За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 028
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 705
Явно, доста телевизия гледате. Спортисти, актьори, писатели, журналисти ги познавам, но разни бозавки зрелища- не.

# 24 706
Лично аз гледам тв избирателно, когато съм сама у дома. Но! Мъжа ми е фен на тв и е властелин на дистанционното, цъка по клавишите като пианист, та от тук- там видяно и чуто, имам впечатления.

# 24 707
4 са непознатите ми имена от класацията със седемдесетте известни : Изабел Овчарова, Кирил Десподов, Емил Конрад, Катя Антонова. За футболиста имам оправдание - футбол не следим и дори световните имена не ги знаем.

# 24 708
От 70 в класацията, познавам около 50 - 55. Сред младите лица са ми непознатите, както и готвачите. Е, Дара вече ще я запомня, макар и не точно с песента от линка. Приемам за нормално да има нови поколения популярни лица и това, че мен не ме интересуват и не ги знам, не означава, че са по-малко популярни, а че просто публика им е друга и/или че аз остарявам.Simple Smile То и сред тези, които ги знам, има няколко, които не бих искала да знам. Много малко българска телевизия гледам, но все пак гледам, защото ми е някакъв ориентир накъде върви народа.

# 24 709
  • София
За Катя Антонова просто са ти големи децата, Мьос Simple Smile Революция в детското четене направи тя с нейните книги за феята Ванилия. Децата четат и ги чакат много. Бяхме на премиера на едната преди няколко години и опашката се виеше на два ката извън залата, наложи се втора премиера да направят.
Вече и моите са големи де, но в началните класове я четат много и я канят по училища и книжни панаири, а тя е една готина и весела, още повече си запалва Simple Smile
Хубаво е, че има и такива имена в списъка.

# 24 710
Така е, Бърди. Но и предпочитат художествена литература на английски и немски.
Дъщеря ми беше полудяла по една детска поредица на Kathryn Littlewood на подобна тематика. Не знам дали е превеждана на български, но на английски и немски е голям хит. The Bliss Bakery /Die Glücksbäckerei

# 24 711
  • Mediterraneo
Изабел я знам, защото за кратко работих с нея навремето, т.е. познавам я лично, още преди да почне да ръси мозък и тя. Други инфлуенЦъри не познавам, не следя, не гледам, не ми излизат подобни във фийда. Ако засека някой в някое риалити, го забравям веднага след края му.

# 24 712
  • France
А защо да не трябва да знаят. Стоичков е част от историята, Алберт Попов също.
Kоя история? За мен не са част от историята и никога няма да бъдат

# 24 713
А защо да не трябва да знаят. Стоичков е част от историята, Алберт Попов също.
Kоя история? За мен не са част от историята и никога няма да бъдат
Българската история, сега ако не теб не вълнува, си е твой проблем.

# 24 714
  • София
Мисля си, че бая народ (дето иначе не би ми влязъл в полезрението) знам от форума.

Мисля си, че има много неща свързани със здравеопазването при децата (и при възрастните), които държавата не си дава грам зор за тях.
Общо взето ако имаш пари се оправяш, ако не.. това е положението.
Не го казвам, като че не се знае или е нещо ново, просто е.. зле.

# 24 715
  • France
Всъщност българската история ме вълнува и искрено се дразня, че не се изучава както трябва. Има артефакти, които и до сега въздействат на нашата реалност. Но футболисти и разни участници в Евровизия (например) въобще не са ми в класацията по важност. Пропукам ги най старателно

# 24 716
Дали ги пропускаш или не, няма никакво значение, те са там.

# 24 717
  • France
Това, което се опитвам да кажа е, че и да са "там" няма никакво значение Simple Smile освен това, което ти им предаваш и което е чисто субективно

# 24 718
Това, което се опитвам да кажа е, че и да са "там" няма никакво значение Simple Smile освен това, което ти им предаваш и което е чисто субективно
А това което аз се опитвам да ти кажа, че не е субективно.

# 24 719
  • France
Добре, какво променят обективно?

Общи условия

Активация на акаунт