Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~166

• 35 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
Здравейте в ранния следобед!

Цитат
намери място в моето сърце Laughing то е широко има място... hahaha

Гости, имаш голямо сърце
, има място.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като гледам Ози, правя неволна аналогия с Кахраман... в жестовете, когато е в костюм/а това е в повече от времето/.
Ани, наистина сега е непоколебим в решенията си, но си мисля че маминка ще играе на тънката струна и ще се опитва заради фамилията да си прокарва някои идейки. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
От фрага към втората серия ми направиха впечатление думите на Сурея - перефразирам - а къде е моето място в тази картина? - когато Фарук й обясняваше, че е отговорен за братята си , а и за майка си..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
И другото - аз не искам да заставам във твоята война с майка ти или нещо подобно...

така е Деси.... Grinning
Ани, въобще не правя аналогия с Кахраман....там ситуацията беше съвсем различна, а и любовта не беше от пръв поглед... Peace по ми заприлича на Сеймен.... Mr. Green но това не означава, че сериала ще е същия.... Naughty едва ли Йозджан ще се съгласи да играе в сериал копиращ друг в който има голям успех Peace
Злати,Боби Hug Hug

# 601
Гости ще видим с какво ще ни изненадат сценаристите... Thinking
За мен няма такова голямо значение режисьора, защото Ози е достатъчно добър режисьор...но сценариста може да изстреля сериала на върха, а може и да го закопае....
Правя сравнение с Кахраман, само защото там много от действията на Кахраман не ги харесвах. Трябваше му много време за да разбере що за птици бяха родителите му...А за някои неща изобщо не разбра...Например за това, че баща му го излъга с болестта на детето, за да го върне в конака и да го ожени повторно за змията.....

Дано Фарук да не бъде толкова наивен и добър....

# 602
# 603
  • Плевен / София
това сигурно са младоженците..... Laughing Прави ми впечатление, че всички екранни любими на Ози са инатливи....Бахар, Елиф а сега и новата Сюрея.....на каква ли ще налети в реала.... hahaha hahaha hahaha

# 604
това сигурно са младоженците..... Laughing Прави ми впечатление, че всички екранни любими на Ози са инатливи....Бахар, Елиф а сега и новата Сюрея.....на каква ли ще налети в реала.... hahaha hahaha hahaha
Пак на инатлива...ама той от екрана има опит и ще я укротява  Joy Joy Joy Joy

"Дамир нищо не съм направила..."
Да бе да...До сега каквото направи нищо ли му викаш...Идва ден на разплата...

# 605
Ехоооооо.... Тука сме. Работното време свърши.  Сега да вечеряме и съм тук.

Приятна вечер на всички.  Обичам ви.  Благодаря ви за това, че харесахте моето кафенце, поднесено за вас с много обич.

# 606

Ето и линк за гледане онлайн...

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

Сиси - не ти остава много време за вечеря...Аз отново щях да се объркам...Докато се науча, ще сменят и при нас времето и ще се изравним отново.....

# 607
    Сладури, започват рекламите. Вероятно по моя преценка в 19ч. и 30 мин.  ще започнат да излъчват  94-та оригинална серия.
    Вече ми се струва, че  бързат  тия от Стар ТВ.

# 608
Вече съм на линия! Peace

Приятно гледане! Hug Hug Hug

Сега ще изчета пропуснатото! Peace

Боби HugАни HugСиси HugГости HugДеси Hug

Започнаааа!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:28 от Zlatina3

# 609
Епизода започна - приятно гледане  Hug

Злати  Hug Сиси  Hug

Джихан и Дилара нещо се ошашавиха...Става въпрос за Озан  newsm78 Може би става въпрос за акциите на Харун....

# 610
Четат наследството!....

Знаем,че акциите  са оставени на Озан.... Ди се изненада,как така?Джихан се чуди,тъй като Харун е смятал да продава акциите
В къщата Ди Джихан говорят за случилото се!Ди се чуди какво ще правя!Джихан и каза ще видим!
Дамир разговаря с неговия човек за акциите и Джихан се обади! Peace
В сервиза си хапват! Laughing

Явно Джихан предложи на Дамир да откупи неговия дял,но той отказа!Джихан си тръгна!
Джихан търси Озан при Озкан и разбра по заобиколен начин че е там!Кара го да ремонтита кола за да се забави! Peace Джихан разговаря с адв. за акциите

Явуз се задейства по нареждане на Дамир...търси Озан...той му даде адреса на сервиза

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:39 от Zlatina3

# 611
Злати - и аз си помислих, че Джихан отиде при Дамир да му предложи да откупи неговите акции, но Дамир се почувства неловко...и нещо си говореше и споменаваше Хазал...

# 612
Този Явуз не е ли човек на Дамир....или така ми се стори.... Thinking

# 613
На едно дете му стана лошо пред училището и Джихан се притече на помощ Няма да успее да се срещне с Озан!Появи се Явуз ,запозна се с др....иска да тръгват..Озкан непрекъснато ги спира...Рахми непрекъснато се намесва да ги пусне...Сега спорят за това..и Рахми изчезва..
Цитат
Този Явуз не е ли човек на Дамир....или така ми се стори.... Thinking
Изпратен е от него още преди в бара за да се запознае с Озан,нали стреляха в бутилките в гората

Джихан закара детето в болницата..

Явуз каза на Озан че ги следят и това били хора на баща му....Айдааа хората на Дамир..
Дамир отиде при Озан и му каза,че са съдружници...изглежда не можел да се свържел по тел. нали Озан го остави

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:49 от Zlatina3

# 614
Айдааааа обградиха ги...А, ето го и Дамир....

Злати мерси

Общи условия

Активация на акаунт