За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 268
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 560
В крайна сметка изобщо не се оказа толкова лошо да съм сама на празниците.Светли,не светли,оцелява се.Гледах телевизия,едно-друго,и почти нямах време да се самосъжалявам.Още повече,че решението да съм сама си го взех лично аз.
Затова човек е добре да не се поддава на внушенията на обществото как трябва да се празнува и тн.Всякакви начини са легитимни.

# 4 561
Въобще не страдам , че съм си у дома на нова година. Дори смятам , че е дар това. Да имам живи и здрави родители, дете , мъж, с които да посрещна новата година. От там нататък... приятелите са преходни. За това мине хубаво вкъщи. Иначе и сбирки сме правили, и в нас сме били по 20+ хора. Какво ли не. Но с времето разбирам кое е важно.
Мисля си...колко бързо мина тази година.

# 4 562
  • софия
Неусетно ми мина тази година и беше пълна с лоши събития. Много се надявам следващата да ми е добра и успешно, след последните две години се чувствам психически и емоционално изцедена.

# 4 563
мисля си за субективната гледна точка на всеки от нас
конкретно,заради реклама на спорт тото,в която един спечелил казва,че иска синът му да се върне в България
и се запитах,дали ако съм на мястото на сина му,бих искала,,да се върна“

# 4 564
никога не съм плюла България
макар да съм си платила образованието
няма да плюя и втората си родина,защото аз съм от онези,дето не се смятат за емигрирали-оттук е сърцето ми,разбрах го в най-първия момент,когато дойдох

целта на писанието ми беше,да споделя собствените си мисли за „завръщането“-
.....може би и моите родители искат по онзи начин от рекламата!?- но,сигурна съм, никога не биха ми го казали така
.....може би,ако трябва да мисля по въпроса, би ми било много трудно да реша...
просто,защото животът не е еднозначен

# 4 565
Вашата е лесна, на мен майка ми преди няколко седмици ми съобщи, че далечни роднини, които само сме чували по скайп през последните над 10 г., ще идват в пълен комплект (три поколения) през лятото за 1 месец - ще съвместят идването с операция на единия от родителите, че там всичко е идеално, но здравните осигуровки са скъпи. Започвам да се запасявам с търпение.

# 4 566
Вашата е лесна, на мен майка ми преди няколко седмици ми съобщи, че далечни роднини, които само сме чували по скайп през последните над 10 г., ще идват в пълен комплект (три поколения) през лятото за 1 месец - ще съвместят идването с операция на единия от родителите, че там всичко е идеално, но здравните осигуровки са скъпи. Започвам да се запасявам с търпение.

Имате време да им запазите квартира или AirBNB, да са самостоятелни.

# 4 567
  • волно калдъръмче
Съобщавам, че се изнасям на море, на балкан , на Марс и ги оставям на майка ми.

# 4 568
  • София
Почти всичките ми приятели и съученици, които от години живеят навън, идват тук да оправят зъби и всякакви болежки. Свестни хора са, никога не са се държали неадекватно когато се видим/чуем. Странното е, че само из форума съм се натъквала на индивиди, които си вирят носовете поради простия факт, че са емигрирали. Не се впечатлявам защото съм наясно, че дребната злобничка душа и тук, и в Америката, и на Луната, все ще си е такава. Не е до държавата, до характер и манталитет е.

Мисля си какво ми се прави. Фемили-то е извън града, аз съм втори ден сама и съм го ударила на релакс. Гледах филми, четох, спах, тренирах, разхождах се с кучето, пих бира. Голям кеф.

# 4 569
Мисля си, че проблемите ми нямат край.

# 4 570
Ох, този спор е безкраен и безмислен. Зъбите ми са в плачевно състояние от Български зъболекари преди 20 години. Сега може и да са добри вече, не знам не си ги правя там.
Мисля си съседите дали отново ще гърмят до 2 часа на 1 януари или ще ме пощадят. А дано ама на дали. Горкото ми коте пак ще изпитва ужас.
Мразя нова година. Дано догодина забранят тотално гърмежите.

# 4 571
И аз за гърмежите си мисля. Също и за непоносимия пушек от тях, който дълго време след това се усеща и няма как да отворя прозорец, нито да си взема въздух.
Дано ги забранят.
Миналата НГ посрещнах в САЩ, в щата, в който бях, по закон гърмежите са забранени. Беше идилия. Тихо, блестящо ( с много лампички) и приказно.

# 4 572
Дано ги забранят и при нас 🤞Толкова е вреден и за хората този въздух. Ако толкова искат да си хвърлят парите във въздуха по-добре да направят нещо полезно.
Ужас, това ми е болна тема всяка нова година.

# 4 573
Мисля си за приказката "времето лекува". Половин година по-късно продължавам да мисля. И колкото повече го осъзнавам, толкова по-зле става.

# 4 574
Половин година не е чак толкова много време. След още половин година няма да го мислиш почти Hug

Общи условия

Активация на акаунт