За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 979
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 435
Е може да не са на работа, може да са нощна смяна, или да почиват тези дни, съвсем не е нужно да работят от 8 до 18 часа, може да са създадели на съдържание в интернет, последно това е доста популярно, а всъщност твърдят, че се печели добре, та няма как да знаем когато някой пише в работното му време ли е или не.

# 24 436
на мен винаги ми е отворен форума, докато съм на работа
ама и работата ми е лека, сега

# 24 437
Не че нещо, но много неуместно ми се струва да се коментира кой кога намира време и защо има толкова време да пише. Ами така, имаме такава работа, че можем да пишем и в работно време. И?

# 24 438
Явно и дамата е намерила време да проследи активността на другите.

# 24 439
  • Mediterraneo
Имала съм периоди, в които съм можела да пиша и в работно време. Сега е абсурд. Сега пък имам периоди с дълги отпуски, вися си вкъщи и си пиша. Чуждото канче винаги е по- интересно.

# 24 440
Не че нещо, но много неуместно ми се струва да се коментира кой кога намира време и защо има толкова време да пише. Ами така, имаме такава работа, че можем да пишем и в работно време. И?
Аз в работно време не мога да пиша, но съм със 7 часа разлика и понякога изглежда, че пиша в работно време, пък аз съм с безсъние.
Случвало се е да пиша от телефона през почивките на работа, но не винаги е възможно.

# 24 441
  • Бургас
И аз съм като Тарталета!
Всичко ми зависи от времето и дали имам възможност и време да пиша.

# 24 442
Защо се отчитате? Всеки си пише когато има възможност.

# 24 443
Защо се взима животно у дома и след това се изхвърля на улицата.... Sad
Дори голдънчета има с тази съдба...

# 24 444
Имаше една приказка на Елин Пелин - "Лудото само се обажда"...

# 24 445
тъкмо вчера- ММ беснееше, един познат го пита, дали ще му вземем кучката у нас ...за няколко седмици...
почти съм съгласна с него, де- казва, че за да вземеш куче, би трябвало да имаш свидетелство някакво, ако не дори собствен дом, за да докажеш, че ще можеш да го гледаш във времето....
в нашия случай- сменя квартирата този , и в  новата не приемат животни Confused

# 24 446
Много хора третират животните като низши същества без памет и чувства. Които съществуват, за да ни хранят и да ни служат. Този тип хора не трябва да взимат животно за домашен любимец, според мен.

# 24 447
тъкмо вчера- ММ беснееше, един познат го пита, дали ще му вземем кучката у нас ...за няколко седмици...
почти съм съгласна с него, де- казва, че за да вземеш куче, би трябвало да имаш свидетелство някакво, ако не дори собствен дом, за да докажеш, че ще можеш да го гледаш във времето....
в нашия случай- сменя квартирата този , и в  новата не приемат животни Confused

Тук не съм съвсем съгласна с теб. Не зная конкретния случай какъв е, но обстоятелствата се променят. Я нашето малко “градче” с около 10,000 жители, където практически всички живеем в къщи, съм виждала няколко поста (имаме фб група), където хора търсят нов дом за животно, постоянен или временен. Всички бяха абсолютно оправдани. Пожар, временното жилище не приема кучета; внезапно заболяване на близък, няма възможност за грижи към животното.
Аз също бих предпочела да си дам животното някъде, където ще е обгрижвано, ако не мога да се грижа за него, вместо да го оставя да страда.

# 24 448
Миналата година в групата на квартала бяха качили снимка на клетка със зайче и храна май имаше малко, дали нямаше и 20 лева затиснати с камък до клетката. Явно на някой му е станало излишно зайчето и го беше изхвърлил.

Куче, коте съм против да се взема, за да се угоди на детето, че то много иска да има кученце. Същите тия дечица смазват животинките от стискане, мачкане, яздене, настъпване, блъскане и какви ли не още посегателства. Домашен любимец не се купува заради малко дете, как не го разбраха тия хора. Детето пораства и кучето е на улицата, щото естествено няма кой да го гледа... Имам позната непрекъснато търси нови стопани на изхвърлени или пострадали кучета.

# 24 449
ти имаш право да си против, ама трябва да се изхожда и от конкретната конюнктура
тук няма места по кучкарниците- ни в близкия, ни в по- далечните
има един частен, повече го ползват за хотел
в същото време, има двойна система за регистрация- централна от ветеринарите, и общинска- все с  такси, де...
едно хапче за обезпаразитяване няма от къде да купиш, ако не ти е регистрирано кучето- всичко направено с цел, да се предпазят животни от нерегламентирано отглеждане
...
като знаеш, че е толкова строго и сериозно положението, ми...съобразяваш си възможностите
бе, не казвам, че това е решение, а просто би трябвало, ние хората, да мислим повече, преди да си играем на" искам кученце"

Общи условия

Активация на акаунт