За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 038
  • 25 039
  •   2
Отговори
# 4 290
аз си мисля всеки ли по света има проблеми? или повечето нямат или повечето имат, но умеят да ги заделят в ъгъл проблеми и останалите неща да ги вършат отделно ... гледам хората се движат наоколо не им личи да имат проблеми ...
днес научих , че Marie Fredriksson от Роксет е умряла след 17 годишна борба с рака. Ами преди 2г. правиха концерт, идея си нямах ъа болестта. Как е живяла 17г. в борба и толкова много хора не са разбрали ...
Как успяват хората да живеят ежедневието нормално при големи проблеми ?

# 4 291
Бела, добър въпрос!

# 4 292
Е, как, знаеше се, че се бори..
Да почива в мир душата й.Flowers Rose

# 4 293
Всеизвестен факт беше, че Мари много отдавна се бори с тумор в мозъка. Всеки ден живот беше подарък за нея и почитателите й, но въпреки това днес се разплаках като чух.

# 4 294
Аз не знаех за Мари. Мъчно ми стана.

# 4 295
  • София
Имаше някаква фраза, нещо от сорта, че всеки живеел в своя ад.

# 4 296
Мисля си, че наскоро животът ми доста се промени, чувствам се странно...

# 4 297
Имаше някаква фраза, нещо от сорта, че всеки живеел в своя ад.

И филм френски има с това заглавие. Страхотен.

# 4 298
Имах ужасно лъчезарна позната, която ден след като пита за детски психолог, почина от рак. Оказа се, че държала състоянието си в тайна от детето си.Това ме разтърси и съкруши.

# 4 299
Имам приятел, който пета година крие от семейството си, че е болен от рак. Даже операция му правиха и те не разбраха. Професията му позволява кратки отсъствия. Под семейство имам предвид майка, брат и дъщеря. Разведен е, а жена щеше да разбере, разбира се.

# 4 300
  • Murcia, Spain/Ruse
Мисля си колко хора загуби света през тази година. Гледам Чудати тела,толкова мъка има на този свят,а ние се чудим какво да недоволстваме и кривим от халосии..Мъчно ми е!

# 4 301
Всеизвестен факт беше, че Мари много отдавна се бори с тумор в мозъка. ...

Излиза че съм никой?
Не знаех, но сега се радвам че не бях на концерта.
Да се забавлявам от изпълнението на болен човек.

# 4 302
  • here and now
Какво имаш предвид под болен човек?
Не допускаш ли, че тази жена това я е държало жива?
Майка ми е с онкологично заболяване и в момента ѝ се работи повече от всякога. Представям си да я отбягват, защото е болна.
Мисля си, че ако напиша какво наистина мисля, ще изям бан-а.

# 4 303
Значи че си представям какво напрежение и какъв труд е да направиш концерт пред толкова хора и аз не мога да стоя на един стол и да гледам как някой, който е тежко болен си прави този труд. Например ти би ли станала на в метрото да направиш място на болен човек да седне? Аз бих. И то не за да го обидя. 
Дори да си представим, че някой изпълнител се налага да направи концерт за да си изкара пари за лечение  , аз ще купя билет , но на концерта няма да отида.  Не защото не харесвам песните или човека.

Така че напиши каквото си искаш. Но решението аз какво ще направя си е мое. Нали?

Съжалявам за болестта на майка ти. Тя решава как се чувства най-добре.
Аз не казах че бих избягвала болен човек, а че не бих профитирала от болен човек. Т.е. в случая не бих оставила тежко болен човек да ме забавлява и да му плащам за да ме забавлява при положение че знам че е болен. Би ми било много съвестно. Както искаш го разбирай!

И моята майка в момента е мног оболна в момента и е почти обездвижена. Дано се оправи . Движи се само в рамките на жилището . Ако предложи на съседите да наглежда детето в къщи следобедите и да му помага с домашните,  защото би и било интересно, компания и има време ... и те откажат защото не могат да натоварват болен човек, аз  не бих го приела като обида.

Както и да е. Твърде много писах.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 05:28 от bella_ciao

# 4 304
  • Варна
Представям си как би се чувствала, ако никой не ходеше на концертите и от съжаление, че е болна. Изобщо четете ли какви ги пишете?
Мисля си за починалото в понеделник момиче. Много ме потресе И се ужасявам още повече от причината, която изтъкват. Мълниеносна пневмония? Как се умира от толкова мълниеносно заболяване? Това ако е истина да очакваме ли здрави и прави хора да почнат да падат по улиците от скоротечни заболявания?

Общи условия

Активация на акаунт