Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 804
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Взех за малката бельо, запасих се с таханови вафли и ванилов пудинг и съм доволна днес  Mr. Green
От брошурата си бях харесала дамските панталони, но на живо не ми допаднаха. Приятелка си взе два десена от клиновете- много приятна материя и хубави цветове.

# 406
  • Стара Загора
гледах клиновете- вискоза и еластан  и се отказах да взимам на щерката. Вафлите с тахан ми харесаха. Взех предпазители за седалка, синът ми се зарадва, щял да си слага неща при  пътуване 

# 407
  • Велико Търново
Взех си от спортния панталон, сив, М размер. Уголемени ми се струват, по принцип нося Л, но пък панталони от Лидл до сега все М вземам. Не е пробван още, довечера като се прибера. Хареса ми кройката, че е с ластик долу на крачола, идеално като за ниски, като мен.

# 408
  • София
Да попитам, тези салфетки пускани ли са до сега? Чудя се влажни кърпички ли са или какво?.....
http://www.lidl.bg/bg/PV-11015.htm?action=showDetail&id=55870

И вегетарианските неща май не съм ги виждала до сега.....

# 409
Да попитам, тези салфетки пускани ли са до сега? Чудя се влажни кърпички ли са или какво?.....

и аз ги загледах. newsm78 Нови са, не са пускани..

На картинката е показано в ъгъла, че са като сухите кърпички, дето се дърпат по една и са в картонена опаковка. Да не са такива-да се слагат в кутия и по една да се вадят отгоре Thinking

# 410
Пробвах спортния панталон. Идеално ми пасна. Според мен са леко уголемени. И чаршафите с ластик са много хубави. Чудя се и на детските спални комплекти. Свежи принтове са

# 411
  • Перник

и аз ги загледах. newsm78 Нови са, не са пускани..

На картинката е показано в ъгъла, че са като сухите кърпички, дето се дърпат по една и са в картонена опаковка. Да не са такива-да се слагат в кутия и по една да се вадят отгоре Thinking

Да, според мен са  точно такива.

# 412
Минах през Лидл - дрехи не взех ( много съм горда със себе си) Клинчетата много ми харесаха но имам предостатъчно! Купих вафлата с тахан и тя нещо не беше по май вкус но идеята не е лоша.

# 413
  • Бургас
От брошурата харесах едни кутии за съхранение, комплект от 3бр. Дано ми харесат и в действителност, че саморъчно направените ми такива вече са за смяна, а нямам време за подобен род занимания в момента.
Да се оплача - в неделя ходихме семейно в Лидл, което ни се случва много рядко, да не кажа почти никога. Бях харесала едни мъжки тениски с дълъг ръкав от намаленията, но исках младежът да си избере сам. И шоколадова роза за гаджето трябваше да вземем Crazy Дребната се залепи на бисквитите за св.Валентин и баща ѝ не можа да ѝ откаже. Ами, най-грешно дадените ми 20лв. в Лидл са това. Добре, че поне мъжът ми донякъде ги хареса, та все пак ще се изядат.
Мексиканската седмица е от любимите на децата. Доста неща харесах и аз Crazy
bradata,
Скрит текст:
моля да споделиш повече за този зеленчуков магазин, че се оглеждам за читав такъв из махалата

# 414
  • София
ВъзмУтена  съм и съм огОрчена!
Отидох за боксерки 98-104 и нямаше! От пълен кош имаше само размер 110-116 и няколко бройки 86-92 Sad Загубих в търсене поне 10 минути. Да не съм капо,  взех чорапки.
И разни работи за ядене. От новата марка ще пробваме сирене, кори за баница, кисело мляко.
Дамските дрехи изобщо не погледнах, защото малкия даваше зор за обяд. После яде бретцел в колата, а докато търсех къде да паркирам, взе че заспа. Какво излезе накрая, не стига че не купих това, което ми трябва,  ами и детето заспа гладно  ooooh!
Таблетки не взех  Wink

# 415
Нали е ял брецел Whistling

# 416
И аз все се чудя защо омешват всички номера. За да си намериш твоя, трябва да преровиш целия кош.

# 417
  • Бургас
Аз не открих таблетките за кафемашина. Ни при намалените неща, ни при таблетките, три пъти обиколих  newsm45

Купих кисело мляко и кашкавал на новата марка, както и кисело мляко на Пилос по БДС. Сироп от агаве и сусамов тахан забелязах, че си имаше и днес, защо са в брошурата от другата седмица не ми е ясно.

Чорапи на малкия, редовния пазар на хранителни неща и хоп 50 лв. им оставих  ooooh!

Ама пък взех свински ребра.  Mr. Green Сега се мариноват ( соевият сос от азиатската седмица е супер) и отлежават в хладилника.

# 418
Минах днес, примряла от глад, метнах поглед на панталоните-анцузи, харесаха ми, но си взех замразена багета с билки и от картофените суфлета на Делукс, които бяха намалени. Припатках, докато ги изпека, и изядох цялата багета  Embarassed, а после и две от суфленцата. Багетата ясно че ще е вкусна, ухае на горещ хляб от фурната, но суфленцата са прекрасни Crazy Ще заредя още за фризера.

# 419
  • София
Някой за ризите питаше. Хубави са, тънички. Аз взех 2. Розовата доста прозира и е с голямо деколте. Бялата също прозира. Другите блузи също ги одобрих, но нямаше сива С размер.

Общи условия

Активация на акаунт