За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 209
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 090
  • София
Цитат
На мен ендокриноложката ми каза, че преди лудниците били пълни с хора с депресия, на които просто не им работела нормално щитовидната жлеза.
На мен ми каза същото, когато ме диагностицираха.Пия си конските дози, а няма резултат.Имам и други здр.оплаквания покрай това и добре, че не се депресирам, и дано не се случва! Hands Pray Това също си мисля напоследък.

Сега поне оправиха ли им ендокринната жлеза ли просто спряха да ги прибират в лудниците и са ги оставили да се оправят сами?

# 24 091
Ами оправили.Всеки се опитва някак си да се справи.Аз бях много сънлива, но никой не се сети да ме изпрати на ендокринолог.То и сега понякога ''карам на аварийни'' , но поне имам представа от какво е.

# 24 092
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Още преди да ме достигне петък 13-ти се заслучваха работи, дето са си баш като за него... ама а дано да сме го отметнали, така да се каже Grinning
Първо ми изгоря диска (SSD) на лаптопа, после две стотинки не знам как са се завряли директно върху платката на принтера, включихме го (без да знаем за стотинките)... даде на късо, замириса на зла гад и край Sad
Сякаш вчера беше, когато аз инсталирах програмите на компютъра на детето... а днес то ми разрешава проблемите от това естество - за няколко часа оправихме нещата с лаптопа.
Имам нужда времето да се позабави малко, изтича и ми отнася душата направо.
Не смея да се оплаквам от нищо материално, преди десетина дни поставиха тежка диагноза на наша колежка, дано да има лек и дни, млада е, и въпреки, че много пъти съм ѝ се ядосвала за разни неща ми се иска да бъде добре, та да ѝ се ядосвам пак Simple Smile

# 24 093
Сега лекарите са наясно и преди да пратят някой на психиатър му проверяват щитовидната жлеза.

# 24 094
За това как понякога възрастните, възмутени от младите, им дават още по-лош пример, изразявайки по особено просташки начин възмущението си. И се излагат. Ужасно се излагат. Но не знам осъзнават ли го.

# 24 095
Сега лекарите са наясно и преди да пратят някой на психиатър му проверяват щитовидната жлеза.
Проверяват, ама друг път. Моята майка я изпратиха на психиатър, психиатър каза, че психически е по-добре от мен и от него взети заедно и да търсим проблема другаде.

# 24 096
Майка ти имаше депресия с потиснато настроение, умора, плачливост и мисли за самоубийство ли?
Защото това са признаците на зле функционираща щитовидна жлеза, заедно с куп физически симптоми като болки в мускулите и костите, сънливост, нарушена терморегулация.

# 24 097
Не знам дали не греша, но според мен човек в депресия вече е преминал етапа с рева. Депресивните хора, за които се сещам, вече не можеха да плачат. Сълзите освобождават  потиснати емоции.

# 24 098
Симптомите бяха физически, кардиолог, невролог, нефролог, ортопед всички бяха на мнение, че нищо и няма и си внушава.

# 24 099
  • София
Като ви чета, се сещам за въпросната Биляна, дето неотдавна стана централна тема на новините в милата ни родина.

# 24 100
  • London
Мисля си за много неприятна случка от днес. Отивам на фризьор, който е точно до Елизабет лайн стейшъна в района ми, оживено място, но за фризьора слизаш по едни стълби ... На тях нямаше никой освен една баба много напред. Това е в почти 11:00 сутринта, сгащи ме един младеж.
- На колко си години?
- Почти 40 с деца, а и нямам време.
- Аз съм на 24...( При това ме сграбчва все едно ми е годеник и ме притисна на перилата и взе за ми стиска кръста и да опитва целувки. Някакво се развиках и тръгнах да го удрям с чантата. При което някакви хора заслизаха и този се махна и крещейки, че съм откачена. После и бабата се оказа при фризьора и имаше наглостта да каже, че мислела, че този ми е гадже и заради това не се намесила. Доста се бях притеснила, чела съм тука за наръгани жени в такива ситуации. Не беше нормален този хлапак. Та сега обмислям да си купя спрей лютив. Не съм имала досега такива произшествия никога, но явно има и пръв път ...

# 24 101
Ужасно! Вземете си спрей. Мисля, че има и едни джобни устройства, подобни на паник бутон, които издават силен звук и привличат вниманието.

Радвам се, че сте добре!

# 24 102
Цитат
Доста се бях притеснила, чела съм тука за наръгани жени в такива ситуации. Не беше нормален този хлапак. Та сега обмислям да си купя спрей лютив.
При вас има ли?Знам, че са забранени на много места в ЕС, за ОК не знам.Нали и нож с не знам колко дълго острие е забранено да имаш.Доста жени коментират, че могат да станат жертва, но ако намушкаш насилника или го напръскаш ти ще се водиш нарушител, защото носиш нещо забранено.Така някои дами носят др.подръчни средства за самозащита.Аз имам спрей, но съм в Б-я.Тук не са ни подпукали още за тези неща.По едно време и електрошок носех, но сдаде багажа и напоследък не съм се сещала за нов.Кой знае и колко са скъпи вече.

# 24 103
Лютив спрей, ако те е награбил в непосредствена близост, не върши работа. В този случай по-добре обикновен дезодорант право в очите. Не е забранен и няма да навреди и на защитаващия се.

П.П. И относно забраната - май са забранени тези с по-отровните газове, но тези с лют пипер не са.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 11:45 от Черна станция

# 24 104
Именно това носят някои дами+запалка.Да не се случва, но не знам кога ще извадиш дезодорант, пръскаш. палиш.

Общи условия

Активация на акаунт