Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 683
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз ще ходя за органайзер или предпазител за седалка, ще преценя на място. Много се цапа предната седалка от обувките на детето. Някой купувал ли е?
Здравейте,
Дано не съм закъсняла много с отговора. Ние също имаме, не помня кога го взимах може би преди 2-3 г. Здрав е, обърнали сме го като предпазител, Т.е. джобовете са към облегалката, а детето рита долната част на органайзера, тя е гумирана и може да се забърсва. Май е време вече да го обърна с джобовете, пораснахме Simple Smile.

# 451
  • Велико Търново
Много ми хареса как стои спортното долнище, мекично, приятно и определено са уголемени, М ми заспа.

# 452
  • виртуално
Къде в София има днес машинки за постригване на животни?
Вчера са ги пуснали и според оператора им - навсякъде са свършили  newsm78

# 453
  • София
Правих зелева салата - от вчерашния злополучен пазар взех една малка зелка. Ами, твърдо и люто беше Sick  Последните 3-4 пъти все такова им е зелето. Надявам се готвено да е по-добре, че 2/3 от зелката остана ...

# 454
  • София
issi_m, благодаря, купих и го използвам успешно!

# 455
В брошурата не видях да има.
Само машинка за подстригване ли има? А от гребените дали са пуснали?
Вчера ходих до магазина, но не ги видях.

# 456
  • виртуално
В брошурата не видях да има.
Само машинка за подстригване ли има? А от гребените дали са пуснали?
Вчера ходих до магазина, но не ги видях.

няма ги в брошурата, но са пуснали определено количество
в Лидл Изток са били няколко бройки и днес няма

# 457
Правих зелева салата - от вчерашния злополучен пазар взех една малка зелка. Ами, твърдо и люто беше Sick  Последните 3-4 пъти все такова им е зелето. Надявам се готвено да е по-добре, че 2/3 от зелката остана ...

Аз правих преди два дена свинско със лидълска зелка, стана пИрфектно, облизахме си пръстите. Да, твърдо е и трудно се реже, но като се сготви, става добре.

# 458
В момента съм в Пловдив, ще проверя в нашите магазин, дано има и гребени.

# 459
В тази брошура повечето продукти не са намалени, а само акцентират на тях, защото са български. Истинските промоции са със задраскана цена или по-голямо количество на същата цена. И този номер не е от вчера.  Wink Доста често има такива "акценти" в брошурата и по-разсеяните клиенти се хващат.
Това означава ли, че продуктите на Cien не са намалени?

# 460
Момичета, за пиците да питам - кои са хубави и кои са по-по-най-хубави  Wink

# 461
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes

# 462
  • Gorni Bogrov
Вчера на Ботевградско нямаше от червената течна сметана ,а само от една бяло със синио опаковка  и тарталета отгоре.Питах на касата и казаха,че вече била сменена опаковката,но мен ме е страх да я пробвам за солени ястия.Някой пробвал ли е да готви с нея?

# 463
Вчера на Ботевградско нямаше от червената течна сметана ,а само от една бяло със синио опаковка  и тарталета отгоре.Питах на касата и казаха,че вече била сменена опаковката,но мен ме е страх да я пробвам за солени ястия.Някой пробвал ли е да готви с нея?
Същата е сметаната - снощи я дегустирах.

# 464
  • Бургас
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes

И аз питах по-назад, ама не ме отразиха  Sad Нали не е суджук, не го признават  Mr. Green

Мисля да взема днес.

Общи условия

Активация на акаунт