За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 070
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 800
Мисля си за Гърция, за море, за вкусна храна, за слънце.
И аз така да се пържиш на 44градуса вечерта  и да се чудиш де да се завреш на хладно без да те споходи някой скорпион, а иначе ципура да си топнеш краката у морето е такива ми минават все хубави работи

# 4 801
  • София
мисля си, че след 30-на часа старата версия та форума ще спре. #Cussing out
Е, нали щеше да е до края на месеца! Тази информация от къде я имате?
Мисля си, че старата версия много ще ми липсва и че се налага да се адаптирам (вече) към новата. Правих няколко опита, но ... има нещо сбъркано в новата версия.

# 4 802
Ранните записвания нападат 🙂 И аз си умирам за море,  то поне снежец да имаше. Главата ми ще експлодира, пътува ми се райт нау 😁 Ще облъчвам мъжа ми, все пак 03.03, 08.03,моят рожден ден, има почва 😂 Обожавам март!

# 4 803
не мисля,че има точни формули за брачните отношения
познавам абсолютно студени един към друг хора,отглеждащи с много любов децата си, и даже не си изневеряват-просто имат други идеи за секса
познавам и фалшиви двойки,които цялото им обкръжение одумва с кого,кога,къде...
познавам и мъчещи се да надвият проблемите...
и съвсем „нормални“...
но,опитвайки се да погледна отстрани,успявам само да се върна към една чудесна книга -„Основни форми на страх“ на Фриц Риман

мисля си как се мъча пак,отново и за кой ли път да осмислям провидението,а...не ми се получава
трябва ми време за себе си,но не намирам в последните седмици

# 4 804
Можеш да захвърлиш всичко докато не се появи детето. Тогава вече не можеш да абдикираш. Говориш, говориш, вярваш си. Раждаш и всичко се преобръща. Тааа, няма как да знаеш. Колкото по-малко компромиси правиш преди детето, толкова по-добре. Това е мъжът, който ще е и партньор. Знаеш ли, на 12.02 правим 5 години с мъжа ми и 3 години брак. Той е идеален за мен. Просто аз съм много чувствителна, а той ме приземява. Друг би ме разрушил без да го иска, ако е някой като мен. За него аз съм всичко и дори да не го казва често, му вярвам. Човешките взаимоотношения постоянно търпят обрати. Но когато си казал "Да", то е, защото си го чувствал и мислел така. Или пък не. Важно е онова безформено човече, на което, когато му било казано "Спокойно, аз съм тати", то е спряло да реве.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 23:43 от Amphibia

# 4 805
ох, Amphibia, дано го има форумът още 15-20 години,та да си прочетеш този точно пост
не че нещо,ама още сте влюбени и доста млади...Heartbeat

# 4 806
Изпитвам страх след 10 години какво ще е. Много съм саморазрушителна. Но сега градя. И това е всичко, от което имам нужда. Вярвам, че съм опора и за близките си.

# 4 807
Amphibia, пожелавам да се обичате след 15-20 години, дори да не сте влюбени...обичта е по-важното и следваща стъпка, към която някои не преминават защото все търсят нещо ново като тръпка.
Аз също съм много чувствителна и харесвам земни и стабилни мъже, зрели емоционално. И не се впечатлявам от типичните романтични жестове.

Снощи докато се оплаквах тук ме покани един мъж, който ми е доста симпатичен, дори физически ми е идеала за мъж и мисля да излезна с него.  Не е женен 😂каза дори че е чакал да мине време от предишната му връзка.
Мисля да излезна да се опознаем, а не все да чакам да умирам от любов и тогава чак да излизам. Пожелайте ми да се влюбим. 😊

# 4 808
Мисля си за Гърция, за море, за вкусна храна, за слънце.

И аз така, от септември-октомври Joy

# 4 809
Току-що се сетих за минали моменти,в които съм се чувствала щастлива и добре и които сега ми се струват като сън с оглед на неприятностите от настоящето.И не знам дали отново мога да се почувствам така добре и наистина ли зависи от мен самата,както някои хора ми казват.
Сякаш щастливите и спокойни моменти са били от друг живот.

# 4 810
  • софия
Не знам дали зависи от теб това, но от опит знам, колкото и банално да прозвучи, че когато ти се струва, че всички хубави моменти са отминали след това изведнъж пак се появяват хубави неща в живота ти. И всичко се нормализира. Случвало ми се е. Имала съм моменти, в коити съм нямала грам спокойствие,но после нещата лека полека се подреждат.
Аз си мисля как нямам търпение да се върна на работа, установих,че толкова съм свикнала с офиса и колегите, че чак ми липсват сега.

# 4 811
  • София
Amphibia, пожелавам да се обичате след 15-20 години, дори да не сте влюбени...
Снощи докато се оплаквах тук ме покани един мъж, който ми е доста симпатичен, дори физически ми е идеала за мъж и мисля да излезна с него.  Не е женен 😂каза дори че е чакал да мине време от предишната му връзка.
Мисля да излезна да се опознаем, а не все да чакам да умирам от любов и тогава чак да излизам. Пожелайте ми да се влюбим. 😊
Стига да не е някой от форума, ти желая успех със срещата ! И помни че идеален мъж няма, както и ти не си идеална. Компромиси ще има и от двете страни. Но стига да не са компромиси, с които няма да се примириш никога ( ти си знаеш кои са ).
Дано е свестен този. И дано не говори на първата ви среща за майка си (или със майка си по телефона).  Wink
Това ще е първи добър знак.

# 4 812
И току-що си помислих колко нагли са някои хора.В друга тема един потребител изнагля,след като остави полухейтърски коментар.Не му го били изтрили,значи нищо нередно не бил написал.А той откровено беше забранил на хора,които не споделят неговото мнение,да пишат в темата.Най-вероятно е 12-13 годишно лекенце,което няма какво да прави по цял ден.Би било потресаващо,ако някой над 18 се държи така.

# 4 813
  • Другата България
newsm78 Това последното не го разбрах.
Значи ако случайно майка му звънне по телефона, или има семеен проблем, или недай Боже нещо по-спешно и належащо точно тогава, младежът не трябва да си вдига телефона и говори с майка си защото? Thinking
И това ще значи, че "не е свестен"?
Ами ако майката на момичето се обади точно в този момент? Това какво ще означава?

# 4 814
Скрит текст:
Amphibia, пожелавам да се обичате след 15-20 години, дори да не сте влюбени...
Стига да не е някой от форума, ти желая успех със срещата ! И помни че идеален мъж няма, както и ти не си идеална. Компромиси ще има и от двете страни. Но стига да не са компромиси, с които няма да се примириш никога ( ти си знаеш кои са ).
Дано е свестен този. И дано не говори на първата ви среща за майка си (или със майка си по телефона).  Wink
Това ще е първи добър знак.
[/spoiler]
От форума? Хахахахаха
С него сме се запознавали преди няколко години, но той учеше в чужбина и преди няколко месеца се върна . И вече сме излизали няколко пъти в приятелска компания. Simple Smile А сега просто беше по-скоро признание и опит за нещо повече. Но толкова дотук, няма да разказвам повече. Simple Smile  но имаме много общи неща, интереси, хобита, което не знам хубаво ли е или не. От една страна искам да имаме общи неща, но да сме и различни, за да учим един от друг... може би просто трябва да се успокоя и да го опозная.
Не ме е страх от компромиси, стига да има трепет в сърцето ми. 😊

По припцип за майките не искам да коментирам, но аз не съм настроена негативно, нито ги приемам като изконното зло. Нямам никакви претенции към жената, нито тази, нито друга майка. А самият мъж може да докаже по много начини дали е стабилен , отговорен и самостоятелен мъж. Отношението му към жените в семейството ми е важно, както и към жените като цяло. Защото много мъже първоначално свалят звезди , но после започват да се държат зле и жената се чуди какво е направила. Много пъти се е виждало в самото начало какъв човек е в отношението му към другите жени.

Аз имам проблем със сценариите, затова ми се иска да не правя предварителни дали и кога ще звъни майка му 😂

Общи условия

Активация на акаунт