Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 726
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Здравейте това хендсфри става ли за айфон ?
Благодаря

Ми... newsm78 то е Bluetooth. Ipone-a май не го поддържаше.

Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green
От кога ги чакам и аз тия таблетки.....  Joy

За О.К. и аз доста се почудих, добре че пояснихте  Grinning

Има и такива таблетки, ама са малко по-големи Wink https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1 … =1600&bih=770

И аз се чудих какво е О.К.  Embarassed

# 286
  • Вестерос
 bouquet

# 287
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние имаме органайзер за кола на Хелоу Кити, втора година не е мръднал, като нов е.
Мх..  нашия е от миналата година пак от Лидъл.. в момента е разпран по всички шевове, мръсен, черен и прилича на  Sick Мислех, че ще го пази, но не би. Постоянно пъха и вади разни съкровища от него.. с ботушите калните точно там й отиват краката като седне на седалката иииииии  ooooh! ooooh! много зле  Crazy
С голямо удоволствие го смених вчера Simple Smile
То и нашето се качва в колата,като слонче 😂😂😂в стъкларски магазин. Хич не пази ама виж май трябва да го похваля по този повод 😂😂😂😂

# 288
Извинете, много моля,че всях смут в темата с мойто О.К. BlushАз нали си го знам съкращението...ето че и други просветлих Hug bouquet

# 289
  • оттам, откъдето започва България
Тц...тоз дори не съм го чувала. Прост от кварталния магазин взех, но пак ми е скъпо Mr. Green Пестелива съм аз, да не кажа скръндзива Whistling Thinking

Голямо ми е джезвето бре...
Хахах разбирам те , И аз редовно се скръндзя за какво ли не. Simple Smile
Joy Тц, в тази тема хич не сте скръндзи, като ви чета купувате и неща, които не ви трябват, или неща, които някога може да ви потрябват, ама не се знае.  Peace

# 290
Да докладам за салама със зеления етикет - ами много добре, на вкус не се различава от другите, вредните. Не знам този какво има и какво няма, но както казах, не се различава на вкус по нищо Peace Rolling Eyes

Аз за храна не се скръндзя, но за джижавки и други неща, дето не стават за Едене....не се давам лесно Mr. Green

# 291
  • Бургас
Здравейте това хендсфри става ли за айфон ?
Благодаря

Ми... newsm78 то е Bluetooth. Ipone-a май не го поддържаше.

Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green
От кога ги чакам и аз тия таблетки.....  Joy

За О.К. и аз доста се почудих, добре че пояснихте  Grinning

Има и такива таблетки, ама са малко по-големи Wink https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1 … =1600&bih=770

Аааа, таз таблетка още не ми е по джЕба   Joy
Дай нещо по Лидълско  Mr. Green

# 292
Много идейно с тези таблетки Peace bowuu
 Joy

# 293
Не съм ви чела, нямам време, но тениски и чорапи имало в магазина до автогара Филипово в Пловдив, аз вече съм "обзаведена". Laughing

# 294
  • София
Скрит текст:
Всъщност преди често ходех там, но откакто направиха в Мол Галерия, който е срещу нас, се прехвърлих и в славейковския пазарувам доста по-рядко и инцидентно. Наистина като че ли е по-слабо посещаван и е напълно възможно да се позадържат мъничко по-дълго нещата, но не го твърдя на 100%, тъй като нямам вече много наблюдения. По инерция написах "при нас" Embarassed

Мимеиме, ако те отрежат по телефона, мога да помоля мъжО да купи една лампа, ако не са свършили и да ти я пратим - поне намалението ще избие доставката Wink Peace
bouquet bouquet bouquet
Сърдечно благодаря за предложението, но тъкмо влизах да се похваля, че преди малко намерих една лампа в магазина на Сливница, при това намалена на 45 лв. Много съм доволна, дано наистина помага!

# 295
С оцет съм махала варовик по едно джезве, в което си варя яйца, но трябва да налея догоре, а оцета скъп и той Crazy
Не е по темата за Лидъл,но да Ви кажа нещо страшно ефикасно за варовика.Слагате лимонена киселина и пълните с вода.Оставяте да престои няколко часа и всичко лъщи после.Без никакво търкане.

# 296
А тя колко струва? Thinking киселината де..скъпа ли е? Mr. Green

# 297
  • Сливен
Тета,стотинки е.

# 298
Аааа добрее. Щот ми свиди де hahaha

# 299
А тя колко струва? Thinking киселината де..скъпа ли е? Mr. Green
Joy
За голямото джезве си е чисто разхищение Joy. Ще чакаме промоция с теб , защото и аз си падам скръндза. Като си купувам неща на промоция , гладната ми за далавери душа тържествува, все едно съм прецакала някого.
Веднъж пералнята ми преливаше  и дойде майстор, който ми поиска оцета и с две шишета /О ,боже/ , я оптуши. Освен ,че си взе парите Joy. Не му простих и до днес. #Cussing out
По темата - някой доволен от сокоизстисквачките има ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт