Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 803
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Тавите две в комплект ,уж незалепващо покритие не стават за нищо.Отлепиха се големи парчета от покритието и отдолу е ръжда.
Shocked

# 121
  • Пловдив
 bouquet
Много бързо взеха да се изписват темите... Grinning
Ще взема брашно,от био салама...чудя се за мушамата...май има и зелена.

# 122
Тавите две в комплект ,уж незалепващо покритие не стават за нищо.Отлепиха се големи парчета от покритието и отдолу е ръжда.
Това беше единствено набелязаното от мен . Щом отпада , ще чакам за чадърите-колко пъти сгъваеми са. Разбрах , че не са за дамска чанта , но то зависи и от чантата  Mr. Green

# 123
Здравейте. Сигурно е коментирано, но да попитам който е ползвал кондензираното мляко пилос на лидл  в консервата дали трябва да се вари или е готово?

# 124
  • Бургас
Здравейте. Сигурно е коментирано, но да попитам който е ползвал кондензираното мляко пилос на лидл  в консервата дали трябва да се вари или е готово?
Нормално гъсто подсладено кондензирано мляко си е. Може да се консумира така, да се разреди с вода за да стане сладко прясно мляко, да се направи на сладолед и пр. Ако питаш дали е тип "dulce de lece"- много гъсто и карамелено, не е, трябва да ги свариш консервите Peace

# 125
НАРОЧНО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ! НЕ КУПУВАЙТЕ УРЕДА ЗА ПЛИТКИ ОТ spestete.bg !!!! Във вторник се набутах с доставката заради тях. Описали са и са сложили снимки на Babyliss, но уредът е китайски. Имаше преглед. Кутията е подобна, но като се загледаш пише Babyjiss. Уредът няма надпис и е китайски. Платих си куриерските разходи и не го взех. Не ми се разправя, но мислех да сезирам КЗП. Не го взимайте!

# 126
Красиво утро, ужасно ти благодаря. Щях и аз да се набутам, че си го поръчах и още не ми е дошла поръчката. Не виждам много опции за купуване на оригиналния уред обаче. Sad

# 127
Беше ме яд на мен, че се подлъгах по цената. Такова нещо не ми се е случвало. Дано някой сезира КЗП. Видях, че продават и други уреди, който също ще са китайски.
Исках да купя уреда за дъщеря ми. Още миналият четвъртък го видях в брошурата и ровейки се в интернет го срещнах във въпросния сайт. Поръчах го в петък и пристигна във вторник. След това ходих до Лидл, но беше свършил.
В Ензо го продават, на цената от около 50лв.

# 128
На кутията имаше някаква снимка с включени аксесоари за коса. Усетих се чак, когато отворих уреда и видях, че няма надписи, а след това загледах хубаво кутията. Вътре аксесоарите ги нямаше. Нямаше батерии и не е сигурно дали и ще работи. Дано не се подлъже още някой.
В olx също го продават за 20лв, но пак ще е китайски.

# 129
  • Асеновград
Това беше единствено набелязаното от мен . Щом отпада , ще чакам за чадърите-колко пъти сгъваеми са. Разбрах , че не са за дамска чанта , но то зависи и от чантата  Mr. Green
Чадърите не са сгъваеми, на предното пускане ги пропуснах по тази причина.Днес купих черен , чудесен е като големина, жалко само че не са им предвидили и ремък за мятане през рамо. Нормален прав чадър си е но с по голяма ширина, отваря се автоматично , и е доста лек за големината си.

# 130
  • София
За днес съм запланувала да купя от Лидл: еко шпековия салам, саздърма. ще взема и от пуешките бутчета и рибата тон, но те бяха в промоция от петък.

# 131
Красиво утро, може ли да ми дадеш линк на уреда в ензо? Прегледах електроуредите ама нещо не го виждам

# 132
  • Перник
Нормално гъсто подсладено кондензирано мляко си е. Може да се консумира така, да се разреди с вода за да стане сладко прясно мляко, да се направи на сладолед и пр. Ако питаш дали е тип "dulce de lece"- много гъсто и карамелено, не е, трябва да ги свариш консервите Peace

Да, за дулсе де лече варя кондензираното мляко. Харесва ми. Все се каня да си взема една консерва, да го пробвам така и все забравям  Embarassed

Нож , изглеждащ като тези с дъската, купен от Кауфланд счупих преди няколко години - най-големия, при нормална употреба.

# 133
  • София
Красиво утро, ужасно ти благодаря. Щях и аз да се набутам, че си го поръчах и още не ми е дошла поръчката. Не виждам много опции за купуване на оригиналния уред обаче. Sad
Този уред се предлага в амазон. Доста време го гледах, беше на цена около 10 евро или лири... не помня в кой амазон го гледах. Сега и там цената е висока, но съм сигурна, че пак ще падне. Просто трябва да следите.

# 134
Красиво утро, може ли да ми дадеш линк на уреда в ензо? Прегледах електроуредите ама нещо не го виждам
http://www.enzo.bg/babyliss/twist-secret-tw1000e-masha-za-kosa/

Общи условия

Активация на акаунт