Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 809
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Ха ха...хареса ми Joy Joy
Ти поне си имала две шишета....аз само половинка кътам в шкафа Mr. Green
Комай ново джезве за 2 лв да си взема,м..

# 301
Ха ха...хареса ми Joy Joy
Ти поне си имала две шишета....аз само половинка кътам в шкафа Mr. Green
Комай ново джезве за 2 лв да си взема,м..
newsm61 второто беше с ябълков.... познай как се почувствах.
Джезве за два лева---колко матриЯл побира newsm78.
Ако е обемно , шушни на уше откъде да си купим Laughing

# 302
Аууууу ябълков...та той е безумно скъп..жива да не бях Laughing  тоз мастор сърце нямаше ли  Stop

# 303
Той, евтиният оцет, от лимонена киселина се прави.

# 304
Родна стряха  е новата собствена марка на Лидъл България.
Сега прочетох, но не мога да дам линк през телефона. Включени са в постоянния асортимент над 50 вида месни, млечни, тестени, напитки и сладкарски от бг производители.

# 305
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте това хендсфри става ли за айфон ?
Благодаря

Ми... newsm78 то е Bluetooth. Ipone-a май не го поддържаше.

Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green
От кога ги чакам и аз тия таблетки.....  Joy

За О.К. и аз доста се почудих, добре че пояснихте  Grinning

Има и такива таблетки, ама са малко по-големи Wink https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1 … =1600&bih=770

И аз се чудих какво е О.К.  Embarassed

И на Самсунг не става

# 306
А тя колко струва? Thinking киселината де..скъпа ли е? Mr. Green
Лимонтозу-стотинки е.Слагате 2 пакетчета и вода и сте готови.Аз така почиствам каната за вода,стерилизатора за бебешки шишета,и шишетата също,и кафемашината.

# 307
  • sofiq
А тя колко струва? Thinking киселината де..скъпа ли е? Mr. Green
Лимонтозу-стотинки е.Слагате 2 пакетчета и вода и сте готови.Аз така почиствам каната за вода,стерилизатора за бебешки шишета,и шишетата също,и кафемашината.

Много добре се чисти и с оцет разреден 1 към 1 с вода Peace Аз  така чистя микровълновата,теракот,стъкла,огледала,каната за вода и кафемашината.

Аз днес се озовах с подарък за свети валентин от Лидл....орхидея,скариди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesнай-хубавата част от подаръка иии гащи и то 2 чифта  Mr. Green

# 308
Аз отново да питам -да сте виждали някъде останали слушалки Silvercrest (големи)?

Благодаря  Hug

И да не е спам - портокалите на 1.15 лв/кг много ми харесаха!

# 309
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз отново да питам -да сте виждали някъде останали слушалки Silvercrest (големи)?

Благодаря  Hug

Днес във Варна мир взех
Ама ще ги връщам ,не става с моя телефон май

# 310

Благодаря  Hug

Днес във Варна мир взех
Ама ще ги връщам ,не става с моя телефон май

Пиша на лично  Hug

# 311
  • София
Момичета, тия ножове керамика ли са или стомана newsm78. Щото пише "острие с покритие от неръждаема стомана", ама не е много ясно покритието ли е такова или ножовете. Ще търся синия - готварския, че моят сега е едно тенеке..., а е много удобен за лук и подправки.

# 312
Момичета, тия ножове керамика ли са или стомана newsm78. Щото пише "острие с покритие от неръждаема стомана", ама не е много ясно покритието ли е такова или ножовете. Ще търся синия - готварския, че моят сега е едно тенеке..., а е много удобен за лук и подправки.

Стоманени, с покритие-боя Wink

# 313
  • shumen
Тете,и аз съм от скръндзивите.

# 314
  • Cyberspace
Мисля днес на обяд да ида да огледам и евентуално да взема блендер за смути. Понеже бягам към работа и няма да имам време да чета обсъждано ли е назад, за което предварително се извинявам, ако се повтарям, но някой има ли впечатления? За 40лв не, че очаквам нещо невероятно, но ми хареса на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт