Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 656
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Моля за отзиви за мултифункционалния инструмент Parkside, който ще има от четвъртък.
Сигурно го пускат за 120-ти път, ама аз чак сега го загледах. Искам да махна блажна боя от касата на една дървена врата.
Ако някой ползва такъв, нека сподели!  bouquet

# 541
  • Сливен
+1 глас за желирания свински език. Страхотно мезе, а и става за обяд. МНого го харесах.

# 542
Моля за отзиви за мултифункционалния инструмент Parkside, който ще има от четвъртък.
Сигурно го пускат за 120-ти път, ама аз чак сега го загледах. Искам да махна блажна боя от касата на една дървена врата.
Ако някой ползва такъв, нека сподели!  bouquet

Блажна боя от врати съм махала с пистолет с горещ въздух и шпакла. Пистолета беше към 15 лева. Ако имаш такъв пистолет, действай смело с него Peace

Аз като видна градинарка да попитам - от една луковица един цвят зюмбюл ли покарва newsm78
От двата розови, които цъфнаха, в момента се показва отдолу и друг цвят. Белият, който прецъфтя, не му се показа друг...та как стоят нещата принципно Thinking

Езика е супер Peace

# 543
Скрит текст:
Ако някой ползва такъв, нека сподели!  bouquet

Блажна боя от врати съм махала с пистолет с горещ въздух и шпакла. Пистолета беше към 15 лева. Ако имаш такъв пистолет, действай смело с него Peace

Аз като видна градинарка да попитам - от една луковица един цвят зюмбюл ли покарва newsm78
От двата розови, които цъфнаха, в момента се показва отдолу и друг цвят. Белият, който прецъфтя, не му се показа друг...та как стоят нещата принципно Thinking

Езика е супер Peace
Тета, ето снимка на моя зюмбюл /розов/ и моя има мъниче, много им се радвам, а как ухае Crazy.
Скрит текст:

И аз харесах езика, днес в нашия имаше и вафлите /Вардар/, доста нещица взех и салата Джелатина с връзка лук, скъпа ooooh!, но много крехка и вкусна, и аз в групата на скръндзите Mr. Green

# 544
Jane2013, ясно....явно е нормално bouquet
Ама ти си го хакнала до тази прекрасна орхидея, бая се загледах, преди да видя...зИмбюла Laughing

# 545
Мини пиците са стра-хот-ни!Мммм.... Heart Eyes

# 546
  • София
А-ха, ама много малки бе, моите ги хапнаха за секунди и питаха за нова кутия.

# 547
  • София
А-ха, ама много малки бе, моите ги хапнаха за секунди и питаха за нова кутия.
Да, пълна смешка са. Не сме ги опитали още, но според мен са за не повече от 2 деца.

Момичета, някой мерна ли днес перфоратора (къртача)? 7-8 магазина обиколихме, навсякъде казаха, че са свършили. Хора били взимали по 10-15 бройки.  Shocked Кой има да затвори 1500 лева в перфоратори и за какво са му 10-15, не знам просто.

# 548
  • София
За препродажба или за работа, предполагам.
1500 лв. не са огромна сума, ако ще изкараш пари прим от уреда.
Само си отговарям, не че ви утеших.

# 549
Благодаря ви за мненията за потничетата момичета  bouquet

# 550
  • shumen
Ние ядохме пица от големите и мен лично ми хареса.

# 551
Тия дни някой се оплакваше,че няма таблетки за кафе машина и препарат за перални.В София, в Овча купел( на бул.Линкълн)тази вечер имаше по много(по над сто опаковки)и от двата така търсени в темата продукта.

# 552
Чух, че обсъждате някакви таблетки за тоалетна. Може ли повече инфо, кои са точно.

Скрит текст:
hahaha hahaha майтап

При нас ваниловият пудинг беше свършил още в четвъртък - /изобщо нямаше никакъв пудинг, де, но ние шоколадовия не признаваме/. Ни ги и срам. Успокоих се, че има какво беше- карагенан в него и реших да си направя сама.. Прясното пуешко филе стана хубаво в тиган.

# 553
  • оттам, откъдето започва България
Снощи видях същите таблетки за тоалетна и таблетки за тоал. казанче в К. и са на същите цени.
Но като имаме предвид, че собственикът на магазините е един, въобще не се учудвам.  Peace

# 554
Aз искам да питам за спортните панталони, след изпиране стават ли за носене, хареса ми модела. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт