Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 663
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Ми те много изрязани ми се видяха, а боксерките бяха само 98-104 и ми се стори, че са с доста широки ластици(като момчешките) и на клечицата  ми ще и се смъкват  Rolling Eyes Намаза едни потничета и като се прибрахме се нагизди в тях. Трудно я убедих,че трябва да ги изпера първо и тогава да се конти Laughing

Синa ми имa слипчетa ,които също сa достa изрязaни 98-104 и нaй-вероятно ще му стaвa догодинa.Достa си е клечaв и ще взимaм съответно 86-92 с нaдеждaтa дa не омaлеят бързо.Дa ми кaжеш мнение зa потничетaтa кaто ги изпереш?Събирaм и други мнения зa тях

# 526
Заредих се и аз със пици, напълних фризера.  Laughing

Детските слипове са много изрязани, преди бях взимала, и не са му удобни на моя клечо, казва, че му влизали в д-то и ги хвърлих.

# 527
  • shumen
За потничетата нашите са по големи,но не се свиха,

# 528
Детските потници за момчета са рипсено трико. Меки и разтегливи. Като ги изпереш, се побрибират, но като се поносят, се отпускат. Диването като ги дърпа надолу, деколтето и под ръкавите дупките стават огромни и супер изрязани Mr. Green От сто години все от лидл купувам потници, харесват ми . Допада ми и това, че са дълги и стават за загащване, че моето държи да е добре огащено...
Някой спомена, че били тънки....което ме изненада. Плътни са, за зима са ок, за лято по-скоро идват дебелички..

# 529
  • София
Детските потници за момчета са рипсено трико. Меки и разтегливи. Като ги изпереш, се побрибират, но като се поносят, се отпускат. Диването като ги дърпа надолу, деколтето и под ръкавите дупките стават огромни и супер изрязани Mr. Green От сто години все от лидл купувам потници, харесват ми . Допада ми и това, че са дълги и стават за загащване, че моето държи да е добре огащено...
Някой спомена, че били тънки....което ме изненада. Плътни са, за зима са ок, за лято по-скоро идват дебелички..

Плътни са, да. И на мен ми хареса, че са по- дълги, иначе все и е гол кръста на моята дъщеря и предпочитам да ходи с бодита. Момичешките бикини също много ми допаднаха, за първи път купувам от Лидл и вече съм им фен

# 530
  • Варна
Попитах за таблетките за кафе машина. Не били от постоянния асортимент, пускали ги само в седмица "Блясък"...
Пушените гърди на Барони се оказаха много добро попадение. Бяха около 10 лева и достойно заместват хубавия бекон на Пикок, който е над 15. Не знам дали е постоянен асортимент, дали това е стандартна цена, етикетът беше бял.

# 531
Пушените гърди са в постоянен асортимент и това им е постоянната цена-10 лева за кг. Имат повече екстри в съдържанието по етикет, в сравнение с пушения бекон. Беконът е по-изчистен откъм съдържание. На мен гърдите ми бяха воднисти и се късаха. Докато беконът е по-хомогенен и стои по-сухо, като цяло неразпадащо се парче.

# 532
  • Bulgaria
Нямаше ли и кисело мляко Родна стряха преди? Бях чела в темата ,че ви харесва.На каква цена беше ?

# 533
Някой днес да е ходил в Благоевград да каже да ли има от вафлите с тахан или локумените?

# 534
  • Sofia
Някой взе ли от пуешкото месо,крехко ли е?

# 535
Намерих и от двата вида вафли, кеф. И двете ми харесват. Blush
Сладкото от рози някой да го е опитвал и харесва ли ви? Или само на мен не ми допада, покрай мен всички ахкат колко било хубаво, аз по-гадно нещо не съм опитвала. Бурканчето си стои в хладилника и сигурно ще го изхвърля, ако не го употребя в някоя рецепта. Rolling Eyes

# 536
Някой взе ли от пуешкото месо,крехко ли е?

Аз взех вчера бутчета и станаха супер - в плик с масло, горчица, соев сос. Сочно, крехко, чудно  Heart Eyes

# 537
И аз не го харесвам Grinning

# 538
Сладкото от рози не се одобри в къщи, и в сладкиш няма да го сложа, не ми се рискува да хвърля сладкиша.

# 539
  • до едно тепе
Момчешките потници и у нас се носят доволно. Не се свиват в сушилнята. Поразтягат се, но не много. Сега взех само момичешки за малката, че баткото си има 10-тина. Сякаш са от малко по-различно трико. Взех комплекта с белите-един на плодчета, другите два бели с оранжево-прасковен или зелен кант. Не съм ги прала още, но ще ги видим и тях как ще се държат. Сушилнята ще покаже Mr. Green Е те са и много дълги. 86/92 и стоят леко като рокличка, но ще може лятото да си ходи само по тях и гащи.
От мъжките потници също съм много доволна. Най вече, защото не се свива трикото в сушилнята. Купували сме на мъжо много по-скъпи, които след 3-4 пранета стават като за мен. Е тези не мръднаха. Единия комплект вече 2-3 години го носи. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт