Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 680
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Има ли в Лидл бисквитки подобни на онези, които трябват за онази торта с ананас? Има едни приличат на котешко езиче?

# 496
  • Велико Търново
Има ли в Лидл бисквитки подобни на онези, които трябват за онази торта с ананас? Има едни приличат на котешко езиче?

Тази торта я правя с бишкоти от Лидл, правила съм и с малките и с големите.

# 497
  • София
Фъстъченото масло дали е натурално? Тоест да няма захар, нишесте и разни други "екстри"?
Има сол,слънчогледово олио и палмова мазнина напълно хидрогенирана....и фъстъци.
#Crazy Ужас! Хич да не го доближавам  Stop, мерси за инфото!

# 498
Фъстъченото масло дали е натурално? Тоест да няма захар, нишесте и разни други "екстри"?
Има сол,слънчогледово олио и палмова мазнина напълно хидрогенирана....и фъстъци.
#Crazy Ужас! Хич да не го доближавам  Stop, мерси за инфото!

Няма захар и нишесте Mr. Green

# 499
На 90 % съм сигурна, че в състава фигурираше и захар.

# 500
Аз гледах състава на големия ХХЛ буркан и там пишеше само горното Rolling Eyes

# 501
Не споря, но имам смътен спомен, че като четох състава захарта присъстваше.

# 502
  • МАРС
Тц, няма захар.

# 503
Значи аз съм в грешка, съжалявам.
И пак не е натурално, предпочитам да купувам такова. Peace

# 504
  • Бургас
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes
И аз питах по-назад, ама не ме отразиха  Sad Нали не е суджук, не го признават  Mr. Green
Веднъж съм купувала филе на -30%. Беше хубаво. Днес ако успея да стигна към 22.00 в магазина ще взема пак.
Правих го с моцарела (и тя днес на промоция), домати, сметана, маслини, босилек във фурната. Много вкусно стана.

Мммм, много вкусно звучи. Благодаря за рецептата  bouquet
Взех бутчета днес, реших, че ако ни харесат, ще отида и за филе.

# 505

Тази торта я правя с бишкоти от Лидл, правила съм и с малките и с големите.
Мерси.Аз ще правя тази озаглавена като " Най-прекрасната торта, която съм яла", с ананас, сметана и бишкоти- та, тези бишкоти са 400 грама, колко да сложа?Никъде в рецептата не пише грамаж

# 506
Вчера на Ботевградско нямаше от червената течна сметана ,а само от една бяло със синио опаковка  и тарталета отгоре.Питах на касата и казаха,че вече била сменена опаковката,но мен ме е страх да я пробвам за солени ястия.Някой пробвал ли е да готви с нея?
Същата е сметаната - снощи я дегустирах.

Става за готвени ястия, но според специалиста по сметаните в къщи, на вкус в сурово състояние имат разлика, в полза на червената. Жалко, че я махат.

# 507
  • София
И аз се интересувам от адаптацията на "Най-вкусната торта..."
С какво се заменят бишкотите, какво количество?

# 508

Информация от етикета, днес взех от фино смляното:

Съставки: 94% фъстъци, палмово масло, трапезна сол, тръстикова захар, 1% фъстъчено масло.

# 509
И ние вчера минахме през Лидл.

Взех от чорапите, гащите и една пижамка за малката и хоп сметката вече набъбнала, като взехме и хранителни продукти  ooooh!

От новата марка взехме халва и един суджук, който не е лош, но си личи, че в него има оцветители. Халвата още не сме я пробвали.

Салати си купувам от фантастико, защото бяхме взели някаква от Лидл, която имаше направо отвратителен вкус...

Общи условия

Активация на акаунт