Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 697
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
С оцет съм махала варовик по едно джезве, в което си варя яйца, но трябва да налея догоре, а оцета скъп и той Crazy

Ти балсамико от Модена ли взе?

# 271
Тц...тоз дори не съм го чувала. Прост от кварталния магазин взех, но пак ми е скъпо Mr. Green Пестелива съм аз, да не кажа скръндзива Whistling Thinking

Голямо ми е джезвето бре...

# 272
Не очаквайте вълшебство от тези таблетки! Но 3лв за 16бр си е чудесна цена /в ДМ са 5-6лв/

# 273
  • София
Аз хич не съм очарована от тия таблетки. Съвсем леко като тръкна с гъбата всичко пада. Таблетката стоя цяла нощ и махна 1/3 от налепите.

# 274
  • София
Аз ще ходя за органайзер или предпазител за седалка, ще преценя на място. Много се цапа предната седалка от обувките на детето. Някой купувал ли е?

# 275
Тц...тоз дори не съм го чувала. Прост от кварталния магазин взех, но пак ми е скъпо Mr. Green Пестелива съм аз, да не кажа скръндзива Whistling Thinking

Голямо ми е джезвето бре...
Хахах разбирам те , И аз редовно се скръндзя за какво ли не. Simple Smile

# 276
Аз ще ходя за органайзер или предпазител за седалка, ще преценя на място. Много се цапа предната седалка от обувките на детето. Някой купувал ли е?
Всяка година Simple Smile Моите им виждат сметката турбо бързо  Laughing
Идеални са Simple Smile

# 277
  • София
duhi_puhi, мерси!

# 278
В О.К. са при примоциите,там дето слагат единичните намалени с 30% неща.Сега са на 0.99 вместо на два лева,8 табл.в опаковка.
Това се пулих и дзверих, умувах, мъдрувах и накрая реших, че става въпрос за Обединеното Кралство  bowuu bowuu    Whistling  Laughing  После разбрах, че е Овча купел

Взех намалено  Деликатесно свинско филе/варено-пушено/на Дулано- страхотен вкус- не съм очаквала.

# 279
Нищо не казвате за дрехите от четвъртък. Какво мислите за дамските якета? Сигурно ще са много тънки, а на мен ми трябва яке за пролетта, но напоследък не съм доволна от качеството на дрехите им. Освен това отдавна гледам тези детски възглавници и все им се чудя.

# 280
В О.К. са при примоциите,там дето слагат единичните намалени с 30% неща.Сега са на 0.99 вместо на два лева,8 табл.в опаковка.
Това се пулих и дзверих, умувах, мъдрувах и накрая реших, че става въпрос за Обединеното Кралство  bowuu bowuu    Whistling  Laughing  После разбрах, че е Овча купел

Аааааа,някои му викат и Ориндж Каунтри Party

# 281
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте това хендсфри става ли за айфон ?
Благодаря

# 282
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние имаме органайзер за кола на Хелоу Кити, втора година не е мръднал, като нов е.

# 283
Ние имаме органайзер за кола на Хелоу Кити, втора година не е мръднал, като нов е.
Мх..  нашия е от миналата година пак от Лидъл.. в момента е разпран по всички шевове, мръсен, черен и прилича на  Sick Мислех, че ще го пази, но не би. Постоянно пъха и вади разни съкровища от него.. с ботушите калните точно там й отиват краката като седне на седалката иииииии  ooooh! ooooh! много зле  Crazy
С голямо удоволствие го смених вчера Simple Smile

# 284
  • София
Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green
От кога ги чакам и аз тия таблетки.....  Joy

За О.К. и аз доста се почудих, добре че пояснихте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт