Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 651
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
В един от варненските магазини ми обясниха, че таблетките за кафе машина се продават само в рамките на тематична седмица "Блясък". След неколкократно търсене на продукта не го намерих и тогава попитах. Защо го има в Овча купел не знам, а и не ми върши работа, за жалост. Ако някой го види във Варна, моля да каже.

# 556
Има ли царевично брашно в Лидъл ?  Thinking

# 557
  • Beyond the stars

Вземала съм от италианската седмица, не съм сигурна дали има в постоянния асортимент  Peace

# 558
Благодаря , Вълшебство  Hug

# 559
Мини пиците са стра-хот-ни!Мммм.... Heart Eyes
А-ха, ама много малки бе, моите ги хапнаха за секунди и питаха за нова кутия.
Да, пълна смешка са. Не сме ги опитали още, но според мен са за не повече от 2 деца.
В смисъл-смешни са ти като размери или като цена?
Моята е много капризна и голямата пица ще има да я подмята и няма да я изяде.Тези и дойдоха добре-за капризни деца са, не за наяждане. Laughing Иначе като грамаж са колкото една голяма пица.
Аз опитах 2 и вкуса им е много хубав.Любител съм на пеперони, но да не се отпускам, че е вредно за джоба и талията.
Днес една позната си купи от бутушите, намалени от 129 на 53 лв., изчистени.Бяха единствения чифт от модела и й стояха страхотно-определено си струваха.

# 560
Фроуз, и моя е една претенция...яде само от големите пици, и то само от Прошудото ooooh!
Напоследък му намерих цаката - разчупвам пицата на две равни части и му пека само половината парче Mr. Green Идеално му стига. А преди, когато печях цялата пица, редовно оставаше и изхвърлях. Така и двамата сме доволни Whistling

# 561
Има царевичен грис в постоянния асортимент. Брашно - не.

# 562
Тета-добре, че си му хванала цаката.
Царевично брашно съм виждала в кварталния супер, при брашната.1 кг. за около един лев.

# 563
  • Варна
Много съм изненадана от Лидл. Вчера ходихме да пазаруваме и гледам пълно със седмичните промоции. Вземах детски потници и чорапи като имаше много все едно е четвъртък сутрин. Сега като останат и другия път ще заредят малко и  няма да има и до края на първия ден. Нямат ли разчети, не следят ли кога и колко се продава?
Направи ми впечатление, че от много неща имаше(вероятно от всичко) като и някои бяха от понеделник. От минали седмици също беше пълно.

# 564
  • Варна
Някой ползвал ли е от тези електрически метли. Гледам ще има такъв уред 2в1 за почистване на Vileda , та се чудя преди пускали ли са такова нещо и дали върши работа ?  newsm78 newsm78

# 565
Благодаря ви  bouquet

Да,царевичен грис видях  Peace

# 566
  • Козлодуй
Ходих до Лидл и едвам се довлякох с много тежка торба в страшна лапавица цялата мокра Simple Smile Начи взех таблетки за тоалетна да съм в крак с модата и риба тон в собствен сос нали да не изтърва намалението от петък имаше достатъчно риба тон в нашия Лидл - нали сме на село не са и разбрали хората че е намалена Simple Smile Много харесвам едни йца в по-светла опаковка с бяла черупка и все от Лидл си взимам яйцата другите все едни кафяви и не ме кефят Simple Smile Взех и от гела за канали щото чух че го хвалите и общо взето разгледах на спокойствие сама в магазина - имаше много стоки от предишни промоции Simple Smile Таблетки за кафемашини също взех защото и моята кана е задръстена с варовик. И още много препарати и те тежат та едвам се домъкнах в лапавицата Simple Smile

# 567
  • София
Моля за отзиви за мултифункционалния инструмент Parkside, който ще има от четвъртък.
Сигурно го пускат за 120-ти път, ама аз чак сега го загледах. Искам да махна блажна боя от касата на една дървена врата.
Ако някой ползва такъв, нека сподели!  bouquet
Блажна боя от врати съм махала с пистолет с горещ въздух и шпакла. Пистолета беше към 15 лева. Ако имаш такъв пистолет, действай смело с него Peace
.........
Благодаря за идеята Simple Smile От няколко други места ме посъветваха също за пистолет с горещ въздух.
Покрай този дребен ремонт ще има приложение  уреда - нещо да се шкурне, нещо да се среже. Гледах клипове в нета и ми се стори полезен за малки площи (елементи), но както знаем клиповете служат за реклама и за да си купиш нещото. Затова искам да питам патило,  а не старило Simple Smile Някой ползвал ли ли е този инструмент:

# 568
Нека се изкажат и тези, които го имат този инструмент, но на мен ми се вижда, че само шкури и шлайфа Thinking

А иначе, ако е за една каса само, пистолета и една шкурка от железарията ще ти свършат работа, друго не ти трябва. А, и една шпакла...Махали сме блажна боя от 5 врати и 5 каси само с пистолета и шкурка Peace

# 569
И ние минахме днес. Взехме си от ножовете. За сега съм ги пробвала само със зеленчуци как се справят.

Общи условия

Активация на акаунт