За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 360
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 210
Мисля, че започна промяна с мен, към по-добро, която искам да продължава все така!
И аз така се чувствам Heart  нещо се случи и промени всичко,отделно предприех стъпки към дълго отлагани решения.

# 3 211
Чудесно и все така да се чувствате!

# 3 212
Мисля си как е крайно време да отслабна и само плюскам ли, плюскам.

# 3 213
Да, и аз така. През юни започнах 90-дневната. В края на юли отидох на почивка и край. Това, което бях свалила се върна.

# 3 214
  • София
Мисля си как за пореден път се убеждавам, че дори някой да твърди, че иска помощ, е невъзможно да му се помогне, ако не се размърда. И още по-лошо - силно недоволен и обвиняващ става, ако трябва да се размърда. И не, не става въпрос за депресия, а за мироглед.

# 3 215
  • София
Мисля си за шопинг. Идва нов сезон и не ми се търкалят стари парцали. И си чудя аз ли съм станала капризна или просто съм му отпуснала края.

# 3 216
  • София
Аз съм точно на обратните мисли😁. Да не купувам нищо този сезон. Имам си всичко и не ми се забиват пари в парцали. Дано устискам!

# 3 217
  • France
Догодина, Таис, догодина. Grinning

Не вярвам в диетите и не ги препоръчвам. Когато реша, че имам нужда да отслабна се движа повече. И един час ходене на ден е добре. Хранене 3 пъти на ден, без хам-хрус между яденетата, седнал, в чиния, в която не досипваш. И воала. Най-добрия и лесен режим.

# 3 218
  • София
С края на лятото отминава и нуждата от диети. Grinning

# 3 219
  • Другата България
Дали? Според мен сега ще се засили тази необходимост, от ограничаване.
Аз си мисля за предстоящото ми посещение при лекар, малко ми се е свил и без това свития корем. Confused

# 3 220
  • София
Дали? Според мен сега ще се засили тази необходимост, от ограничаване.
Аз си мисля за предстоящото ми посещение при лекар, малко ми се е свил и без това свития корем. Confused
Мери, всичко ще бъде наред, стискам палци Hug

Диетите не вършат работа, по-скоро повече движение, сън и намаляване на захарта. Простичко, но действа. И аз трябва да олекна, покрай новата работа се разядох твърде много и качих.

# 3 221
Мисля, че започна промяна с мен, към по-добро, която искам да продължава все така!
И аз така се чувствам Heart  нещо се случи и промени всичко,отделно предприех стъпки към дълго отлагани решения.
Радвам се за теб! Heart При мен живота ми би няколко шамара, нарита ме здраво и ме метна в пространството. Смятах, че няма да оцелеят, но стана обратното! Време е да започна да живея живота си и това започва да се случва!

# 3 222
мисля си  за много неща, но сега си лягам, утре ще пиша . Лека нощ.

# 3 223
    Ммм как дебелеете на тази горещина изобщо? Аз направо отслабвам. Аз съм много слаба - 40 кг. и тези жеги ме съсипват. Отслабнала съм с 2 кг. Sad

# 3 224
Аз съм спец по дебелеенето във всякакви условия.
Мисля си как все от някъде може да изскокне поредния проблем. Има ли някой, който успява да съществува без проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт