За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 771
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 990
  • Countryside
Сирос, в институциите времето е спряло, те пък са в другата крайност. Всеки път като имам досег с тях и изпадам в ступор, то освен че времето е спряло и служителите са спрели, еволюцията имам предвид. Бананът виси на клона...

Mamagemelar, точно това визирах. Това за закъснението е хубав пример, нашите деца явно са оперирани от това, освен под заплахи. В този ред на мисли, споделям един виц, на който много се смях:

"- Как успяхте да възпитате такова добро дете?
- С лъжи, заплахи и шантаж."

# 24 991
Мой приятел, работещ в специализиран магазин, скоро ми обясняваше, как преди, като дойде нов човек, започват да го обучават за продуктите. Сега първо ги обучават, че трябва да идват навреме на работа, че закъснения не се толерират, дори и 5-10 минути, че трябва да се обадят, ако се налага да отсъстват... иначе се искат големите заплати още от ден едно. И пак трудно намират персонал.

# 24 992
  • France
Не. Да си ходим масово на гости с преспиване. Да има сбирки на домашно като бедни стуенти. Да отсядаме един у друг, ако някой пътува.
Олеле, това не бих го преживяла. Тези хора приятели нямат ли си? Имах такава колежка, която постоянно организираше подобни щуротии. Нямаше си приятели жената и определено имаше защо.

Както казваше Т. Пратчет "изкуственият интелект никога няма да може да задмине натуралната глупост". И си е истина

# 24 993
  • Банско
Мисля си, как в нашата държава ставаш независим от заплата и си живееш живота спокойно отдаден на семейството. Единствения вариант, който се сещам е да имаш доход от пасивен бизнес. Може би имоти под наем.

# 24 994
  • London
Защото пушенето и пиенето са зависимости и не всеки има волята да пие и пуши"от време на време".

Важно е да няма крайности. Аз съвсем спокойно мога да тренирам един час, после са изпия 4 бири и тн и тн. Кой го вижда като зависимост, кой не.... Хора всякакви. Важно е да сме в хармония със себе си. Рецепта еднаква няма.

# 24 995
Мислех си,дали ще се обади,ще сваля ли килограмите...

# 24 996
Не. Да си ходим масово на гости с преспиване. Да има сбирки на домашно като бедни стуенти. Да отсядаме един у друг, ако някой пътува.
Олеле, това не бих го преживяла. Тези хора приятели нямат ли си? Имах такава колежка, която постоянно организираше подобни щуротии. Нямаше си приятели жената и определено имаше защо.

Както казваше Т. Пратчет "изкуственият интелект никога няма да може да задмине натуралната глупост". И си е истина
Боже! Аз имам няколко много близки приятели от работата ми. Ходим заедно на ресторант, на представления, даже и семейно сме излизали с тях, но не като тийм билдинг, а по наше желание. По ковид времето ги канихме на гости, идвали са семейно, защото имаме огромен заден двор и можеше да спазваме условията на изолация, но това са няколко на брой колеги, с които сме си близки. Абсурд да си спим по къщите, освен в случай на крайна нужда. По-скоро бих отишла на хотел.

Бих поканила у нас човек, който пътува, но само от куртоазия. Честно казано, ще очаквам да откаже. А аз даже обичам гости и приемам гости с преспиване. Приятели на дъщеря ми са идвали вкъщи, естествено с нея, но имам 2-3, които бих приела у нас дори да са сами, за да им спестя хотела, но те са студенти. Друго е.

# 24 997
Не ти опонирам, но тая седмица се разправям с институции. Иди на място, да питаш за какво иде реч. Вземи хартийка за домашно. Попълни я, ходи по още амнайсет институции за бележки и ходи с тях я носи попълнена. После чакай писмо. Ако и пощаджията е пияница, като в нашия район, ще го дочакаш след срока, са реагираш. Предпочитам системата да не работи. Ще неработи час и ще тръгне. С хартията, бумажките и безбройните лели на гишета... животът ми е писнал.
Затова всичко, което може да се направи през egov го правя от там
 И входящ номер си дава и няма опашки.

# 24 998
Моето мнение е, че трябва да има и от двете. И от хартийките, и от компютрите. Да има алтернатива. Който иска да плаща с карта, но да има възможност и в брой. Нас като инженери са ни учили, че всяка система трябва да се резервира, като се срине да има временен начин да работи. Като ги гледам са на път да затрият всичко аналогово, защото дигиталното е по-лесно и по-бързо. Да, ама дигиталното е и виртуално. А как може бързо и лесно да се злоупотреби, не е истина.

# 24 999
  • France
Защото пък с хартийките въобще не може

# 25 000
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Цялата информация за голямото дете от Shkolo изчезна.
Облачно пространство ли пестят ... не знам.
То вярно, че ако ми е била толкова важна - да съм си я разпечатала, ама все пак.
Ама сега един бележник да няма да размаха пред внуците някога Grinning

ПП Много ми стана смешно и мило като ги видях двамата с брат му навремето да се чудят как точно се е набирало от телефон с шайба Grinning

# 25 001
Интересно, и моята дъщеря тази сутрин се събуди с въпрос как сме набирали номера по телефонните апарати с шайба, и особено - как сме набирали 0.

# 25 002
Мисля си често за цената на морковите и тиквичките. И за други, но то няма да има край.

# 25 003
  • Mediterraneo
Мисля си на какво учи децата съдия, който през цялото време подпира единия отбор. Последната точка, която реши мача, беше абсолютно неприемливо дадена на опонентите. Пуснахме оплакване.  Децата излязоха почти разплакани. Не заради загубата, а заради това, че ги лишиха от възможността да спечелят!

# 25 004
Добре де, ако живея в апартамент с една спалня и трапезария как ще ме накарат да поканя колеги с преспиване?
Скоро разбрах, че ИИ на мобилна компания е  по-умен от ЕИ?

Общи условия

Активация на акаунт