За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 069
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 785
Бях чела една книга "Колибата"... в нея имаше добро обяснение защо се случват лошите неща в живота...
Не мога да се примиря с тях въпреки това...
Опитвам се да мисля рационално, да търся логиката, връзката и последиците, блокирайки емоциите, но за съжаление животът е такъв.
Просто наистина трябва да ценим всичко хубаво около нас, защото то е преходно. Същото важи и за лошото.
Когато бяхме малки животът изглеждаше прекрасен. С всяка изминала година се натрупва толкова болка в душата и мисля, че е невъзможно някога да кажа, че съм истински щастлива.

venelina 81 ♥️

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 15:54 от Анонимен

# 4 786
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да се примиря и аз... Съвсем наскоро загубихме близко дете, само на 19, толкова хубаво, интелигентно, възпитано, с чудесно образование и обещаващо бъдеще. И не мога да спра да мисля защо това детенце трябваше да изгуби живота си, а такива изроди като този от Галиче и онзи от Сотиря са живи и безчинстват. Не мога да спра да мисля за тази майчица, която никога повече няма да чуе гласа на детето си, никога повече няма да види усмивката му, никога повече няма да го прегърне... Боли, ужасно боли...

# 4 787
  • Murcia, Spain/Ruse
Reina ,ужасно е това което ви се е случило😢😢Живота е несправедлив, изродите само оцеляват,а най-жестоко е когато става дума за млад живот...😢😞

# 4 788
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
venelina, благодаря! Няма нищо по-жестоко и по-опустошително от това родител да погребва детето си.  Cry

# 4 789
Ужас,само на 19...Като онова момиче,наскоро убитото...И аз не откривам логика в това млади хора да си отиват.Някой вярващ ще каже,било част от Божия план.Какъв план,на 19 човек още си е дете,тепърва навлиза в живота...Но да,и това е много вярно,че и лошото отминава.Само че,ако например,на един човек му са се случили много лоши неща,в един момент навярно спира да очаква доброто.
Днес си мисля и се чудя,защо някои неща непременно трябва да се постигат бавно и трудно.Пак се опитвам да отслабвам,отделно работя и по това да си изкарвам пари,но сякаш напредвам с темпото на юхлюв.Нужно ли е чак това?Всъщност,днес се претеглих и съм свалила все нещичко,колкото да разбера дали изобщо има резултат,но ме чака много дълъг път.Вече се провалях много пъти и съм изпълнена със скептицизъм.
Знам,хубавите неща стават бавно,но повечето хора не са особено търпеливи.

# 4 790
  • София
Мисля си да те питам отдавна,дали излизаш навън?

# 4 791
По-скоро не е Божи план... а това, че освен Бог, който върши добрини има и други сили, които са отговорни за лошото, и те не могат да бъдат спрени.
Когато ходя при Мама, по пътя ми има едно малко място, на което почива 3 г. ангелче, което се казва Рая... гробчето й е видимо много по-малко от на другите хора. Заобиколена е от възрастни, някои от които са си поживели доста... не знам как да продължа мисълта си, но вярвам, че чувствате това, което и аз всеки път когато мина покрай душичката...
Като цяло, минавайки през тези места, виждаме колко е кратък и несправедлив живота...
До Дядо пък има млада двойка на по 20 г... завинаги заедно...
Тъжна тема...

Прегърнете близките си и благодарете за хубавите мигове от днес ❤ само това ни остава...

# 4 792
Миднайт,нещо намекваш,струва ми се?Кажи си го направо,ако имаш проблем с мен?Или ми прати на лични.Но такива половинчати намеци само дразнят.

# 4 793
  • София
Нямам проблем,симпатична си ми и питам.

# 4 794
При мен пък е обратно относно вярата в Бога - с годините все повече се уповавам на нея. Малко е лицемерно обаче. И смесено с тенденциозната пошлост в храмовете... В даден момент ще го мразя, знам. Противоречиво същество е човекът.

# 4 795
Аз пък си мисля защо има толкова хора на 40+, които са сами... когато бях малка мислих, че е защото така са предпочели. Наскоро започнах да откривам, че това не е така и че и аз мога да съм така и не разбирам защо... е толкова трудно за някои хора да открият сродната си душа.
Мислих че всички бракове са по любов и това видях, че не е така и много хора се примиряват с някого/нещо от страх да не са сами.

# 4 796
Днес ходих на гроба на татко. Няма го от точно 4 години и ужасно ми липсва.
Напоследък често си мисля за него. Днес му говорих в случай, че ме чува, разказах му за всички внуци и благодарих за дарения ми живот.

# 4 797
  • Буркина Фасо
мисля си, че след 30-на часа старата версия та форума ще спре. #Cussing out

# 4 798
Мисля си колко леко направих нещо, от което изпитвах панически ужас

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 23:08 от Не се сърди, човече

# 4 799
Мисля си за Гърция, за море, за вкусна храна, за слънце.

Общи условия

Активация на акаунт