 Най-доброто лекарство е пътуването!! Minibus

# 4 259
Честит Имен ден на всички именници. Бъдете благословени !
Мисля си днес как като малка си мечтаех да родя момче, което да се казва Ники:) много харесвам това име. Харесвам еуфорията на празника, морето. Подсъзнателно или не привлякох тази си мечта и към днешна дата тя е реалност. Имам прекрасен Ники, който е голямата ми гордост и най-доброто, което съм сътворила в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт