За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 800
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 915
Правилно ти е казала.

# 24 916
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Браво бе.

# 24 917
  • София
LemonDesi, някои компании имат практика да продължават лечението и след клиничното проучване, в случай, че не е спряно, няма докладвани проблеми или лекарството вече не е налично в аптеките в страната. Имаше си термин за това, който ми бяга и не мога да намеря с гугъл вмомента, но ако фарма компанията, на която е лекарството, има такава разписана практика, може и да не се наложи да го спирате. Дано, щом се е повлияло детето!

# 24 918
Нека не забравяме, че България не е бяла европейска страна. И да припомня случая с онкоболните, на които "уж" им вливаха лекарство, а после същото лекарство се озовава отново на пазара /всяка доза лекарство има номер и може да се проследи/. Това в чужбина е немислимо да се случи - първо обричаш болния на смърт, и второ - това е цяла схема и замесените са много, това е търговия със смърт. Та донякъде разбирам българина и начина му на мислене.

# 24 919
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Благодаря ти, Бърди!
Ще попитам, в клиниката, към която ходи са много отзивчиви и мили, предполагам, че ако има такава възможност, ще ни съдействат.
Искрено му се радваха, като видяха колко добре се повлиява.

# 24 920
Не знам на колко лайка има право всеки, но щеше да е хубаво да можем да ги цъкнем на един пост. Пиша това по повод постъпката на  съпруга на Mößbauer-Effekt

# 24 921
Мисля си как точно преди дългоочакваната почивка утре съм с подути и болезнени сливици и нищо друго. Правя гаргара, мажа с масло от чаено дърво, нишадър, пия Гело миртол и вит С. Дори гърло не ме боли, само ме боли при преглъщане.
И така 3ти ден.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:02 от Velma125

# 24 922
  • France
В главата ми гърми о, sancta simplicitas. Чудя се ако си пусна korn в слушалките дали няма да го заглуши?

# 24 923
Свещена простота... ама щото не си била по български болници. Такива схеми и далавери се въртят, че направо свят да ти се завие.

# 24 924
Свещена простота... ама щото не си била по български болници. Такива схеми и далавери се въртят, че направо свят да ти се завие.
Много си права за съжаление, но който не го е изпитал няма как да разбере. ☹️

# 24 925
  • France
Била съм, знам някои неща от първа ръка, но постът ми нямаше нищо общо. Не, че по принцип няма общо. Оф, прозвуча като Валерката

# 24 926
  • Mediterraneo
Аз също продължавам да си мисля за доброволстването, хубава тема подхванахме, но, както много, много неща в Бг, грозно изопачена.
Кръводаряването ми е слабост. Работила съм това, редовен кръводарител съм, бях стигнала да дарявам през 3 месеца, 4 пъти годишно, но ми вземаха по- малко кръв в случаите, когато надвишавах препоръчителните пъти годишно. И колкото и да се мъча, не мога да се сетя причина, поради която някой няма да иска БЧК да промотира тази дейност в училищата. Всъщност се сещам за една такава причина- безкрайна ограниченост; ограничено мислене, ограничена душа, ограничено сърце. Иначе не откривам обяснение. И затова Бг е на такова дередже относно кръвта специално...

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 19:28 от Тарталета

# 24 927
Има деца/ученици със заболявания, за които кръводаряването не само е противопоказно, но може даже да е фатално и дори да са добре информирани от семействата си, могат лесно да се поддадат на натиска, маскиран като призив за хуманност.

# 24 928
Мисля си защо сме толкова недоверчиви и мнителни?

# 24 929
Мисля си защо сме толкова недоверчиви и мнителни?
Защото много ни лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт