За вкуса на миналото

• 184 387
  • 2 223
  •   1
Отговори
# 555
Фруктоза може да е имало, но не е била за сметка на захарта.
То и затова сегашния вкус няма нищо общо с онзи.

# 556
Markrit, нямаш ли милост? След твоя пост ще се наложи да стана и да ровя за шоколад. Между другото,
Скрит текст:
никът ти да не идва от името на една много любима сладкарница, която беше доста популярна в края на 90 -те?
Ха  ха hahaha Joy
И мен ме лови цял ден сладката вълна и сега пека един ретро сладкиш сиропиран с компот от кайсии. Mr. Green chef

# 557
Пускай колкото искаш линкове вече. Аз примъкнах един Йон с бадеми. Да ти тежа на съвестта дано! Laughing

# 558
Пускай колкото искаш линкове вече. Аз примъкнах един Йон с бадеми. Да ти тежа на съвестта дано! Laughing
Гаднярка .. #2gunfire

# 559
Мням, мняммммм... Laughing

# 560
Направо ме удари право в сърцето с този шоколад с ядки.
Друго си е да ти хрупа нещо между шоколада . Crossing Arms

# 561
  • Варна
Млък и двете, хормоналната ме е подгонила и искам килограм шоколад. Две неща са ми са запечатали като вкус Карамел Му и Република. Сега нито едно от двете има вкуса от преди.

# 562
Млък и двете, хормоналната ме е подгонила и искам килограм шоколад. Две неща са ми са запечатали като вкус Карамел Му и Република. Сега нито едно от двете има вкуса от преди.
Малее колко Републики съм изяла като детееее... ooooh! Crazy hahaha
Сега са  отврат.
А колко карнавалки също  , любими ми бяха. Heart Eyes

# 563
  • Варна
Не ги помня, но сигурно съм ги яла. Покрай Нова година се сетих нещо забавно. Една от много възрастните роднини подари на децата торбички с лакомства. Но тя ги беше направила с ябълка, орехчета, домашни сладки, бонбони и носна детска кърпичка. Стана ми супер мило от жеста, но аромата от тези торбички ме върна назад и се сетих как чаках с нетърпение.

# 564
Ами в линковете на Маркрит видях състава на няколко шоколадови изделия - имат по 4-5 съставки, звучащи натурално. Mr. Green  Сега да те е страх да прочетеш какво има в един шоколад. Аз сегашния млечен шоколад не мога да го кусна от сладост, толкова ми накъртва.

# 565
Аз отдавна не ям млечен. Точно заради непоносимата сладост. Фруктозна.

# 566
Старите Републики не бяха ли от ония, които чупеха зъби? Laughing Като дъвчащите бонбони. После май ги смениха снякакъв мек и гаден пълнеж.

# 567
Твърд беше пълнежът, ама чак пък толкоз...Сегашните са отвратителни. Всъщност се чудя как така предлагат продукт под същото име, като няма нищо общо.

# 568
Ами то малко като Държавната лотария, която няма нищо общо с държавната лотария. Simple Smile
Или като бойлерите " Елпром", които започнаха да излизат наскоро. Хората си мислят, че тоав е старият Елпром, който беше символ на качеството преди години. А се оказа, че марката е купена от Дипломат ли, Теси ли, не помня. Разбира се, точно с този заблуждаващ ефект.

# 569
Един приятел беше в Горна Оряховица и ми донесе кутия "Чайки" от захарния завод. Сладка паста от пудра захар, обвита в подобие на шоколад. Как съм могла да ям това нещо като дете?!

Общи условия

Активация на акаунт