За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 078
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 870
  • Някъде там
Мисля си за предстоящите празници и как да зарадвам близките си. Просто ни една идея не ми идва. Само на мама съм купила подарък, но ми се иска да добавя и нещо дребно. Обаче не ми се иска козметика, а нещо по-интересно. Свекървата и свекъра са ми традиционно трудни и ММ никак не ми помага в избора. Каквото и да кажа, той е ок. Май ще е нещо за къщата, само че какво...
Аз накупих на всички ароматни свещи подобни на тази.
В нашето семейство само на децата купуваме големи подаръци.

# 3 871
Предпочитам никакъв подарък пред такава кичозна свещ.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 00:10 от Няма смисъл

# 3 872
Мисля си колко мразя зимата, студа, дойде ли Декември и е ужас. Коледа никога не съм я обичала, навсякъде навалици, трапези, манджи, ще кажеш, че идва края на света. Искам да заспя зимен сън и да се събудя през Април.

# 3 873
Мисля, че вече трябва да пуснат парното. Друго си е равномерно затоплена сграда.

# 3 874
  • Countryside
Давис, мерси за идеята. Обаче вече съм подарявала ръчно правени, био, мио свещи и арома лампи. Нещо не се изхарчиха, така си и седят при мама. Свекървата не я знам, може пък да ги ползва. Накрая ще им подаря по едни куки, две кълбета прежда и модел какво да ми изплетат. Joy

# 3 875
Мисля си за предстоящите празници и как да зарадвам близките си. Просто ни една идея не ми идва. Само на мама съм купила подарък, но ми се иска да добавя и нещо дребно. Обаче не ми се иска козметика, а нещо по-интересно. Свекървата и свекъра са ми традиционно трудни и ММ никак не ми помага в избора. Каквото и да кажа, той е ок. Май ще е нещо за къщата, само че какво...
Аз накупих на всички ароматни свещи подобни на тази.
В нашето семейство само на децата купуваме големи подаръци.
На мен ми харесва. С удоволствие бих си я ползвала.

# 3 876
  • Някъде там
Предпочитам никакъв подарък преде такава кичозна свещ.
Поръчах за дамите в семейството, защото знам, че харесват такъв тип подаръци.
Дадох го като идея,защото Сиренце попита за такава.

Thewishmaster, благодаря.

Гледах филма "Почти Коледа" преди дни и от тогава си мисля по една мисъл споделена там : "Основната ни цел в живота е, да помагаме на другите, ако не можем да помогнем, не им пречим".

# 3 877
Съгласна съм с Тарталета. Моят живот също е така. Гадости и после нещо хубаво, но като почнат гадости и имам чувството, че нямат край. Сега съм в период на гадости и хич не си мисля за Коледа, която обожавам. Мисля си, че имам хубава професия, че учих много, а заплащането ми е нищожно. Мисля си какво трябва да работи човек в България, за да живее нормално. Мисля си, че от лекарства, сметки и разходи едни обувки не мога да си купя. Давам всичко за децата и така е редно, но просто ми се иска и аз да се почувствам " бял човек" понякога. Да похарча някой лев за себе си, така че да не се притеснявам до заплата, но трудно.

# 3 878
  • В планината / На морето
Предпочитам никакъв подарък преде такава кичозна свещ.
"пред" ,а не "преде"

# 3 879
Миналата година подарих на всички роднини снимки. Напоръчахме много снимки, разпределихме ги в албуми с послание и ги подарихме. Мъжът ми беше много против, но после призна, че е хубав подарък.

# 3 880
Аз започнах да правя списък с подаръците. Подарявам само на най-близките - моето семейство, семейството на брат ми, двете ми кръщелнички и още 3 близки деца. По мое изчисление някъде около 300лв. трябва да приготвя, затова започвам да поръчвам подаръците още от този месец. Обичам Коледа, дано има и сняг.

# 3 881
твърдо съм против купуването на подаръци за тези празници
не от днес,по принцип

подарявам спомени-нещо изработено от мен,от децата,дори да е бисквити или торта ...
или снимки,календар,дневник-специално поръчан за получателят

# 3 882
много обичам да правя подаръци, без значение дали е купено, правено от мен или поръчано. За всякакъв повод и без повод. За Коледа не е възможно да пропусна, стига да съм жива и здрава. Затова от месец вече мисля какво да приготвя за тази година. Но още не съм измислила...

# 3 883
Мисля си за новия дом, как ще си го оправим, как ще го подредим. Но нещата се бавят...
Мисля си, че постигаме всяка поставена цел с мъжа ми и това много ме радва. От друга страна имам проблеми в работата и това ме тревожи.

# 3 884
Тинити,  ще го оправите жилището, иска се време. Основният ремонт като свърши другото после ще е песен.
А за работата гледай да ти минава покрай ушите, на всякъде има кофти колеги.

Общи условия

Активация на акаунт