Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 762
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Тето, да се чуди човек, при толкоз манджорляк, дето поглъщаш, как си седиш такава гърчава! Направо черна завист ме гризе Joy

# 436
Ами взехме пудинг..и ванилия, и шоколад..много ни хареса 😆 Мъжа каза, че утре ще ходим пак 😂😂😂
Взех и кисело мляко 4% от новата бълг.линия в Лидл, ще го видим как е.
Исках и яйца да взема, ама ми се видяха скъпи.

# 437
  • София
Момичета от Люлин - оставете някоя фафла с тахан да ги пробваме, де  Mr. Green Нищо няма - ни локум, ни халва, ни вафли....празноооо.

# 438
Момичета от Люлин - оставете някоя фафла с тахан да ги пробваме, де  Mr. Green Нищо няма - ни локум, ни халва, ни вафли....празноооо.
Днес взех на Сливница, имаше още 3-4 кашончета Mr. Green
Благодаря на дамата, която сподели, специално ходих до там Crazy

# 439
  • София
От днешния пазар ваниловия пудинг ми хареса, на сина също. По принцип не си падаме по тоя аромат и все разни шокопудинги взимаме, но този е супер - няма гадния вкус на синтетична ванилия. Напомня ми на едновремешните бели сладоледи. Забърсах и скумрия - вече изпечена, наполовина изядена, а останалото утре на чорбичка. Сега като ви зачетох и се сетих, че забравих за ножове да видя. Ама гледах навсякъде и ако е имало, едва ли щях да ги пропусна. Същата работа и с желирания език. Ще се ходи пак май newsm78

# 440
Тето, да се чуди човек, при толкоз манджорляк, дето поглъщаш, как си седиш такава гърчава! Направо черна завист ме гризе Joy

Ам кат рупате Фафли и пудинги...яжте мръФка, зеленчуци, рибок, яйца...такива неща Peace

Като казах яйца, що да са скъпи, те винаги са били 2 лв/10бр. Отскоро вземам от по-големия размер, на 2 и нещо които са...

# 441
Рядко купувам яйца и имам спомен, че в К са под 2лв. В Лидл М размер са 2.09, а Л 2.49, та затова ми се сториха скъпи. Пък може и като съм взимала да са били на прИмоция, знам ли..

# 442
Винаги по 2.09 са били. Пускат от време на време по цяла кора, тя идва на сметка Peace

# 443
  • София
Момичета, дайте моля снимка на тези суджуци. И кога ще ги има? Grinning

# 444
Следващата тема : Суджуци тук , суджуци там, тераса без суджуци-голям срам Joy
Момичета, дайте моля снимка на тези суджуци. И кога ще ги има? Grinning
Има ги в брошурата за другата седмица

# 445
И ние няма да опитаме нито халвата нито вафлата и локума хахаха.В Благоевград няма.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 00:04 от rapar4eto

# 446
  • Бургас
Като споменахте тахана, същия (почти) случай с еко-меко-био препарата за тоалетни. Имаше доста залежал при нас и беше солидно намален, ама аз все натоварена като магаре и си викам - като ходим с мъжО, тогава ще вземем, така или иначе имаше поне 2 кашона. Да, ама излезе новата брошура, където - сюрпрааайз, еко препарат пак на 1,99 и всичкото 2 кашона тихомълком изчезна в магазина и се появи на определената дата пак с високата цена. Сега бойкотирам пък! Crossing Arms

Голди
Скрит текст:
Магазинчето не ни е точно в махалата или поне не е толкова наблизо, ама аз оттам минавам всеки ден и си се знаем, пък и шефчето ми е съученик, оказа се. Намира се в кооперациите на Сан Сити до Била, ама от другата страна, дето гледа към 19 и 71 блок. Семеен бизнес им е и бачкаха заедно преди двете момчета в магазинчето до Била от лявата ѝ страна, до книжарницата. Ама се поскараха и разделиха и единият си е до Билата, а моят съученик е в другото магазинче. Иначе и онова мъничкото зеленчуково до нас/вас, с мацката и майка ѝ, също съм го посещавала и съм уцелвала хубави неща, но рядко и нямам много наблюдения Peace

# 447
  • София
А и нали в брошурата слагат само промоционалните стоки? Защо тогава таханът си е пак на 1,99 лв. в следващата брошура, като аз редовно си го взимам за толкова? Последно миналата седмица също беше толкова  newsm78
В тази брошура повечето продукти не са намалени, а само акцентират на тях, защото са български. Истинските промоции са със задраскана цена или по-голямо количество на същата цена. И този номер не е от вчера.  Wink Доста често има такива "акценти" в брошурата и по-разсеяните клиенти се хващат.

# 448
  • Бургас
Аз съм голяма  newsm57 значи. Винаги и се връзвам на брошурата  ooooh!

Пуснали са маслини. Купих ,,супер колосал,, хубави са!

# 449
  • shumen
Аз днеска ходих и купих потници на детето.Не са кой знае какво,но ми харесаха.Зареждаха и пиците,но не можах да взема,че не бяха пуснати още в продажба, и утре пак ще се ходи за тях.

Общи условия

Активация на акаунт