Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 671
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В тази брошура повечето продукти не са намалени, а само акцентират на тях, защото са български. Истинските промоции са със задраскана цена или по-голямо количество на същата цена. И този номер не е от вчера.  Wink Доста често има такива "акценти" в брошурата и по-разсеяните клиенти се хващат.
Това означава ли, че продуктите на Cien не са намалени?
Не видях продукти на Cien в брошурата.  newsm78 Всъщност много ясно си личи ако са намалени, защото цената е задраскана и е посочена друга. А на продуктите "Родна стряха" има само редовна цена. Например бозата с жълтата капачка винаги е била 2 лв. И в брошурата е толкова.  Wink

Купих от пиците на промоция. Харесаха ни. Нямат онзи специфичен вкус, който се усеща в почти всички пици - полуфабрикати.

# 511
Вече в Лидл има замразено тесто за пици - 400 г за 1 лев. Готово, разточено, само се размразява, развива и гарнира на вкус. Вече като имам такова тесто и не ми се налага да точа, никоя готова постна пица не ме блазни.

# 512
  • Русе
И аз се интересувам от адаптацията на "Най-вкусната торта..."
С какво се заменят бишкотите, какво количество?
В Кауфланд има от кръглите дребни бишкоти за тази торта. Струват 1,62 лв.
Тази вечер купихме пици. Кашона с моцарела беше празен.

# 513
  • Русе
  Пиците тази вечер бяха облизани. Празни стилажи  в Лидъла до болницата в Русе.

# 514
  • Русе
  Пиците тази вечер бяха облизани. Празни стилажи  в Лидъла до болницата в Русе.
На Чипровци, в 17,30 ч. тъкмо зареждаха.

# 515
  • София
Вече в Лидл има замразено тесто за пици - 400 г за 1 лев. Готово, разточено, само се размразява, развива и гарнира на вкус. Вече като имам такова тесто и не ми се налага да точа, никоя готова постна пица не ме блазни.

Тестото на Бела го има навсякъде.
Купих за проба, но не се одобри от Скъпия.
Той прави домашните  пици, работил е в пицария и е в течение на процеса.
Омърмора ме за тестото. Според него готовото, незамразено по другите магазини било по-качествено.

# 516
Не е на Бела. Марката е Toppo, но не намирам снимка.

# 517
  • София
Знам марката, но е произведено във фабрика на Б.
Нали не мислиш, че се внася с хладилен фургон от Германия...
Специалиста пицар не го одобри, това писах.

# 518
В тази брошура повечето продукти не са намалени, а само акцентират на тях, защото са български. Истинските промоции са със задраскана цена или по-голямо количество на същата цена. И този номер не е от вчера.  Wink Доста често има такива "акценти" в брошурата и по-разсеяните клиенти се хващат.
Това означава ли, че продуктите на Cien не са намалени?
Не видях продукти на Cien в брошурата.  newsm78 Всъщност много ясно си личи ако са намалени, защото цената е задраскана и е посочена друга. А на продуктите "Родна стряха" има само редовна цена. Например бозата с жълтата капачка винаги е била 2 лв. И в брошурата е толкова.  Wink
Изперках тотално. Сигурна съм, че вчера ми се мярна цяла страница с продукти Cien - шампоан, балсам, крем за ръце, крака, тоник за лице.......Нямаше задраскана цена, явно няма да са намалени. Сега обаче търся в сайта, в брошурата, няма и няма такава страница.къде съм гледала.... ooooh! newsm78

# 519
Нали не мислиш, че се внася с хладилен фургон от Германия...
Изобщо не изключвам подобна възможност като се има предвид, че замразените пици изобщо не са произведени в България, бутер тестото за разточване - също, сладоледите - също и да не изброявам.

# 520
  • Beyond the stars

Изперках тотално. Сигурна съм, че вчера ми се мярна цяла страница с продукти Cien - шампоан, балсам, крем за ръце, крака, тоник за лице.......Нямаше задраскана цена, явно няма да са намалени. Сега обаче търся в сайта, в брошурата, няма и няма такава страница.къде съм гледала.... ooooh! newsm78

Може би си цъкнала тук http://www.lidl.bg/bg/8622.htm  Mr. Green

# 521
Joy Да, да, да!!!  Joy Мерси, нямаше да мога да спя  hahaha

# 522
Коя сметана спират от продажба?!

# 523
По въпроса с пуешкото ок е, хареса ни..
За пиците търся доводи в моя защита срещу ММ, всеки път искам да взема, той не... кой знае преди колко време били замръзени, това замръзено било пълен боклук, в това тесто кой знае какво има и т.н.

# 524
  • shumen
Аз днеска пак ходих и си взех и от 3 вида пици.Утре ще направя една и ще видя как е на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт