За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 800
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 585
И защо да не се възмущавам за това, че му дават гласност в най-гледаното време? Това, че аз ще си заровя главата в пясъка или друг ще направи същото и ще каже, че няма телевизор, не означава, че подобни хора ги няма около нас. Нали?

# 24 586
Кой да си свали розовите очила?

Онези, които си мислят, че злото е затворено, изолирано, и добре че си седи далеч от нас, че и по телевизията не го гледаме, че е грозно, да му даваме трибуна...и така ще ни е мирна главата!

П.П. новият начин за вкарване на цитат, ме нерви до безкрайност.

# 24 587
Напротив Mamagemelar, това точно не означава, че сме с розови очила, но е супер дразнещо когато заливат с незначително съдържание от екрана в едно нормално време, когато човек се е прибрал и е пуснал телевизора да чуе нещо, къде какво е станало. Защо само у нас новините са черни и предаванията. Загледай се рекламите са за лекарства и заеми. Заслушай се какво се казва в новините... Ние ли сме най-смачканата нация? Замисли се...
Мен например ме интересуваха протестите в Сърбия, впечатлена съм от това, че хората са обединени, затова си и пуснах телевизора, да изчакам да започнат новините, но го пуснах рано.

# 24 588
И каква е целта да ги показват, да ги съжалим, да им дадем или нещо друго? Те са си избрали начина на живот.

# 24 589
Ето това не разбирам и аз. Защо дават утрепки, как един БАН-аджия не показаха в прайм тайма например, защото не е зрелищен и ако заговори за наука никой нищо няма да разбере вероятно...

Сега някой да не ме попита учени ли искам. Не, не искам учени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 24 590
  • София
В това предаване съм гледала много интересни хора. Далеч не всички са от маргинални общности.

# 24 591
Не го разбирам това, не намирам логика, сигурно в народопсихологията на българина- защо все си мисли, че е най-зле!? Защо „ най-смачканата нация?“

Защо изобщо да има някаква висша цел, bubolina?- просто журналистика!

В прайм тайм в другите държави какво има??- посредставени предавания, шоу-промиващи мозъка, и мачове- хляб и зрелища!

# 24 592
И аз не го разбирам това, но това се втълпява.
А само по себе си и подобни предавания са хляб и зрелища. Например - Мъж си кръцнал мъжкото и станал жена. Да, роден е с проблеми, да, разбирам, че тези въпроси не са уредени законово и на подобни хора им е трудно, но от едно предаване ли ще се разреши това нещо, а и на кой му пука какво има в гащите някой? Това, което се вижда е една жена и ако това предаване не са го направили, аз ако я срещна никога не бих предположила, че е мъж. Голяма драма!

# 24 593
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами ето защо - щом и ти не искаш учени, кой ще им гледа пуснатото в прайм тайма?
Човекът е такова същество, че обича интригата, обича да се порови в чуждото щастие и нещастие, да се сравни и да се поуспокои, че има и по-зле от него.
Не съм гледала конкретното предаване, но смитам, че целта е до някъде нормалния  човек да надникне зад завесата на необяснимото за него, да се опита от първо лице да направи анализ на поведението и държанието на човек, чиито действия са немислими за него. Всеки има избор да си изгаси телевизора или да избере някой от другите сто канала, не е като да е като манифестациите за 24-ти май, дето уж всички са ни водили под строй.

# 24 594

А само по себе си и подобни предавания са хляб и зрелища.
Аааа,не!- концепцията на„ хляб и зрелища “ е съвсем различна- забавление, за да не мисли народа за проблемите в обществото!

# 24 595
Абе под строй си ходехме, как уж?!

Това, че някой ще смени канала не означава, че го няма. Това е като попфолка, никой не го слуша, но всеки знае новите хитове Wink

# 24 596
Това предаване не го харесвам и никога не съм го пускала, след като съм гледала пак някоя кофти история.

# 24 597
  • Банско
Хаесвам предаването, но някак си хубавите герои ги слагат на едно с лошите. Хубаво лошите герои да се разграничават ясно в предаването а не да се показват историите им като нещо интересно.

# 24 598
За това има много канали, това което не се харесва на вас се харесва на друг.
Светът е шарен и за това е хубав. Имате дистанционни ползвайте ги.
Мисля си за това как човек винаги е недоволен от нещо.

# 24 599
Аз гледам Кой да знае, обаче със закъснение го пускам, за да превъртам рекламите. Изумена съм колко е умна и начетена Милица. Респект!
Предаването след него, в което познават възрастта на непознати, също е много свежо и забавно.
Ничия земя отдавна започнах да го избягвам, защото ме депресира.

Общи условия

Активация на акаунт