За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 389 926
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 675
  • Пловдив
Мислиш ли, че искам да се образовам и да знам коя е Дара? Очевидно имам компютър и достъп до интернет. И при най-малко желание да знам кой кой е - ще науча.

# 24 676
Знанията никога не са в повече.

# 24 677
  • Пловдив
Знанията никога не са в повече.
Затова не си губя времето с Дара.

# 24 678
  • София
С тази класация се разбрах, че аз не познавам половината, но 20 годишната ми дъщеря няма да познава 95%, а 17 годишния ми син 99% (имам подозрения, че може би е чувал името на Стоичков от съученици и затова не пиша 100%). И се замислих това трябва ли да ме притеснява?

# 24 679
Гледах страхотен филм скоро, Мая от Стормскери. Напълни ми душата този филм. Гледах го два пъти, а щом и ММ се впечатли и изтърпя два часа и половина без да гъкне. Прекрасен, заслужава си да се гледа!

# 24 680
90% от хората в класацията ги познавам (не лично разбира се 🙂)

# 24 681
С тази класация се разбрах, че аз не познавам половината, но 20 годишната ми дъщеря няма да познава 95%, а 17 годишния ми син 99% (имам подозрения, че може би е чувал името на Стоичков от съученици и затова не пиша 100%). И се замислих това трябва ли да ме притеснява?
Не трябва!
Вървим вече към трета възраст Joy
Снощи бях uber на една тайфа тийнове, които се жалваха, че DJ  на събитието ще бъде някакъв дядка Scream ,  дядката го познавам- набор ми е Scream
Пускал им е всичко- от 80те до сега Joy

Класацията ме изуми като подбор  повечето ги знам, да кажем 50-60%, но аз не живея в Бг

# 24 682
  • sofia
От тази класация даре-та и мише-та съм ги чувала, ама все ги бъркам, отделно, че не ги слушам. Разни по-млади актьори ги знам, защото съм гледала съответните филми и защото имаме чат с един дружки и те понякога коментират разни тв предавания. Иначе, от години не мога да понасям повечето тв формати и съответно не ги гледам.
Имаше някакви инфлуенсърки , дето не ги знам кои са, а не ме и интересува.

# 24 683
Не ме интересува кой какво гледа, ама да си ограничен в познанията си, дори и в тези познания, не е за хвалба според мен. Не ставаш възвисен.

# 24 684
  • sofia
То пък едни познания... Като ме заинтересува кой кой е, справка лесно се прави.
Скоро се опитвах да обяснявам на моите как съм търсила информация по библиотеките и що бумаги към преровила и изчела за курсови и дипломни работи. Как като е нямало копирна машина в съответната библиотека съм сваляла бележки на ръка.
 А сега може да се направи това и без да излизаш от вкъщи.
Голяма липса на познание е да не знам за някакви хора...

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 00:05 от vesi1

# 24 685
Не е нужно да познавате всички, за да са известни или успешни. Нито е техен пропуск, нито ваш. Различни сфери на информация и интереси, няма как човек да знае всеки.

Аз напоследък все си мисля за това как вече всяко нещо трябва да се зарежда - телефони, слушалки, четки за зъби... само дрехите май ми останаха неелектронни, ама и това сигурно ще се промени скоро.

# 24 686
  • София
Clouded, понякога като стана нощем си мисля, че съм като на космически кораб. Датчиците на всякаква техника проблясват и сияят в тъмното. Часовници на електроуреди премигват, зарядни светят в различни цветове. Устройства оставени на стенд бай просветват.
От две седмици съм с нов пасатор. Вече и той е с лампичка, която свети в синьо когато е включен. А аз си го държа непрекъснато включен и на плота.
За зареждащите се с usb устройства пък зарядните ми светят. И всичко се зарежда по цяла нощ. Копчетата на разклонителите също светят... абе дискотека.

# 24 687
  • Пловдив
Не ме интересува кой какво гледа, ама да си ограничен в познанията си, дори и в тези познания, не е за хвалба според мен. Не ставаш възвисен.
ВСЕКИ има ограничения на познанията си. Искам ей сега да ми кажеш коя е Берта Моризо, изобщо 5 жени импресионисти, ама без гугъл. Искам да ми кажеш какво е окапи. Или какво е аперцепция. Лично за мен има МНОГО по-интересни неща на света от Дара и какво пускат по Бг-радио.

Както казах просто потребявам други продукти на поп-културата. Съобразно моите интереси. Не се правя на извисена.

# 24 688
От любопитство и защото спорите и аз погледнах класацията. Почти всички знам кои са, с изключение на няколко писателя, които не са ми известни. А уж чета много. Дори не съм ги чувала. Ама и аз не си падам много по новата българска литература, признавам си. Пробвала съм се, обаче все едни тегави, дълбоки и мрачни сюжети и се отказах.
Да допълня, че съм дърта... над 50! Simple Smile

# 24 689
Аз напоследък все си мисля за това как вече всяко нещо трябва да се зарежда - телефони, слушалки, четки за зъби... само дрехите май ми останаха неелектронни, ама и това сигурно ще се промени скоро.

Същото мисля и аз. На всичко отгоре, чета електронна книга и пуша електронна цигара. И те се зареждат. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт