Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 645
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Мислех утре сутринта да строявам феновете на жужука на нисък старт, и като дам сигнал....да хукваме за Жужуци, пък те били от петък...чак Rolling Eyes

# 571
Извинявам се, ако се повтарям  Embarassed , но кои са тези мини-пици, които хвалите? Къде стоят и как да ги позная?  Embarassed Готови ли са или трябва да се запекат?

# 572
Момичета утре ще ходя на пазарче и препаратите за почистване ми свършват. Трябват ми за банята, за дърво и за печката.... не съм обръщала внимание какво предлагат в Лидл и не ми се е налагало да си взимам от там. Единствено бях видяла някакъв голям универсален препарат ама нещо ме съмнява  newsm78 Вие какво си взимате?

# 573
http://www.lidl.bg/bg/pizza-11043.htm?action=showDetail&id=55426

ето ги мини пиците. Замразени са. Запичат се 2-3 минути в затоплена фурна Peace

# 574
  • Вестерос
За керамичен плот използвам едно сиво на Астониш, а не от Лидл

# 575
http://www.lidl.bg/bg/pizza-11043.htm?action=showDetail&id=55426

ето ги мини пиците. Замразени са. Запичат се 2-3 минути в затоплена фурна Peace

Много ти благодаря. Виждам, че до днес са намалени.  Thinking Чудя се да тичам ли до Лидъл? Ах, този Лидъл ни взе акъла  Laughing

# 576
  • оттам, откъдето започва България
Понякога се чудя: вие на работа не ходите ли или работните ви места са до магазин Лидл?  Joy

# 577
"Нашата" пица е намалена само със 70 стотинки, тъй че аз няма да тичам...и пари нЕма вече. Crossing Arms Скоро беше намалена и има две кутии във фризера..

Тези мини пиците намалението им е 1.50 лв. надолу...но не ми се рискува с моята претенция вкъщи.

# 578
Понякога се чудя: вие на работа не ходите ли или работните ви места са до магазин Лидл?  Joy
Хахаххаа, права си и аз понякога това се чудя, макар че сега все пак е неделя, Лидъл трябва да е до домовете.  Laughing
"Нашата" пица е намалена само със 70 стотинки, тъй че аз няма да тичам...и пари нЕма вече. Crossing Arms Скоро беше намалена и има две кутии във фризера..

Тези мини пиците намалението им е 1.50 лв. надолу...но не ми се рискува с моята претенция вкъщи.
Тета, коя е 'вашата' пица? Никога не съм взимала готови, но след толкова положителни отзиви, реших, че е време  Laughing Замразена ли е? Извинявай, но не чета редовно темата, да не казвам, че понякога по диагонал и сигурна съм, че все изпускам нещо, затова и не помня коментарите и за другите пици. Само сега ми направи впечатление за тези мини-пици.

# 579
  • София
Кой боб от насипния е читав? Свършиха домашните запаси, а за утре е поръчан боб. Mr. Green

# 580
Извинявам се,но четох и прехвърлих темите но никъде не срещнах мнения за четките за грим които бяха от миналата седмица някъде..Много им се чудя,гледам има още налични бройки при нас и се колебая утре да си взема..Ако някой ги има,може ли да сподели мнение? Simple Smile.

# 581
Извинявам се,но четох и прехвърлих темите но никъде не срещнах мнения за четките за грим които бяха от миналата седмица някъде..Много им се чудя,гледам има още налични бройки при нас и се колебая утре да си взема..Ако някой ги има,може ли да сподели мнение? Simple Smile.

Имаше само хубави мнения за тях, поне аз до колкото помня.

# 582
1. Четки за грим имам от миналата година, аз си ги ползвам. Доволна съм.

2. Нашата пица е замразена- Прошудо се води. Малкия  само нея яде.

3. Шарен боб насипен вземам редовно. Става много вкусен.

# 583
  • Бургас
Момичета утре ще ходя на пазарче и препаратите за почистване ми свършват. Трябват ми за банята, за дърво и за печката.... не съм обръщала внимание какво предлагат в Лидл и не ми се е налагало да си взимам от там. Единствено бях видяла някакъв голям универсален препарат ама нещо ме съмнява  newsm78 Вие какво си взимате?

Само за дърво съм взимала, един във флакон с пръскало (като Пронто), хубав е. Всичко друго ми е от ДМ.

# 584
Аз съм разочарована от препарата за канали и няма да повторя. Като излея около 500 мл и стига само за 2 пъти, много неикономично. А и не отпуши кой знае колко мивката, а тя не беше много запушена. Ще си карам с Тубофло

Общи условия

Активация на акаунт