Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 781
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
... ( соевият сос от азиатската седмица е супер)

Така е. Другият е отвратителен  Sick

# 421
  • София
Кога изписахте 29 страници?!...

Някой взе ли от ножовете? Добри ли са?

Взех от зелените ябълки в плик, не ми харесват, неузрели са...

# 422
  • Вестерос
Минах и аз днес през Лидл- Варна Възраждане, не бях ходила там от месец. Сменили са вътре интериора, бая се лутах. От дрехите нищичко не ми хареса. Последните месец не ми харесват дрехите.  Rolling Eyes Нямаше блендер останал, други неща от предни седмици имаше доста. Купих си са портокали и моцарела.

# 423
Момичета, отивам след малко за този ванилов крем или пудинг? Без да съм го виждала изведнъж много ми се прияде 😂 кажете как изглежда или поне на каква цена е..нещо за ориентир 😂

# 424
  • София
Момичета, отивам след малко за този ванилов крем или пудинг? Без да съм го виждала изведнъж много ми се прияде  кажете как изглежда или поне на каква цена е..нещо за ориентир
Черна кофичка като от кисело мляко, 500 г Цената е 1.79 в момента май

# 425
Пудинга е много хубав.
И аз днес ходих, нищо не харесах от дрехите.

# 426
Много странно шунката която е в брпшурата я има и днес на същата цена тогава какъв е смисъла да е от петък.

# 427
Защото е XXL, със сто грама в повече.

# 428
Аха мерси

# 429
Благодаря Simple Smile

# 430
Здравейте!
И аз се засилих за Спортни панталони днес, но нещо не ми харесаха на живо. Този на цветята беше най-хубав. Купих само Детски потници - не са плътни, но стават. От другите детски неща имаше по много без особен интерес.
Има някакво раздвижване при Зеленчуците: салати, Чери домати, краставици, Репички. Минах набързо само, не съм купувала.

# 431
Салатите в Лидл са много скъпи  #Crazy Вчера гледах Копф и Рукола по 3,49  ooooh!
А и нали в брошурата слагат само промоционалните стоки? Защо тогава таханът си е пак на 1,99 лв. в следващата брошура, като аз редовно си го взимам за толкова? Последно миналата седмица също беше толкова  newsm78

# 432
Този тахан се въргаля от коледа още...кво го промотират сега, и аз се чудя. Добре, че зорко следим и не можем да се минем hahaha От стари кози ярета сме ние Laughing

Аз пък забравих днес да си взема от желирания свински език....дали има още? В понеделник опитвайки го, го опуках всичкото опаковка Rolling Eyes

# 433
Този тахан се въргаля от коледа още...кво го промотират сега, и аз се чудя. Добре, че зорко следим и не можем да се минем hahaha От стари кози ярета сме ние Laughing

Аз пък забравих днес да си взема от желирания свински език....дали има още? В понеделник опитвайки го, го опуках всичкото опаковка Rolling Eyes
Laughing много ме развесели bouquet

# 434
А,прати ми свински език, да се развеселя и аз  Mr. Green ....или джезве поне Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт